Köszönöm a fordítást
One Piece manga
Bastian írta:
Vagyis megint annak kellene örülni, hogy millió elméletet és belemagyarázást lehet gyártani az elkövetkezendő 2 hétben. Ezzel meg én vitatkozom.
Először is, köszönöm az 1042. Fejezet fordítását és egyéb munkálatait! Királyak vagytok!
Másodszor pedig, MI A FENE?!
Az új fejezet valami eszméletlen. Meg van a komorabb hangvétele, de mégis van benne pozitivitás is.
Annyit vártam volna, hogy a többi szalmakalapos reakcióját is mutassák, de később biztos mutatják majd.
Kaidou reakciója is jó volt. Mármint az arckifejezése. Mintha végigfutott volna az agyán, hogy mi lett volna ha...! Talán sikerül meghalnia vagy hasonló.
Kidd és Law pár perce még a halálán volt. Viszont most már harcolnának is... Elég lett volna ha csak vitetik magukat a társaikkal. Úgy kicsit realisztikusabb lenne. De minimum hihetőbb.
Ez a "hallom a hangokat" skill nagyon érdekel. Már a Gyojin szigetnél is érdekes volt, Zunesha felbukkanásával meg mégjobban várom, hogy mi ez.
Yamato karaktere, azzal, hogy babysitteli Momonosukét olyan, mintha tényleg Oden lenne. Ezek a bátorító szavak tartják Momoban az erőt szinte. Látszik, hogy nagyon fél.
A vége hihetetlen cliffhanger és elérte, hogy még jobban izguljak.
Az a mosoly zseni. Annyi mindenen lehet gondolkodni/találgatni pl. JoyBoy a gyümölcs miatt tudott előjönni? Vagy Luffyban tudott reinkarnálódni? Esetleg bizonyos feltételek kellenek, hogy reinkarnálódhasson?
Nagyon várom a válaszokat. Hihetetlen, hogy Oda ennyi év után fel tudja kelteni az érdeklődést.
És nem csak Oda, én ezen az oldalon kaptam kedvet, hogy pár éve nekikezdjek ennek a remekműnek. Itt olvasgattam a kommenteket/fórumhozzászólásokat és sokan pozitív dolgokat írtak. Így elkezdtem. Ezt is köszönöm, mert szerintem még mindig tologatnám magam előtt a "majd egyszer megnézem" listával xD
https://naruto-ku...ce/1041/17
A jobb alsó panelen állítólag kiolvasható Luffy arcán japán nyelven a Gear Fifth.
Mekkora lenne már...
Az ötös tényleg ott van. A kanjikhoz nem értek de mások azt bizonygatják hogy így van.
Sziasztok!
Köszönöm a magyar fordítást! Találtam egy igen érdekes cikket, miszerint az új borító lelövi Sanji Ifrit Jamble színét! Ha tényleg így van, és az a hőfokmérő hiteles, akkor borzasztóan erős lett!
https://www.opfan...RLDXMB7H70
Újabb nagy köszönet a részbe ölt munkáért!!
Bevallom engem nagyon bosszant a rész eleje, 3 oldal elmegy "viszaemlékezésre", amit egyszer már végignéztünk, szóval nagyon rövidke részt kaptunk.
Kaido arckifejezésén töröm a fejem az előző hét óta, de egyszerűen nem jutok vele dűlőre. Miért vágott olyan ijedt képet amikor lecsapta Luffyt?
Luffy meg mindig is egy merő talány volt, de hogy most mégis mi és hogyan történt vele, azt nagyon szeretném tudni!! Eltűnt a "hangja" , tehát akkor tényleg meghalt??
Szóval újabb kérdés kérdés hátán, de ez tartja fent az érdeklődést ugyebár
Köszönöm a gyors fordítást. Nélkületek nem tudnám ennyire élvezni a magnát.
Én úgy gondolom, nem eltűnt Luffy hangja, hanem felébredt az igazi. Nekem valami olyan sejtésem van hogy Luffy végig Joy Boy volt, csak nagyon lassan, nehezen évredt fel benne teljesen Joy Boy. Talán ezzel lehetne magyarázni azt is hogy ilyen ostoba, mégis remek harcos.
Nem tudom ez mennyire fogja megvaltoztatni Luffyt, remélem annyira nem. Kicsit ezért is sajnálom hogy Luffy lett Joy Boy, mert sajnálnám ha elveszítenénk a Luffy karaktert. Sajnos az óriás szalmakalap óta sejthető volt hogy Luffynak lesz hatalmas köze Joy Boyhoz, de reménykedtem hogy Momonosuke lesz Joy Boy, Luffy meg aki megugorja azt ami neki nem sikerült.
A történet megint kezd izgalmas lenni, és beindulni, remélem nem vesznek vissza.
Az hogy eltűnt a hangja nem jelenti azt hogy meghalt, ott van Skypiea példának, ott is minden eltűnt hang túlélte a harcot.
Remélem max annyi lesz ez a Joy Boy dolog hogy megjelenik neki, akár mint a Rebornban a 9 Vongola, és elmondja neki hogy mit kell tennie. Mire Luffy beint neki hogy azt csinálok amit akarok, ne szólj bele! Vagy mint Shirahoshinak, hogy felébredt a képessége, és ezért hallotta meg Zou. Az átnevezett gyümölcs meg lehet véletlen egybeesés is, és nem biztos hogy köze van Joy Boyhoz.
Aztán Luffy lesz az új Joy Boy a legendás eltitkolt gyümölccsel.
Sok hibájával együtt is szeretem ezt a mangát, de ha Luffy nem lesz többé önmaga az nálam ki fogja verni a biztosítékot és lehet be is fejezem. Mert akkor gyakorlatilag meghal Luffy és elbukja a One Piecet is, meg az egész kalózkirály dolgot.
Ugrás a fórumra: |