Köszönöm a fordítást
One Piece manga
Remek rész volt bár én személy szerint többet szerettem volna látni a kölyök Kaidou-ból. Erre majd a jövőben örülnék ha oda figyelnétek. Tréfát félre téve ismételten köszönöm a kemény és kitartó munkátokat és persze ne feledkezzünk meg a tengernyi türelmetekről.
Na jó... Most miiii???
https://www.manga...050-0.html
Szerintem a manga 13. oldalán található kép alapján nem hiszem h bármelyik is túlélte volna. A láva vízzel érintkezve berobbant. Nagyon nem tetszene ha ezek után bármelyik is visszatérne...
czera írta:
Na jó... Most miiii???
https://www.manga...050-0.html
Tudom már nem spoiler de mivel most jött ki a fejezet ezért óvom azokat akik még nem látták...A magmáig leküldték a két yonkot! Innen már ha bármelyik visszajön akkor elmehet a francba az egész de tényleg! Számomra - és remélem így van - Kaido és BM halott. RIP, Press F. Erre nem számítottam, de börtönbe tényleg nem kerülhettek, valamit kellett csinálni velük.
Izé... Egy olyan mangában, ahol számtalan karakter maradt életben számtalan halálosnak hitt sérülés, támadás után, most komolyan azért tör ki a pánik ennyire, hogy két Yonkou ne éljen már túl egy lávafürdőt? Elvesztettem a fonalat.
Egyetértek. Oden egy órát volt forrásban lévő olajban vígan. Fehérbajusznak le volt robbantva a fél feje. Én nem temetném még mindig a két yonkout.
Önmagában nagyon jó fejezet volt. Gyönyörű volt a lámpásos dupla oldal, és szép volt Otamanak is a flashbackje. Menő a 9 hüvely megjelenése is végre a nép előtt.
De én még mindig nem vagyok meggyőződve, hogy tényleg vége van. Lehet abszolút elvitt a túlanalizálás, meg csak túlgondolom, de valami... mintha még mindig nem stimmelne. Pedig Luffy mosolyog is, még a győzelmét kihirdető szövegdoboz is meglett, szóval... de mindenesetre annyi elvarratlan dolog van még, bár ezeket el lehet varrni (legalábbis többségüket) most is, a háború lezárásával. De mindenesetre legfőképpen Kaidotól még vártam volna pár dolgot. Az is érdekes, hogy Momo úgy döntött, még nem nyitja ki az országot...
Na meglátjuk, merre meg hogyan viszi tovább Oda a dolgokat. Lehet teljesen más irányba, mint gondoltam, vagy gondoltuk sokan, és nem ért véget még az arc, csak épp nem Kaidóék miatt, hanem a Világkormány miatt. De mindenesetre az arcok végi szokásos eufória és véglegesség érzet biztosan hiányzik egyelőre. Mintha belengené még mindig az egészet egyfajta bajlósság... de lehet csak túlgondolom. Vagy tényleg ez a Világkormány miatt van. Meglátjuk.
Miért tesztek úgy, mintha a 2 Yonkou-nak kötelező jelleggel meg kellene halniuk? Big Mom esetét én is alátámasztom, hogy ha itt nem murdál meg, akkor továbbra is üldözni fogja a Szalmakalaposokat, de Kaidou? Ami őt illeti, esélyesebbnek tartom, hogy túléli és a kis kastélyában tűkön ülve fogja várni azt a napilapot, miszerint Luffy lett az új kalózkirály. Főleg miután megbizonyosodott arról, hogy ő Joyboy vagy Joyboy reinkarnációja, vagy mit tudom én. Valamelyik a kettő közül. Az meg, hogy "amúgy is megakar halni"... Aki valóban megakar halni, annak nincsenek nagyratörő céljai és elvei a jövőre nézve. Tehát igen, én is elvesztettem a fonalat. Spontán 10 karaktert tudnék mondani, akiknek legalább 5x ki kellett volna lehelniük a lelküket, de majd tényleg az okozza nektek a felháborodást, ha 2 Yonkou nem vész oda holmi lávától?
Jon írta:
Egyetértek. Oden egy órát volt forrásban lévő olajban vígan. Fehérbajusznak le volt robbantva a fél feje. Én nem temetném még mindig a két yonkout.
Hát, nagyon keserű szájízt hagyott maga után ez a csata is...
A One Piece csaták nagy része tetszett, de ez... Ez volt az a csata, amit már mindenki oly régóta várt, és arra számítottunk, hogy brutális lesz.
Remélem, hogy a jövőben nem lesznek ennyire összecsapottak a küzdelmek.
Szerintem egyikük sem hal meg. Legalábbis Big Mom tuti nem, egyszerűen érzem, hogy neki lesz még valami szerepe.
Valószínűleg kitekintünk majd a nagyvilágba, ami mindenesetre nagyon érdekes lesz.
Ja annyit megjegyzésként, hogy bár az lenne a legnagyobb baj, hogy Big Mom -és Kaidou túlélik a láva ellenére... a One Pieceban vannak oylan karakterek akiknek abszurd az állóképességük, eleve Fehérbajúsznak leolvasztották a fél fejét, a belső szervei nagyrészét szétolvasztotta Sakazuki, és Edward Newgate mindenközben halálos beteg volt! És még ezután is szétveri a fél tengerészetet xD Tehát tulajdonképpen egy egészséges Shirohige nagyon közel állt a halhatatlansághoz (úgy halhatatlan mint a Narut mangából Hidan.) Vagy Zoro, akinek eltört 20-30 csontja, és még azután megtudta sebezni Kaidout.
Ugrás a fórumra: |