én csak azt nem értem, hogy hol van a beharangozott új opening?
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Sanakochi16 írta:
én csak azt nem értem, hogy hol van a beharangozott új opening?
Köszönöm az 1074. részt. Ha a villám elkapás sok volt akkor ami utána jön az mindennek a teteje. Amúgy szerintem azért tudta megtenni mert hát gumiból van, piramidálisan erős, ráadásul képes cafatokra tépni amit mi úgy ismerünk mint a fizika törvényeit (mivel ő egy kalóz ezért ezt bizonyos szinten meg is lehet érteni).
Azt hittem, az előző opening lesz a mélypont a One Piece anime történetében. Ma rájöttem, hogy az még csak egy teaser volt ahhoz, amilyen borzalmat készültek lerakni ezzel az újjal.
1 perc 30 másodperc hosszú átlagosan egy opening. Ebből sikerült 45 másodpercig (tehát a videó feléig) egy kulcslyuk méretű izén bemutatni az elmúlt 150 rész főbb eseményeit, majd jött 30 másodperc katyvaszos montázs. Életemben nem csalódtam még ekkorát One Piece openingben. Az előzőnél legalább a videó része rendben volt, csak nem volt szinkronban a dal dinamikájával. De ezt ezennel megbocsátom.
Gondolom wano saga után kijön majd egy új opening, erre a pár részre dobták csak ki ezt az új openinget - remélem.
Tapion-sama írta:
Azt hittem, az előző opening lesz a mélypont a One Piece anime történetében. Ma rájöttem, hogy az még csak egy teaser volt ahhoz, amilyen borzalmat készültek lerakni ezzel az újjal.
1 perc 30 másodperc hosszú átlagosan egy opening. Ebből sikerült 45 másodpercig (tehát a videó feléig) egy kulcslyuk méretű izén bemutatni az elmúlt 150 rész főbb eseményeit, majd jött 30 másodperc katyvaszos montázs. Életemben nem csalódtam még ekkorát One Piece openingben. Az előzőnél legalább a videó része rendben volt, csak nem volt szinkronban a dal dinamikájával. De ezt ezennel megbocsátom.
hát igen, én is láttam már ennél jobb One Piece openingeket...
reméljük csak pár részig lesz ez 
Szerintem az első 40 másodpercen kivűl ez az opening nagyon kreativ és szép lett. Pl: A montázs jelenetei egy középső kör köré épülnek, ami szerintem egy tök kreativ és jó megoldás. Bár az tény, hogy lehetett volna sokkal lassabb a kivitelezés, mert is ezt egyszerre nehéz elfogni és borzalmas hamar véget is ért igy a történet. xD Én is csak azért gondoltam ebbe bele, mert én általában lassitva visszanézem az opening/jeleneteket, mert érdekel az animáció mint szakma.
De nyilván, kinek mi tetszik!!
| Ugrás a fórumra: |