Sziasztok!
Tudom kicsit puritán megoldás, de ha videára töltök fel, akkor PRIVÁT linket készítsetek és akkor nem lehet rákeresni, csak az adott link alapján. Akkor ha törlik is maximum azt az egyet. :/
Tudom fura kérdés de hogy bírjátok? Temérdek mennyiség munka és személyes véleményem szerint nem kifizetődő. Mi tartja bennetek a lelket? Mellesleg zseniálisak vagytok hihetetlenül hálás vagyok minden egyes munkátokért.
Tudom fura kérdés de hogy bírjátok? Temérdek mennyiség munka és személyes véleményem szerint nem kifizetődő. Mi tartja bennetek a lelket?
Nos, egyrészt (nekem) ez az első számú hobbim. Ha nem lenne oldal, ahol publikálnám, valószínűleg magamnak akkor is megcsinálnám. Én hiszek abban, hogy 5-10-20 év múlva ugyanúgy hálás lesz majd X meg Y, hogy nem egy tróger felirattal kell valami (akkor már) ősrégi sorozatot néznie, hanem lesz egy egységes, értelmes magyar verzió hozzá - legyen szó akármelyik projektünkről. Rossz szájízzel képzelem el azt, ahogy valamelyik gyermekem X év múlva érdeklődni kezd az animék után, és nekem azt kell keresgélnem, melyik lett normálisan lefordítva. Tehát én speciel azon felül, hogy a jelennek csinálom, sokkal inkább teszem a jövőért.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.