Egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozzák meg vele, akik nem is feltétlen ismerik az eredeti DB -t. Nagy csodát nem várok tőle, de ez is Dragon Ball, úgyhogy valószínűleg követni fogom
Az animáció így a teaser alapján ígéretes, meglátjuk mit hoznak ki belőle.
ez most komoly? Miért nem tudják végre a Super-t folytatni?
nem tiszteled akira toriyama az eredeti alkotót ő ezzel ünnepli 40éves dragon ball-t mindenki valami újat akart most kapjuk majd meglátjuk mi sül ki belőle
Én személy szerint annak örülnék, ha a megfiatalodott Goku kalandjait animálnák meg, amikor elment kitudja hová Shenlongal. Meg persze a Super folytatását is szívesen látnám.
Ez az új anime valóban igencsak GT 2 hangulatú és minden bizonnyal tényleg a fiatalabb korosztálynak szól, csak közben szerintem az eredeti tábor, az idősebb generáció pont ezért fog még inkább lemorzsolódni. Ahogy végignéztem ezt a pár percet, először valóban volt egy kis mosoly az én arcomon is, de a végére érve nekem annyi gondolatom volt, hogy "oké, nézzük meg, mit hoznak ki ebből". A lelkesedésem jócskán csökkent.
Ti mit vártok ettől a sztoritól? Szerintetek elérik ezzel a fiatalokat?
Mostanában, hogy egyre több helyen látom a mai, fiatal animés generáció krémjét, azt kell mondjam, eléggé kétélű kard ez az egész. Attól függ, milyen irányba viszi el Toriyama a sorozatot.
A mai fiatal tábornak elkeserítő tapasztalataim alapján nagyjából az alábbi elvárásai vannak: faék egyszerűségű cselekmény, látványos harcok csillogó villogó effektekkel, mindezt 12 részben, nehogy hosszabb legyen.
Én személy szerint, 30+ évesen inkább azt várom, hogy Toriyama a régi DB-hez nyúljon vissza, és legyen cselekmény, kalandozzanak a szereplők, és ne az döntsön egy csata kimeneteléről, hogy ki robbant nagyobbat. Illetve ne akarják összecsapni az egészet, legyen idő a történet kibontakozására.
Nagy drámákat és feszült pillanatokat nem várok, mert ez a Dragon Ball, itt mindenki is visszahozható 2 perc alatt, továbbá mivel a Z és a Super között játszódik majd előzetes infók szerint, így borítékolható, hogy pontosan ugyanoda fog visszajutni a cselekmény, ahonnan kezdődött: Goku traktorral szántja a földet.
Ettől függetlenül - ha még aktív fansubber leszek akkor - töretlenül fogom hozni a részekhez a feliratot, de nincsenek túl nagy elvárásaim már a DB világával szemben, hiszen a Super végkifejletéből is remekül látszik, hogy nem mernek nagyot lépni, mindig vissza kell állniuk az alap állapotba, hogy bármikor folytathassák a történetet ugyanonnan.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.