A titok ott volt a szemünk előtt végig. Nem véletlenül Wano volt a hely és történetszál neve, nem pedig Wayes.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
One Piece manga
A titok ott volt a szemünk előtt végig. Nem véletlenül Wano volt a hely és történetszál neve, nem pedig Wayes.
1058 : https://www.manga...8-all.html
"It's me, Sabo!"
Szünet a jövő héten.
A Cross Guilddel kapcsolatban csak annyi, hogy ez így már okés is és érthető. Na meg persze vicces. Megmosolyogtató rész volt.
Hihetetlen, hogy itt tartunk végre. Évek óta erre várok, hogy változás legyen, egy új szál.. Most teljesen ködös, hogy merre tartunk. 2012-ben (10 éve) fogalmazódott meg Punk Hazardon, hogy Law és Luffy szövetségesek és a célpont Kaido.
Rá 10 évre sikerült véghez vinni a tervet.
Na de mi lesz most? Ha a One Piece a cél, akkor jobb lenne minél előbb kideríteni, hogy hol vagy kinél van az utolsó tábla és rámenni.
Van egy olyan érzésem, hogy a következő szál kulcsfigurája Sabo lesz, na meg esetleg megjelenhet Feketeszakáll is, mert feltételezhetné, hogy Luffynál vannak útjelzők.
Nos, mivel már vége van Wanonak, így én is visszatérek, hátha már lenyugodtak a kedélyek. Az utolsó pár lezáró fejezet szerintem nagyon jó volt és meg kell mondjam, hogy Oda zseniálisan hozta össze a végére Momonosuket. Ebbe egyáltalán nem tudok belekötni.
Régóta volt már ilyen fejezet, ami ennyi mindent váltott ki belőlem, de rég olvastam már egy fejezetet ilyen megkönnyebbülten. És nem, nem azért mert hosszú volt Wano, egy Yonko elleni szál minimum ekkora volumenű kellett, hogy legyen.
Először akkor a vérdíjak. Én úgy gondolom, hogy ezt teljesen feleslegesen húzta Oda, nem értem miért nem lehetett ezt megtudni még Wanon. Ennyi idő után kicsit vesztett a varázsából az egész. Részletesebben:
Chopper: Ezen nincs értelme meglepődni vagy kiakadni. Mivel nem volt normális harca így én nem bánom, hogy megint poénra vette Oda. Bár azt meg kell jegyeznem, hogy elég bátor volt, hogy neki mert menni Quennek.
Nami: Az egyik legnagyobb csalódás ő, de nem a legrosszabb. Mentségére szóljon, hogy legalább az utolsó kenetet ő vitte be Ultinak. Kellett volna már neki is haki, mert a haki használó ősi zoanok legyőzésével enélkül eléggé kilóg a lóláb.
Brook: Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ő sem tett sok mindent azonfelül, hogy védte Robint, szóval ennél a vérdíjnál nem érdemelt többet.
Franky: Ő szerintem ennél többet érdemelt volna. Azt, hogy a Sunnyról raktak be róla képet az számomra érthetetlen és erőltetett. Miért? Erre nem volt semmi utalás. Mindenkinek tudnia kellene, hogy ez a hajójuk, a Sunny. Remélem azért erre legalább kapunk valami magyarázatot, hogy mi alapján rakták ezt be.
Usopp: Vagyis inkább Buggy 2.0. Szerintem ő volt a legszánalmasabb. Nem értem, hogy növekedhetett ennyire a vérdíja úgy, hogy le sem győzött egy Repülő Hatos tagot és nem is csinált semmi olyat, amibe bele lehetett volna látni valami hatalmasat, mint pl Dressrosán. Én tisztában vagyok vele, hogy a vérdíj nem csak az erőt szimbolizálja, hanem a befolyást is és a dezinformációt, de itt tényleg nem volt semmi, ami miatt ennyit növekedhetett volna. Az meg, hogy egész Wano és Onigashima alatt nem kezdett Oda a hakijával semmit az vicc. Van Augur ellen így nem hiszem, hogy visszatér majd élve.
Robin: Teljesen megérdemelt vérdíj. Legyőzött egy komolyabb ellenfelet, ráadásul nem is akárhogy. A szerepe is egyre kulcsfontosságúbb, szóval ez teljesen reális szerintem.
Sanji: Fordult a kocka, de azért az meglepett, hogy Jinbe is beelőzte annak ellenére, hogy ő még egy Csapást sem győzött le. Egyértelműen poénfaktor, de azért remélem a későbbiekben nem ez a reláció lesz Sanji és Jinbe között.
Jinbe: Az előzőekből nem árulok el nagy titkot, hogy meglepett. Vélhetően Who's Who volt a legerősebb Tobi Roppo, de még így is sok. Annyira megnéztem volna egy Jinbe vs Jack harcot, de Jacket muszáj volt kétszer is feláldozni a minkeknek...
Zoro: Többet vártam Kaido megsebzése és King legyőzése után. Pláne, hogy az ő és Jinbe vérdíja között alig van különbség.
Luffy: Ehhez utólag csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a kormány azért adott ugyanannyi vérdíjat a három kapitánynak, hogy elbagatellizálják Luffy szerepét. Már a D betűt is el akarták távolítani, hasonlóan, ahogy Rogernél tették a Gol és D egybeírásával.
Buggy dolgai eléggé visszaütöttek, az előző fejezetek alapján gyanítani lehetett, hogy báb lesz, mert Crocodile és Mihawk tudta régóta, hogy Buggy nem erős. Kicsit csalódott vagyok, hogy így könyörgött az életéért, a legénységére meg mérges. Buggynak van a legótvarabb legénysége a világon, de tényleg. Ha Buggy túléli a történet végét, remélem, hogy kivégzi őket vagy minimum hátrahagyja. Galdino most azzal jön, hogy sose csatlakozott hozzá, de érdekes módon sem Impel Downban, sem Marinefordon nem állt Crocodile mögé. Utána is inkább Buggyval tartott Kroki helyett szóval ez eléggé patkány indok volt a részéről. Azt nem veszem mentségnek, hogy gyávaságból csinálta, mert ég a ház.
Akainu lecserélhetné Brannewt, mert nagyon rosszul végzi a munkáját. Buggy Yonko lett, Croco-boy vérdíja meg majdnem 2 milliárd. Én értem, hogy a befolyása miatt értékelik túl, de ez még úgyis sok. Mihawk vérdíja simán lehet reális, mert a csávó Shanks ellen párbajozik. Alapból nem tudunk a vérdíját, simán lehet, hogy már a befagyasztás előtt 1 milliárd feletti volt.
A forradalmárokhoz nem igazán fűznék sokat. A Cobra incidens valószínű a Gorosei műve. Remélem szünet után velük folytatjuk.
Nnnna de marha jó... megint olvashatom majd mindenhol, hogy borult a Monster trio, Jinbee kitúrta Sanjit stb... annak ellenére is, hogy ez rohadtul nincs így, a harcokból, és ahogyan kezeli a történet ezeket a karaktereket, ez olyan világosan látszik, mint a kvazár, de egy poénforrási szándékból megalkotott vérdíjnak köszönhetően most ismét szárnyra kaphat ez a hülyeség, főként külföldi fórumokon...
Rég jártam a fórumon (új munkahely miatt), most nincs időm visszaolvasgatni a hozzászólásokat, csak annyit mondanék, hogy: B*szd meg Oda, miért nem csatlakozott Yamato??? Hol a f***ba lettek a Big Mom kalózok és mi a f*** történt a repülő hatossal és a sztárokkal??? Ki halt meg, ki maradt meg? Most komolyan nem tudunk semmiről semmit? Én komolyan nem értem mit csinált Oda az elmúlt fejezetekben...
Ban írta:
Rég jártam a fórumon (új munkahely miatt), most nincs időm visszaolvasgatni a hozzászólásokat, csak annyit mondanék, hogy: B*szd meg Oda, miért nem csatlakozott Yamato??? Hol a f***ba lettek a Big Mom kalózok és mi a f*** történt a repülő hatossal és a sztárokkal??? Ki halt meg, ki maradt meg? Most komolyan nem tudunk semmiről semmit? Én komolyan nem értem mit csinált Oda az elmúlt fejezetekben...
Ban írta:
Amit kicsit elhanyagolt témának érzek, és vártam tőle valami fejleményt, hogy King ugye Joyboyt várta, ez volt a korábbi fejezetekben.
Amikor elhangzott, felmerült bennem a lehetőség egy esetleges csatlakozásra. Pedig reménykedtem valami ilyesmiben hogy Yamato marad, de mégis lesz egy új csapattag
Ugrás a fórumra: |