Nagyon szépen köszönöm a rengeteg belefektetett időt és munkát!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
köszönöm a munkátokat, kellemes mozifilm volt, de Bakugo harcát (tetszett, hogy szintén két mániákus ellen dobták be), és az utolsó szuper ütést leszámítva elég felejthető volt a film azt meg különösen gagyinak találom (főleg manga meg az ilyen mozifilmek/sorozat alapján), hogy olyan szisztematikusan butítják uselessre a top hősöket, mióta All Might kiesett, hogy borzalom...pedig a UA letámadásakor, amikor megérkeznek a profik, az mekkora jelent volt, most meg konkrétan kuli-munkáznak és sehol nincsenek ott időben, amikor a világ megmentése a cél..ez a koncepció kicsit visszás, különösen, hogy az összes profi terepgyakorlaton is arról papolt, hogy "légy résen, timing, szemed a pályán legyen, mindig legyél egy lépéssel a baj előtt stb-stb."...amikor meg a világ sorsa a tét, "jajj nem értünk oda, messze vagyunk", "mindent bele Deku"...bruh pls
Egyet kell értenem az előző hozzászólással.
Hatalmas hála a munkátokért! Mindig profi!
A második mozi film viszont olyan szintre emelte az animét, hogy most még megközelíteni is alig sikerült szerintem. De még az első mozit sem. A sorozatban is és az előző két mozifilmben is sokkal jobb csatákat láthattunk már. Ettől független örülök, hogy végre láthattam.
Még egyszer ezer hála a munkátokért!
Jaeger írta:
Figyeljetek amugy a mozinak van külön témája arról ott kéne beszélni.
Köszi a fordítást!
Hát~ ha nem haverommal nézem végig és nem hülyéskedünk közben,vagy bealszok rajta vagy kinyomom.
Istenem kb mindenki elvérzett 20x de még ugyan úgy harcolnak.Nem tudták eldönteni,hogy milyenek legyenek a harcok ezért összedobták.A sztori olyan egszerű mint egy bot,sehol egy csavar illetve semmi főgonosz illetve az emberei is azok voltak.
Kár,hogy a sok kislánynak annyi elég,hogy a híres trio egy képkockán vannak.Mert így túl lett értékelve.Rég láttam ilyen gyenge alkotást.
És nem kérek senkitől bocsánatot,ha az ÉN véleményem nem azonos máséval.
Köszi a filmet is! Én nem értek egyet a megelőző hozzászólásokkal, általában nem vagyok film párti, mert a sori sokkal jobb szokott lenni, de a 3 film közül mindenképp ez tetszett a legjobban. A szokásos klisék persze itt is megvannak, hogy mindenki kb. félhalott a végére, és mindig Deku továbbjutását segítik elő a többiek, de itt egy kicsivel kevésbé túlozták el az erőnöveléseket, és a története is érdekesnek tűnt, a Ravasz valahogy számomra inkább odakapcsolható a fősodorhoz, mint a korábbiak.
Nekem az a legnagyobb bajom a filmel, hogy mindig csak másol.
A készítők szerint valamiért jó ötlet, hogy Midoriya minden filmben All Might egyik híres pillanatát másolja le.
Nem tud saját egyénisége lenni. Az elsőben All Might juniort csináltak belőle, a másodikban eljátszották Kaminot, amikor All Might feláldozta magát, a mostani filmben pedig azt amikor az iskolában Noumo ellen harcolt és rengeteg ütést kellett bevinnie.
Ugrás a fórumra: |