Indások innen is csórják a feliratokat, uraharáról is. A fiatalok mostanában mindent megtesznek a nézettségért.
Amúgy csak onlány megtekinthető, problem solved, ha nincs 3adik feles program ami igy is letölti szarabb felbontással. Nekem spec nem lenne bajom azzal, ha csak online lenne elérhető minden.
Indások innen is csórják a feliratokat, uraharáról is. A fiatalok mostanában mindent megtesznek a nézettségért.
Amúgy csak onlány megtekinthető, problem solved, ha nincs 3adik feles program ami igy is letölti szarabb felbontással. Nekem spec nem lenne bajom azzal, ha csak online lenne elérhető minden.
zsirfoka ma már minden online videó letölthető akár az inda, videa stb. által még át nem konvertált formátumban. De olyat is tapasztaltunk már, hogy valaki képernyőfelvétellel oldotta meg a beszerzést. El se tudjuk képzelni, mire lehetnek még képesek a haszonlesők csak azért, hogy bevételük legyen mások ingyenes munkájából.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
zsirfoka ma már minden online videó letölthető akár az inda, videa stb. által még át nem konvertált formátumban. De olyat is tapasztaltunk már, hogy valaki képernyőfelvétellel oldotta meg a beszerzést. El se tudjuk képzelni, mire lehetnek még képesek a haszonlesők csak azért, hogy bevételük legyen mások ingyenes munkájából.
a képernyős felvételnek undorító a felbontása, az olyan mint a moziban videókamerázni. Igen régen így lopták a filmeket még az internet előtt. Aztán jött a torrent, a piratebay, most meg már minden eszköz adott. Védekezni nagyon nem lehet, inkább azt kell nézni, akik megbecsülik a munkátokat.)
Köszönjük a munkátokat.
Ezzel az a baj, hogy PL én egyáltalán nem nézek a online (pedig minden nap meglátogatom az oldalt) Animét, One Piece-t azóta nem is követem amióta nincs különálló felirat, a Kage volt az utolsó amit letöltöttem mivel volt hozzá külön felirat, de lehet csak a birtoklási vágy beszél belőlem, mivel én letöltöm a feliratokat és eltárolom magamnak külső HDD-re. Ez számomra azért jó mert én magamnak szoktam beszerezni a videókat és olyan kiadáshoz illesztem amilyenhez akarom, online videót meg egyáltalán nem nézek. De ez csak saját vélemény, tudom hülye logika de mindenikek megvannak a maga rögszemélyi. Vagy ha minden kötél szakad és egy Anime nagyon tetszik, akkor a marad a Mega letöltés égette felirattal, de ha megszűnne az a lehetőség is nálam az lenne az utolsó szög.
Amúgy ment az IGEN, remélem egy nap visszatér a régi felállás.
KITARTÁST. És köszönöm a munkátokat.
Szerkesztette: Szemi1992 - 2024.02.29. 13:09
Mi a kötelességed? A császár akaratának szolgálata.
Mi a császár akarata? Hogy harcoljunk és meghaljunk.