Jaeger írta:
Nem tudom mire gondolsz lex.
A sárkányhölgy nem a leggyorsabb támadó szerintem.
Az a lényeg, hogy genetikailag módosították Tomurát a felépítését az izmait. Tehát lényegében olyan erős mint All Might csak fizikailag.
Aizawa képessége kicsit op lenne ha ránézne valakire és a többiek csak úgy simán legyőznék az adott illetőt.
All Might is úgy használta a One for Allt, hogy felerősítette jelentősen az izmait.
Az a lényeg, amin igazából kiakadtam, hogy a levegőben tért ki, miközben nem tud repülni.
A sárkány lomha ez igaz, de nem egyedül volt vele a levegőben. Ott volt Endevar aki a tűzzel sokkal jobban tud manőverezni, és ketten nem kapták el.
Amint Aizawa feltűnt és elvette a képességét, elkellett volna menekülnie mert képeségek nélkül nem lenne esélye. Ehhez képest még ott fogócskáztak a levegőben.
Aizawa képessége nem csak OP lenne hanem az is. HA történet szempontjából még korai legyőzni Tomurát mit keres ott Aizawa?
All Might a képességének köszönhetően szélvihart gerjesztett ütéseivel, de Tomura nem lett olyan erős, ezt mondta a doki is hogy azt az elmélye nem bírta volna ki. Szóval ja, képességek nélkül is nagyot ugrik, azt értem de a levegőbe kitér egy legyintéssel? Jó legyen azt is elhiszem. De aztán percekig fogócskáznak a háttérbe
Ha csak nekem szúrta ez a szemem akkor elfogadom hogy velem van a baj
Ha mindenki szembe jön az autópályán akkor te mész rossz irányba.