Köszönöm a fordítást!
(Tapion-sama, most még a One Piece manga fordítását is bevállaltad?! Nem Viri szokta fordítani? Vagy Ő most nem ér rá? Azért ne terheld túl magad, jó?)
One Piece manga
Minatoya-chan írta:
(Tapion-sama, most még a One Piece manga fordítását is bevállaltad?! Nem Viri szokta fordítani? Vagy Ő most nem ér rá? Azért ne terheld túl magad, jó?)
Na jó, ez elég erős lett. Hihetetlen, hogy fejezetről fejezetre egyre jobb lesz. Pörögnek az események, már vagy 30 fejezete. Látszik a kidolgozottság, hogy haladunk egy valami nagy felé, ahol majd összeérnek a szálak. Olyan érzésem van, mintha Garpból csinálni akarnának egy WB kettőt tengerész oldalon. Lehet nem fog még meghalni, hanem a cellába kerül a gyűjteményhez, de morálisan nagy jelentősége lesz tengerész oldalon.
Ezen a hajócsapkodáson jót nevettem XD! A flashbackel együtt rohadt menőn jött ki. Kíváncsian várom a folytatást.
Most direkt megvártam, hogy kiadjátok a saját verziótokat és tök nosztalgikus lett így a feeling.
Tehát köszönöm a munkátokat, királyak vagytok!
Még szerencse, hogy pont befért, Tapion! Tényleg, ha még 1 dolgot írtál volna azt mondja az ember, hogy lehet túl vagy terhelve, de így még pont jó.
Minden tiszteletem, és köszi szépen!!!
https://www.manga...pter-1088/
Ahogyan Odának is hálás lehetek ezér a részért, igencsak kitett magáért. Nem hiszem, hogy Garpot megölnék, főleg nem Kuzan. Le lehet fagyasztani aztán ez egy jó ütőkártya lehet Teachnek.
Remélem legalábbis, hogy nem hal meg! Örülök, hogy ez nyitva maradt, bár azért eléggé súlyos sebesüléseket szenvedett.
Minatoya-chan írta:
Köszönöm az észrevételt. Igen, most egy ideig én fogom fordítani a mangát is.
Pont befért még a One Piece anime fordítása/formázása, az új Bleach időzítése/fordítása, a Dragon Ball Super manga lektorálása, a régi Naruto részek formázása/ellenőrzése, a régi Bleach részek ellenőrzése, a régi One Piece anime feliratok felújítása (újrafordítás/formázás), a hiányzó One Piece manga fejezetek lektorálása/újrafordítása és az 5 újfelvételes betanítása mellé. Remélhetőleg nem folyik majd egybe a szeptemberi új Naruto részek formázásával, az Attack on Titan lezárásának fordításával/formázásával és a Mokushiroku no Yonkishi fordításával/formázásával.
Titok írta:
Az igen, minden tiszteletem a tiéd! És ez főállásban csinálod, vagy hobbiként, munka után?
Komolyan minden tiszteletünk a Tiétek!!! Főleg, hogy néhányan olyan sokat bevállaltok!!! Család, munka, barátok meg egyebek mellett még ezzel is foglalkoztok... Szoktatok Ti egyáltalán aludni?! Vagy már rég kihúztátok a szótáratokból az alvás meg pihenés szavakat?
Mindenesetre ezer hála Nektek!
Kicsit más: igaz, hogy a One Piece 1088-ik fejezete után lesz megint szünet? Ez most a Jump magazin szünetje lesz, vagy (ne adj isten) Oda-sensei szemeinek van szüksége utó kezelésre?
Köszi a választ előre is!
kasza93 írta:
Szerintem, csak a 3 fejezetet követő szünet lesz az.
Egyre jobbak a fejezetek, a sok unalmas Wano arci fejezetek után ez nagy felüdülés.
Amúgy egyvalami eszembe ötlött mikor Garpot átszóra Shiley, és azért érhető módon megviselte.
Na mármost viszont Whitebeard betegen és öregen is brutális, már abszurd mennyiségű sérülést kiállt... leolvasztották neki a fél fejét, több száz kardszúrás meg ágyúgolyó, és Akainu és magmával szétolvasztotta sok belső szervét. És még így talpon maradt. Brutális volt a pasas.
De ez azt jelentené, hogy Oda ezzel azt akarta kifejezni, hogy Shirohige SOKKAL erősebb volt mint bármelyik Yonkou?
Vagy szimplán a kitartása múlja felül az összes karakterét?
Ja és még annyit, hogy érdemes lesz majd néznünk az Animét, mert a Gear 5th Luffy vs Kaidou részek elvileg minden idők egyik legtöbbe kerülő részek lesznek, és rohadtul epicre csinálni.
Giovanna írta:
Egyre jobbak a fejezetek, a sok unalmas Wano arci fejezetek után ez nagy felüdülés.
Amúgy egyvalami eszembe ötlött mikor Garpot átszóra Shiley, és azért érhető módon megviselte.
Na mármost viszont Whitebeard betegen és öregen is brutális, már abszurd mennyiségű sérülést kiállt... leolvasztották neki a fél fejét, több száz kardszúrás meg ágyúgolyó, és Akainu és magmával szétolvasztotta sok belső szervét. És még így talpon maradt. Brutális volt a pasas.
De ez azt jelentené, hogy Oda ezzel azt akarta kifejezni, hogy Shirohige SOKKAL erősebb volt mint bármelyik Yonkou?
Vagy szimplán a kitartása múlja felül az összes karakterét?
Ugrás a fórumra: |