Fuuuu Sracok ez nagyobatt szolt mint a Red Roc Kaidou arcan 🤣
Shanks :
Az elejen pedig tenyleg biztam benne hogy el mennek Luffyekhoz es ezzel felvezetik a Red filmet is egy kicsit de hat nem igy lett.
Az kisse csalodas es egyben erdekes is volt hogy fogalma sincs mi tortent Wano oke utoljara gyerekkent volt itt es hirek sem hagyjak el az orszagot de mint a Younkou tagja gondoltam en annyira azert figyelnek egymasra mar csak az eroviszonyok miatt is hogy tudjak ki hol tenykedik de akkor ezek szerint ez sincs igy .
Az hogy a One Piecet pont most akarja meg szerezni annak csak egy oka lehet meg pedig az hogy Luffy eleg eros lett ahozz hogy meg szerezhesse es az a kincs lenyegeben Roger oroksege es mint tudjuk Shanks apja kent tisztelte ot igy nem lehet akar kie az a kincs csak aze aki vegul legyozi ot.
Amugy is a Luffy vs Shanks mar az elso resztol nyilvan valo volt hogy egyszer el jon .
Az is erdekes volt ahogy vissza emlekezet a gumi gyumolcs megszerzesere ket ertelmezes lehet itt : 1 vegig tudta hogy mi is valojaban es ezert akarta meg szerezni . 2 . Buszke Luffyra hogy csak egy gumi gyumolccsel idaig jutott.
Jah az meg tiszta vicc hogy a Malac pofa mit ossze trollkodik veluk mondjuk kevesebb nem is vartam tole xddd
Momo Yamato Szamurajok vs Fadmiralis:
Orulok hogy szamurajhoz meltoan viselkednek es tovabbra is vedik az orszagot talan kesobb szintet is lepnek es meg erosebbek lesznek .
Egyre jobban erik bennem az hogy Yamato meg se fog el menni Luffyval kell valaki aki edze momot es amig o nem eleg eros vedje az orszagot a komolyabb fenyegetesek ellen .
Az arc legnagyobb meglepetese Momo es az o karakter fejlodes es ahova kifutott ez a felenk kis fiu, Tudja hogy miotta legnagyobb felemevel szembe nezet nincs mitol felni-e habar meg most nem eleg eros de X ev mulva mint tudjuk o lesz Wano eddigi legerosebb Ura alig varom azt a pillanatott.
Fadmiralis meg egy atlagos admiralis lett Akaniu utan o idegesit a legjobban xd
Sabo Vivi Cobra es Kuma es (Vegapunk) :
Sose hittem volna hogy Sabot egyszer istenkent fogjak tisztelni,
remeltem hogy megussza a talalkozott de azt nem hogy ilyen kovetkezmenyekkel .
Tok jo hogy Luffy es Sabo ugy dolgoznak kvazi ossze hogy nem is beszelnek egymassal xd
Tok jo hogy Kuma visszater igy van esely ra hogy Luffyek koszonetett mondjanak neki elvegre az eletuket koszonhetik neki .
Cobra fix hogy nem halt meg ahogy Vivi se tunt el. Vivi biztos hogy Luffyekhoz akar csatlakozni mindig ez volt sz alma de elotte meg tenni fog egy kiterot Saboekkal a lazadokhoz kell neki valami erosites meg se lehet kolonc luffyekon es szerintem Shirahosi a lazadoknal fog meg valahogy ki kotni .
Kumat valoszinu Vegapunk fogja helyre hozni eddig meg sose lattuk az oreget ideje behozni a kepbe :D
Szalamkalaposok es a demon gyumolcsok :
En egyebkent orulok hogy Luffyek nem szereztek maguknak tobb gyumolcsot kar lett volna Zoro vagy Sanjiert de Nami es Usoppert is mivel igy jobban ki lett emelve az hogy azert jutottak oda ahova mert meg volt bennuk a kello potencial , ahogy Shanks es Roger is tettek .