Köszönjük a gyors fordítást.. talán fél 8 volt mikor a gyereket sikerült vissza altatni és láttam, hogy kb negyed 8kor kint van a felirat..hát respekt
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Köszi a fordítást!
Hát amennyire jó volt ez a mangában annyira szar is lett animében, mondom évek óta nem nézem az animét de ezt megnézem, a multhetinek is csak a vége volt jó, ez a vontatott történet vezetés meg hogy ugyan azt a jelenet sort 2x is leadják nagyon untam, már inkább azt vártam mikor lesz vége, nem csoda hogy dresrosa óta nem nézem az animét csak a mangát.
A lonytoons (vagy hogy írják) sztem egy kicsit tulzásba vitték, mangába éppen csak annyi volt hogy vicces volt de itt azt is nyújtották amennyire lehetett meg egy idő után a hangefekt is idegesítő volt semmint vicces, nem vártam sokat az animétől de azt se teljesítette.
A fordítást köszi mégegyszer, legalább annak a színvonala még mindig nagyon jó
Köszönöm a Fordítást ismét és a gyors munkátokat ^^
A Mangában utáltam kb a harc közepéig egyszerüen nem tudtam be fogadni hogy Luffyból aki komolyan szokott harcolni egy bohoc lett harc közben aztán valahol úgy a közepe után meg értettem miért ilyen amilyen és hát azóta imádom ezt a formáját . A mai részt az első perctől kezdve végig nevettem hihetetlen milyen jól tudták adoptálni az egész hangulatot a látványt és a mozdulatokat is ez tényleg a totális felszabadulás minden alól és ez a rajz filmes grafika szerintem csak még jobban dob rajta . Kedvencem a lövedék vissza lövése volt szerencsétlen Kaidou mit kapott Jah és igen ugye az se véletlen hogy egyikük se sérül láthatóan xd
Infy írta:
Viccből feljöttem az oldalra, hogy elkészült e már felirat a régóta várt epizódhoz, nem számítottam rá, hogy tényleg kész lesz.
Pedig ha visszanézed a hírek publikálási idejét, rendszerint 7-9 között kirakjuk minden héten. Kivéve mikor nem otthon vagyok vasárnap reggel, vagy ha több benne a szokásosnál a formáznivaló.
Köszönöm a gyors munkát! Nem tudtam megvárni az estét, ahogy terveztem, de nem csalódtam semmit!
Pont olyan lett, mint amire számítottam! Visszaadta a mangát teljesen. Ugyan az a LooneyTunes feeling. Azt is megértem, akinek zavaró az ugráló kép, de pont jól követték le, ahogy pattog. Az animáció tényleg szép lett, ahogy beharangozták. A "Haki villámok", ahogy össze-vissza csapkodtak is hozzáadott az érzéshez. Az igaz, hogy ez csak egy bevezető rész volt, de annak tökéletes.
Innentől kezdve úgyis egyre jobb lesz
Köszönöm szépen a fordítást!!!
Remélem a folytatás jobb lesz kicsit, mert ezt nagyon elhúzták... Nekem nem tetszett annyira.
Azt vártam, hogy kicsit felpörögjenek az események. A Hiyori-s rész jó volt, viszont amikor Luffy-n volt a hangsúly, akkor egy jelenet ismétlődött néha egy kis plusszal.
A Kaido-Luffy jelenetek javarésze nem volt rossz, viszont miért volt szükség arra a visszaemlékezésre a rész végén?!
Mindegy. Személy szerint én többet vártam. Remélem a következő rész pörgősebb lesz, vagy legalább annyi, hogy ne legyen benne jelenet ismétlés meg visszaemlékezés. Már ennyi sokat dobna rajta.
Még egyszer köszönöm a fordítást!
Köszönöm szépen én is a fordítást
Nekem valahogy nem állt össze ez a rész. Túl sok volt benne az ismétlés. Ahhoz képest, hogy azt mondták ezek a részek animációja mindent verni fog szerintem elégé ingadozott a minősége
De nagyon jól átadta a rész a Gear 5 bohókás, vicces mivoltát. A következő rész szerintem már simább lesz.
Köszi szépen a fordítást! A rész nagyon tetszett. Tűkön ültem egész héten, hogy mikor lesz már vasárnap. Egy dolog nem tetszik, és szeretném a mangaolvasók segítségét kérni, hogy SPOILER MENTESEN válaszoljanak, hogy rossz-e a gondolatmenetem. Szóval én úgy értelmezem, hogy Joyboy, gyakorlatilag a gumigyümölcs végső formája, amit már Katakurinál is láthattunk. Teljesen egyé válsz a démongyümölccsel szabadjára engeded a teljes erejét, és már a környezetre is kihatással van az ereje nem csak a felhasználóra. Na most számomra, ez a Joyboy történet, a 800 éves legenda lecsökkenti Luffy érdemeit és a történetvezetés is kicsit zavarossá teszi. Ha az égi sárkányok tudták, hogy ez a gyümölcs ennyire, erős és veszélyes, miért nem akarta az egész világtanács a kezdetektől megölni Luffyt. A fél világ tudja hogy ki ő, és ő a gumigyümölcs tulajdonosa. Az addig oké, hogy azon az 5 legmagasabb rangú égi sárkányon kívül senki nem tudta, hogy ez a gumigyümölcs, de akkor Yamato honnan tudja ki az a joyboy, Kaidu is említette, Luffynak, hogy akkor valószínűleg nem te vagy joyboy, amikor először legyőzte. Másrészt, ha ez a gyümölcs olyan erős, értem, hogy 800 évig nem volt olyan erős ember aki elérje a végső szintet vele, de ha mondjuk fehérbajusz, vagy Shanks eszi meg akkor most ők a joyboyok? Sokkal jobb lett volna ha ez a joyboy, a gumigyümölcstől független személy, vagy erő lett volna, ami egyszer csak felébredt Luffyban. Ez most számomra kicsit olyan mintha a mangaka a múlt héten találta volna ki ezt az egészet, pedig eddig a One Picenek mindig bonyolult mély háttérsztorija, történelme volt. Manga olvasók kérlek segítsetek. Köszi
Megpróbálom az anime jelenlegi állása alapján megválaszolni a kérdést:
Amikor a gyümölcsképesség hatással van a környezetre is, az az Ébredés (lásd Doffy, Katakuri).
Joyboyról nem tudunk valami sokat. A Gyojin-szigeten említik először, hagyott ott egy bocsánatkérő levelet egy Poneglyph-en. Ezen kívül annyit tudunk, hogy Zunesha társa volt, aki 800 évvel ezelőtt valamiféle bűnt követett el. Zunesha mostani reakciójából ítélve Joyboynak ehhez hasonló képességei voltak (hogy most övé volt-e korábban a Nika gyümölcs, vagy ő maga volt Nika, nem tudjuk).
Ahogy az öreg Gorousei-tag is elmondta: ennek a gyümölcsnek a létezése számukra is csupán legenda, 800 éve nem ébresztette fel senki. Azóta kereste a kormány, és hiába talált rá, mindig kicsusszant a kezeik közül - és ez tökéletesen leírja Luffy eddigi pályafutását is.
Ide kapcsolódik még az is, hogy Who's Who (Repülő Hatos kardfogú tigrise) egyszer ugyebár megszerezte a gyümölcsöt, azonban Shanksék lenyúlták tőle, ami egy újabb példa arra, hogy kicsusszant a kormány kezei közül, mintha menekülni akarna előlük.
Az én személyes véleményem az, hogy a Gorousei azért nem próbálta olyan látványosan elkapni Luffyt (mint mondjuk Nico Robint), mert egyrészt ők sem tudnak sokat a gyümölcsről, valamint ha 800 év alatt senki sem ébresztette fel, akkor nem valószínű, hogy majd pont Luffy fogja (hát na, ők nem tudhatják, ki a főszereplő...). Viszont az is tény, hogy nem tudjuk, mikor szereztek tudomást egyáltalán Luffy gumiképességéről (nekem nem rémlik, hogy bármikor is lett volna olyan jelenet, ahol ez számukra is világossá vált). Mert hiába tud róla a Tengerészet, hiába tud róla a Shichibukai, koránt sem biztos, hogy a Gorousei-ig eljutott az információ.
Benne nagyon régóta érlelődik egy elmélet és egyre több jel van rá a mangában de ezt hagyjuk nem lesz a modandom egy cseppet se spoileres . Ahogy Tapoion-sama is írta Joyboy valami félebünt követett el illetve ugye ott az a levél a gyojin szigeten illetve azt is tudjuk hogy írt egy történetet amit Rogerék el olvastak Raftelen . Yamato és Momonusuke Oden naplójából tudnak Joyboyról hisz ők el olvasták azt viszont Oden gondoskodott róla hogy amit ott olvastak ne derüljön ki .
Feltehetőleg a Goresai tanács kezdettől figyelemmel kiséri Luffyt biztos vagyok benne hogy a tengerész minden eseményt le jelent de ha más honnan nem akkor kedvenc pelikánunk újságjából biztos tudtak róla de igen nem hitték hogy addig jut hogy fel tudja ébreszteni az erejét csak aztán kapcsoltak a Kaidou harc közben hogy figyelj már közel egyszinten vannak valamit tenni kellene mielőtt valami végzetes történne csak aztán pont ez a közbe avatkozás lökhette át azon a határon .
Emelet Nika a nap isten akiről a gyümölcs van mintázva egy skypiai volt aki szintén a szabadságra vágyott és a gyümölcs is ezt szimbolizálja hogy a határok nélküli szabadságot adja meg ugye tudjuk hogy a kormány mindent uralni és korlátozni akar pont ezért probálták meg szerezni de hát mindig kicsuszott a karmaik közül .
Az ébredést fentebb el magyarázták .
Joyboy egy legendas alak és elég sok karakter tud róla Kaidou pl Kingtől halotta ugye ő egy olyan fajba tartozik akik ugyan ki haltak de elég sokáig élnek.
Az is kérdés még hogy Zunesha az igazi Joyboyt ismerte vagy az ő barátja is csak a gyümölcs ébredése után vette fel ezt a nevet mint át öröklés eddigi említései alapján szerintem az eredetit . Szóval igen most Luffy örökölte Joyboy akaratát . Ugye ahogy említve is van a Zoan gyümölcsök főleg az ébredés után eléggé befolyásolják a saját akaratukkal a gazdatest személyiségét .
Abban viszont biztos vagyok hogy Oda az elejétől ki találta az egészet és nem most csapta hozzá a one piece vége valószínüleg ha nem is történelmi esemény de nagyon komoly lezárásra számítok .
Ugrás a fórumra: |