Köszönöm a feliratot!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Na halihó!
Kicsit ellaposodott a komment szekció szóval írok egy kis szösszenetet.
-Részről részre egy feszültebb a helyzet és egyre inkább úgy érezni a hősök fognak bukni. Shigaraki konkrétan egy All for ONe 2.0 és meglepően jól használja már a képességeket, persze a real AFO nyilván nyomott több kombót. Kérdés bennem az hogy vajon AFO mikor veszi át az irányítást Shigaraki felett, mert nem hiszem h kedvességből adott oda neki mindent amit eddig elért. Konkrétan a doki aztmondta hogy egybegyúrta AFO, USJ Nomu és High Endek tulajdonságait Tomurába és így született meg a tökéletes kisérleti patkány. Azt nem vágom miért nem nyírták még ki a dokit mire várnak?? A Gigant az biztos szétzúzza a másik frontot, tehát ott is elég bukásra fognak állni.
-Amikor Deku és Bakugo összefogott és arébb álltak harcra készen akkor Tomura rájuk néz Ragdoll képességével ami tudjuk hogy csak azokat mutatja akiket már ismer, tehát az erdős elrablós részből bárki lehet. És valaki követi Bakugot és Dekut, remélem az ifijú Todoroki lesz.
-Valamiért nagyon úgy érzem hogy bárki meghalhat és ha már haláleset, szegény FUNKMAN ÚRISTEN hát hogy halhatott meg. Én a levegőben nagyon úgy érzem hogy Gran Torinonak ez lesz az utólsó harca szóval nem sok boldog nyugdíjas éve marad szegénynek, de biztos über cool feláldozás lesz, de ne legyen igazam. Plusz az endig részben talán az ő köpenye szál a levegőbe, az is sokat mondó, de lehet tévedek.
Endeavornál is rezeg a léc mert hát mégis csak TOP 1, szóval neki ez becsületbeli dolog is, simán az életét adná ezért a harcért. Dabi igazi kiléte még mindig rejtély ez mekkora köcsögség volt hogy nem mondták ki hangosan, de szerintem mindenki érzi hogy ő lesz az első Todoroki fiú. Dabi vs Endeavor harc is elég király lenne és simán összejöhet. Az óriás hulk 2.0 giganttal nem tudom mit fognak kezdeni talán Midnight lady elaltatja, bár az elég gyenge lenne. A sárkány hölgy tuti meghal, ezt lemerem fogadni. Félek hogy Aizawa elveszti a képességét, mert nagyon problémás már AFO-nak, jó kis flashback volt hogy milyen menő Eresarhead. Mic igazán bevethetné már magát végre, de a Nomuk majd meghozzák a kényszert, bár azt nem értem honnan maradtak meg ezek.
-All might vajon most mit érez mikor látja hogy sorra halnak meg az emberek, és nem tehet semmit. Edgeshot pedig nagyon eltűnt, az orka hős pedig eddig semmit nem villantot, ez kicsit kiábrándító.
Zárásként pedig tényleg nem tudom hogy fogják ezt megoldani a hősök, de nagyon nagy kakiban vannak és ha elvesztik Aizawát vagy kikerül a hatótávból vége a dalnak. A másik csapat is tele viszonlag gyengébb hősőkkel kíváncsi leszek mit kezdenek Geten, Gigant, Redestro, Dabi, és a többiek ellen. Hawks pedig végleg elvesztette a szárnyait vagy csak sok idő mire vissza nő? Miruko a nyúl hős pedig remélem felépül nagyon badass csaj, egyedül kicsinált egy High-endet és tartotta magát több ellen is, plusz 75%.on megállította TOmurát. Apropó 75%, amiket Xless kilőtt azok végülis a képesség megszűntető lövedékek voltak?
-Várom a válaszokat, tök király hogy mindeki megköszöni a munkát, de legyen egy kis kibeszélés is végre
Egyébként ezer hála a munkátokért nagy sokat jelent minden rajongó számára!
Én is köszönöm szépen a munkát
raptor:
A dokit azért nem nyírták még ki mert fontos információkat tudhat a helyzetről valamint Kurogiriről.
Sajnos már nagyon sok hős elhunyt a harc közben
Hawksnak visszanőnek a szárnyai pár nap után elvileg.
De nos ez a Pain(Tomura) elég kemény ellenfél. De majd jön Naruto és megmenti a napot.
Az biztos, hogy ez egy durva harc, de örülök, hogy cenzúra is nem nagyon van. Meglátjuk mire képesek a hősök, de itt nagy vérengzés lesz.
Köszönöm a feliratot!
raptor9812 írta:
nem tudom hogy fogják ezt megoldani a hősök, de nagyon nagy kakiban vannak és ha elvesztik Aizawát vagy kikerül a hatótávból vége a dalnak. A másik csapat is tele viszonlag gyengébb hősőkkel kíváncsi leszek mit kezdenek
Nem tudom mire gondolsz lex.
A sárkányhölgy nem a leggyorsabb támadó szerintem.
Az a lényeg, hogy genetikailag módosították Tomurát a felépítését az izmait. Tehát lényegében olyan erős mint All Might csak fizikailag.
Aizawa képessége kicsit op lenne ha ránézne valakire és a többiek csak úgy simán legyőznék az adott illetőt.
All Might is úgy használta a One for Allt, hogy felerősítette jelentősen az izmait.
Nagyon szépen köszönöm az epizódot, egyre feszültebb a szitu és a java még el sem kezdődött. Csak azt szeretném nagyon, hogy épp olyan epic módon tudják vissza adni ezt a harcot, ahogy a mangában. Mert mirió és chisaki harca botrányosan rosszul lett megcsinálva.... Remélem ezt nem szúrják el a készítők.
Ugrás a fórumra: |