Köszi szépen
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
ennyi írta:
ez tartalmaz valami ujjat vagy csak a régi feldolgozása?
Jon
Nem tudom, melyik kezembe harapjak. Bleach (fordítás, időzítés), One Piece (fordítás, időzítés, formázás), Nanatsu (fordítás, időzítés, formázás), Daima (lektorálás, időzítés, formázás) - ezen a 4 animén dolgozok hetente, mellette heti egy Naruto részen is (időzítem, formázom), plusz a One Piece (fordító) és Wild Strawberry (fordító) mangákon, illetve 1-2 háttérprojekten. Fel kellett állítanom egy prioritási sorrendet, melyen a Bleach (mint közös projekt) és a Daima (mint jelenleg legtöbb új embert bevonzó projekt) van legelöl, a Naruto anime, a One Piece manga és a Wild Strawberry manga a 2. helyen, míg hátul baktat a Gyojin Tou-hen és a Nanatsu anime. Az se segít sokat a helyzeten, hogy év végi hajtás van a munkahelyen, illetve közeledik a karácsony, és ráadásul hazahozott a nagyobbik gyerkőc valami kórságot a családnak az oviból.
Amíg az aktuális projektek fülön található az oldalon, addig nem kell aggódni. De hogy mikor érem utol magam, azt nem lehet tudni. Valszeg akkor, mikor vége lesz a Bleachnek, ami a legtöbb időmet emészti fel, mert annyira rossz mindkét angol felirat, hogy kénytelen vagyok a japán feliratból ellenőrizni minden egyes sort, hogy igényes fordítás is készüljön hozzá a meglévő ótvar speedsub mellé.
Ugrás a fórumra: |