Köszönöm szépen a fordítást!
One Piece manga
Ezt most tipikusan olyan fejezetnek éreztem, ahol több információra lesz még szükség, hogy eldöntsem a felfedésről, hogy tetszik-e az irány vagy sem.
Seraphim Jinbe csak nem Senor Pink démongyümölcsének képességét használta? Mindenesetre ezek az új Pacifisták egyre félelmetesebbek.
Annak tűnt. Sőt, mivel Franky reagált rá, ezért biztos az. Ez pedig vagy azt jelenti, hogy Senor Pink meghalt, vagy valószínűbb, hogy Vegapunk sikeresen klónozta a gyümölcsét... és akkor még milyen gyümölcsöket klónozhatott vajon? Félelmetes valóban. Ahogy az is, hogy a serpahimok ennél már csak erősebbek lesznek, ahogy nőnek, a mostani fejezet szerint.
Persze igazán belegondolva, lehet kellett is a Világkormánynak egy ilyen boost, elnézve Luffyék és a szövetségeseik erejét (meg feltételezve, hogy milyen szinten lesznek, mikorra a végső háborúhoz érnek). De hát akkor is. Marha jó koncepció, hogy a régi shichibukaiokat használták fel hozzá, csak még jobban feltuningolva, tökéletes engedelmességgel. Félelmetes egy olyan ellenfél, ami olyan, mint a Terminátor. Érzelmek nélküli, csak csinálja a dolgát.
Bár amennyit beszélnek a genetikai örökségről, meg amit elejtett Lilith az arc elején, hogy nem tudja átírni az alapvető vágyait a cápaszörnynek, lehet ezzel is lesz még egy csavar.
https://www.manga...6-all.html
Dá mennyi minden kiderült ebben a részben, azért mi feje van már vegapunknak XD
Annak nagyon örülök, hogy az óriásunk túlélte azt a napot, viszont azt nem gondoltam hogy begyüjti a könyveket, azt abban a részben mikor vége volt a bustercallnak és a tengerészet kutakodott aszittem hogy elpusztították.
Am így már vegapunk kapcsolata is tisztázva van dragonnal, sztem a kövi részekből az is kiderül mért lett kuma full cyborg.
Fékezze magát, Oda-sensei! Hát micsoda dolog ennyi mindent felfedni?! Hol van újabb 1000 fejezetnyi felvezetés?!
Vegapunk nem is lehetne ennél nagyobb koponya. Abszolút One Piece-s dizájn.
Ugrás a fórumra: |