Most ez nem tudom mennyire kamu, de nem tűnik annak. Csak három dolog.
1. Buggy? Ne szórakozzunk már. Ez a húzás azért nem a szívem csücske. Nem akartam Kidet meg Lawot Yonkounak, mivel nincs meg a megfelelő haderejük, gyenge a csapatuk. Na hát erre pont a másik véglet érkezik. Most kapunk egy kalózt, aki konkrétan Namit alig tudná legyőzni 1v1 ben, erős legénységgel (akikről mondjuk semmit nem tudunk), sok területtel. Valahogy ez így nekem nem. Kicsit komolytalan.
2. Azért remélem azt nem gondolja komolyan, hogy csak Luffy, Kid és Law vérdíját mutatja be. Nyílván ez csak az első spoiler, lehet hogy benne lesznek, nagyon remélem. Nem értem amúgy, hogy minek kell ennyire titkolnia vérdíjakat, értem én, hogy kell a hatásszünet, de King vérdíját pl. még most sem tudjuk. Ezeket így nem értem.
3. Ne kapjanak már mindhárman egyforma vérdíjat. Már nem azért, de 1v1-ben Kid meg Law úgy el lenne p***ázva hogy szegények abbahagynák a kalózkodást. Legalább egy kis különbség lehetne. TIsztában vagyok vele, hogy a történet végére meg fog változni, de na. Luffy szinte egyedül verte el Kaidout. Nincsenek egy szinten se Law-al, sem pedig Kiddel.
Meglepő infók mit ne mondjak, de ezért is bírom az öreget, mert mindig meg tud lepni valamivel. Megmondom őszintén Buggy meg sem fordult a fejemben, kár hogy hosszú szünet lesz, ilyen részeknél a legrosszabb várni.