Amióta visszatértünk Eggheadre nem igazán lehet panasz a tempóra és arra sem, hogy nagyon unalmas lenne. Ahhoz képest, hogy a sok teóriagyártó youtuber folyamatosan azt szajkózta, hogy Saturn kvázi csak dísznek lesz itt, ez eléggé megdőlt 6 fejezet alatt. Amilyen előnyben érezték magukat Luffyék ez is eléggé megfordult és még Lafitte és Devon nem is kezdték el kavarni a szart.
Luffy színe valószínűleg csak azért nem változott vissza, mert kellett a drámaiság, hogy Saturn először megtekintse Nikát. Úgy gondolom biztos, hogy kidőlt a G5-ből, csak az a kérdés, hogy teljesen mozgásképtelen most, tud-e más fokozatokban lenni vagy itt is nem tud hakit használni bizonyos ideig. Kizaru nem hiszem, hogy ennyitő kidőlt, gyakorlatilag most kapott be egyszer komolyabb támadást Luffytól. Azért elég durva lenne ha admirálisokat one hitelve lennének azok után, hogy nemrég az volt szemléltetve, hogy az olvasók többsége gyakorlatilag lenézte őket Marineford miatt, hozzáteszem nem jogosan.
Szerintem is Yokai, sőt már vannak teóriák, hogy mindegyik vagy a többség valami Yokai lesz. Sabo visszaemlékezése után én nem vagyok meglepve, mert az árnyak alakjait eltekintve egyik sem nézett ki logiának, de még talán parameciának sem. A zoanok eddig eléggé el voltak hanyagolva, még egy Yonko bandájából sem tudott senki sem mutatni egy nyamvadt ébredést, legjobb esetben is csak hibrid formát. Azok után, hogy az ősi Zoanok mennyire fel voltak magasztalva a szívósságuk miatt, mondhat bárki bármit, de egész könnyen kidőltek. Sokáig csak hagyományos Zoant láttunk, Kaido bandájában a legtöbb ősi volt és most valószínűleg egy újabb szintet ugrunk és most jönnek a mítikusok. Ahogy én értelmezem ez az erősorrend általánosságban, szóval ha ez tényleg így van, akkor emiatt nem tudom kritizálni Odát, mert ez logikusan felépített döntés.
Olyan szempontból lényegtelen, hogy Luffy teljesen vagy részlegesen dől ki, Sanjinak aktivizálnia kell magát. Ha Saturn bántja Bonneyt, akkor lehet kaphatunk egy kis Sanji vs Saturn harcot és ennek nem csak Bonney az indikátora. Sanji végre beteljesítheti a Thriller Barkon tett ígéretét, miszerint nagyobb borsót fog törni a tengerészet és a kormány orra alá, mint a többiek. Köztudott, hogy Sanji utálja a pókokat, szóval még ez is egy plusz oknak mondható. A jelenlévők között Luffy oldalon ő a legerősebb azok között, akik Saturn előtt vannak. És végül az elmaradhatatlan poénfaktor, miután Wano után Zoronak lett nagyobb a vérdíja, így Eggheadben Sanji kap nagyobb rivaldafényt és ebből következően majd Egghead után nagyobb vérdíjat, mint Zoro.
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."