Jajj de vártam már, 1001 köszönet <3
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Sajnalom, hogy az erdeklodes hianyat tapasztaljatok az animevel kapcsolatban. En meg regebben letoltottem nalatok a sorozatot, de aztan evekre lealltam vele es nemreg kezdtem el nezni. Most ujra felveszem a fonalat es igyekszem ezuttal hetrol-hetre kovetni a reszeket. Ertek angolul, nem okozna problemat angol felirattal nezni, de el sem tudom (akarom) kepzelni, hogy ne a ti munkatokkal kiserjem vegig a tortenetet. Szoval koszonom, hogy viszitek es reszemrol bizony van/lesz erdeklodes!
Ugyanitt kerdeznem a kedves mangaolvaso emberektol, hogy mennyire tart kozel az anime jelenleg a mangahoz illetve lehet-e tudni barmit arrol, hogy meddig fut meg a sorozat?
Ui: bocsi az ekezetekert
Az anime jó 90 fejezettel van a manga mögött. A manga egyébként az utolsókat rúgja szerintem, maximum 10 fejezetet adok még neki.
Biztos, hogy lesz még egy, utolsó évad. Jelen állás szerint mondjuk 13 résszel, ha a mostani, 7. évad feldolgozna megközelítőleg 60-70 fejezetet. Gondolom újfent 25 rész érkezik, illetve 21 az összefoglalók nélkül.
Bastian írta:
Gondolom újfent 25 rész érkezik, illetve 21 az összefoglalók nélkül.
Tapion-sama írta:
25 részes lesz a recap részeken felül. Az a 4 nem számít sehova ^^
Ugrás a fórumra: |