köszi a fordítást!
One Piece manga
Srácok!
Ma nincs manga?
A "sincs"-et írtam először de tényleg nem akarom fikázni a mestert, csak azért na.. Ha már fize.. Ja nem.
Amúgy nagy élmény lehet úgy melóba menni, hogy megveszed annál az újságosnál az új részt ahova minden pénteken jársz, kicsit beszélgetsz ott, felpattansz a metróra és akkor ott elolvasod többedmagaddal.. Tuti a metrókon téma ilyenkor az aktuális fejezet, szóval ha nem veszed meg még lehet hallasz is 1-2 spoilert.
Animéseknek lehet veszélyes ilyenkor.
Jövő héten lesz amúgy?
Köszi ismételten a fordítást ez is nagyon jó és informatív volt Szegény Carrot vajon hogy fog helyt állni
Reméletem hogy Yamato marad de végül még is Luffyékkal tart így még érdekesebb lesz az egész főleg hogy ő valószínű Sanjinél és Zoronál is erősebb szóval sokat nyernek vele Az más kérdés hogy reméljük nem fog Luffynak spoilerezni mert akkor hamar a tengerben találja magát elvégre ő mindent tud a naplóból
Ez Cross Guild nekem nagyon gyanus nem hiszem el hogy Mihawk meg Kroki be csicskulna Buggynak xd
Kiváncsi leszek mi van a Wanohoz legközelebbi szigeten , Trafotól meg rendes volt hogy adott egy ponegly másolatott kidnek
https://www.manga...057-0.html
*TAPS TAPS TAPS
Ugrás a fórumra: |