Köszönöm.
One Piece manga
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????
Elnézést, neharagudjatok, hogyne persze, de miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii van????
https://www.manga...3-all.html
Jövő héten szünet, hát ezt nem tudom hogy dolgozom fel.
Most komolyan. Valaki tudja, hogy mi van?
Könnyen mondod Jaeger.
Most teljesen úgy érzem magam, mint Chopper amikor teljesen izgatott egy robot láttán és nyugtatni kell.
Tuti, hogy feláll persze, hiszen új erőre kap.. Csak ki tudja milyen erő az. Viszont őszintén szólva én örülök, hogy így alakult.. Kaodo erejét ez is demonstrálja.
Naminak pedig respect továbbra is. Hatalmas karakterfejlődésen ment keresztül ahhoz képest, hogy először csak meglopni akarta Luffyékat és abszolút hülyének nézte őket.
Nekem kezdenek hiányozni amúgy a nyugis részek, amikor együtt a csapat és poénkodnak. Punk hazard óta elképesztő nagy komolyságot vett a sorozat. A gyerekeken való kísérletezgetés, az éhező emberek, rabszolgák, harca kényszerített gladiátorok, szociális megkülönböztetés, zsarnokság.. stb.. Ezek mind-mind nagyon erős és mély érzelmi témák, most pedig Kaido konkrétan ki is jelentette, hogy felőle aztán megrohadhat mindenki aki nem jól szólgálja. Sőt, bűntetésképp ki is írt egy várost, mert minek az, lesz majd másik.
Tetszett a meglepődöttség Kiden és főképp Law-on.. Utóbbi el se bírta képzelni, hogy ne Luffy nyerjen..
Engedd meg, hogy vitatkozzam: ez nem hogy nem szimpla cliffhanger, hanem ez még az is lehet, hogy a legnagyobb infóbomba, amit Oda ránk dobott az elmúlt 25 év alatt. És nem hiszem, hogy túlzok.
Ez még nem jelenti önmagában, hogy a fejezet vagy az irány jó is (sem azt, hogy rossz). Pont ez az: egyelőre megint csak több a kérdés, mint a válasz, és most persze hogy van rá két hetünk, hogy rágódjunk rajta.
Vannak félelmeim, de az elmúlt 1042 fejezet bizalomra ad okot, hogy jól fogja összekötni az 1000 fejezet óta belengetett dolgokat, és nem megy át klisébe. Én félek a reinkarnációs történetklisétől, de egyrészt nem hiszem, hogy most ez lesz, másrészt azt is meg lehet jól csinálni... talán.
Már most rengeteg teóriát lehet olvasni, és rengeteg múltbéli referenciára lehet rámutatni, de amíg igazából fogalmunk sincs, hogy mi történik most Luffyval, az egész csak találgatás.
Csak egy pár fun fact:
1. A Bink's sakénak vannak ilyen sorai:
"If you lose your nerve, this breath could be your last.
Now the waves are dancing, Beat upon the drums. (I can hear the drums of liberation" )
But if you just hold on, The morning sun will rise." (the man who brings the dawn" )
2. "There is a reason for Wano's closed borders. But they will open those borders... the day "Joyboy" finally appears...!!!" - mondta ezt korábban asszem Oden.
3. Van egy hangeffekt elvileg a fejezetben, amit nem fordítottak le: "dokkun" - a szívverés hangja (vagy ez esetben az újrainduló szívverés hangja?).
4. Ha meghalt Luffy, és ez hozta valahogy elő ezt az... akármit is, ami most történik vele, akkor Kaidonak az a mondata, hogy "A halál teljesíti be az embert" (death is what completes a person) hirtelen más megvilágításba (is) kerülhet. (És az is, hogy miért próbált öngyilkos lenni ennyiszer. Persze lehet ez csak belemagyarázás, és szimplán az eddig feltételezett indokok és személyiségjegyek az okai - vagy mindkettő.)
5. Fontos részlet, ami felett át lehet siklani, pedig ez le volt fordítva angolban: Luffy utolsó vigyorának a hangeffektjét "NIKA"-nak kell kiejteni.
6. Oda a tavaly évvégi interjújában mondott egy ilyet: "A fősztori esetében, csodálkozom, hogy Wano még mindig nem ért véget. Akárhogy is, Luffy! Kérlek, figyeljetek a főszereplőre! Remélem, hogy jól meg tudom rajzolni...! Valamint, mindig le akartam rajzolni az utolsó jelenetét Wano országnak!"
Nem beszélve a rengeteg belengetett infóról Nikáról, a hajnalról, a két "uralkodóról", akiknek meg kell születniük, és találkozni fognak, Joyboyról, a D akaratáról, a szabadságról, Skypia meg Arabasta, meg Wano-beli, meg igazából az egész One Piece-en átívelő különböző szimbolikákról; hogy az egész Onigashima alatt többször ki lett hangsúlyozva Luffy gyümölcse, stb, stb.
Szóval, csak azt akarom mondani, hogy nem, ez nem egy szimpla cliffhanger, ez tényleg az egyik legnagyobb infóbomba, amit Oda ránk dobott, valaha, ami rengeteg minden korábbi dologhoz kapcsolható. Hogy jó dolog fog-e kisülni belőle, nem tudom, csak nagyon remélem.
Oké, még izgatottabb lettem!
Amúgy, itt írogatom a kettőspont D-ket.. D... Nehogy már, egy szmájli legyen a "Will of D". Mármint, értitek..
Ez egy nevetős arc balra elfordítva: (: D)
Ha D végig a nevetésre utalt, az utolsó sziget pedig Laugh Tale.. Áh..
Nem kapok levegőt, végem..
Jon írta:
Engedd meg, hogy vitatkozzam: ez nem hogy nem szimpla cliffhanger, hanem ez még az is lehet, hogy a legnagyobb infóbomba, amit Oda ránk dobott az elmúlt 25 év alatt. És nem hiszem, hogy túlzok.
Ez még nem jelenti önmagában, hogy a fejezet vagy az irány jó is (sem azt, hogy rossz). Pont ez az: egyelőre megint csak több a kérdés, mint a válasz, és most persze hogy van rá két hetünk, hogy rágódjunk rajta.
Luffy gyümölcsével kapcsolatosan már több ellenfele mondta, hogy a gumihoz képest furcsa dolgora képes Luffy. Korábban Dolfi 784/19 oldal "ugyan megerősítette magát a fegyverzet színével de ez még mindig gumi, nem?!" Most 1042/6.oldal Kaido "elgörbíti a támadásának röppályáját, a gumi természetből adódóan ez lehetetlen". Lehet több is volt de most csak ennyire emlékszem.
Ugrás a fórumra: |