Nagyon szépen köszönöm az e heti részt
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
aszhun írta:
Sziasztok nekem valamiért nem engedi letölteni az mi miatt lehet ?
Köszönöm szépen feliratot!
Ehez a részhez volt köze annak a női rendezőnek aki az 1000. manga epizodot csinalta?
Shanks99 írta:
Köszönöm szépen feliratot!
Ehez a részhez volt köze annak a női rendezőnek aki az 1000. manga epizodot csinalta?
Nagyon köszi a feliratot! Jó volt az előző két rész, bár talán kicsit túl vannak tolva ezek az effektek, de a színekkel való játék továbbra is fantasztikus, és az animáció is szép. A We Are!-t meg akárhányszor teszik be, mindig hidegrázós lesz, ahogy a rész végi Whitebeard theme is
Köszi a fordítást... Kicsit kiábrándult vagyok. Bár lehet hogy csak engem b@sz fel hogy kb fél év van a manga és az anime között, és állandó jelleggel visszatekintő részek, meg fillerek vannak bevagdosva, pont akkor amikor a legjobban megfogja az eredeti történetszál a nézőt... Ezt a részt későbbre hagyom, amikor nem leszek ideges, hogy úgy tudjak nekiállni nézni.
Szerintem ez az a film lesz amit muszáj megnézzek a moziban. Jól gondolom, hogy erre a legolcsóbban Németországban lesz lehetőség?
mort1981 írta:
Köszi a fordítást... Kicsit kiábrándult vagyok. Bár lehet hogy csak engem b@sz fel hogy kb fél év van a manga és az anime között, és állandó jelleggel visszatekintő részek, meg fillerek vannak bevagdosva, pont akkor amikor a legjobban megfogja az eredeti történetszál a nézőt... Ezt a részt későbbre hagyom, amikor nem leszek ideges, hogy úgy tudjak nekiállni nézni.
Ugrás a fórumra: |