Nagyon baba volt az eheti rész, köszike
One Piece manga
Közeledve az év végéhez, nem volt tavaly valami kedvcsináló Odától, hogy az a "vörös férfi" végre akcióba lendül?
Tudom, hogy a leírás szándékosan nem mondott nevet, de gondolom többen Shanksre gondoltak, és nem Kidre. Szóval várható még idén valami Shanks akció, vagy fogadjuk el, hogy Kidre gondolt?
Bastian írta:
Közeledve az év végéhez, nem volt tavaly valami kedvcsináló Odától, hogy az a "vörös férfi" végre akcióba lendül?
Tudom, hogy a leírás szándékosan nem mondott nevet, de gondolom többen Shanksre gondoltak, és nem Kidre. Szóval várható még idén valami Shanks akció, vagy fogadjuk el, hogy Kidre gondolt?
Akárhogyis, megjelent az 1034, Shanksnak nyoma sincs, viszont Sanji san remekelt benne!
Akik azt akarták (mint én), hogy Zoro és Sanji is megkapja a maga harcát azok örülhetnek.
Ez a Queen vs Sanji igencsak jól sikerült, de remélem ezzel most vége is.
Sanjiban több volt mint amit eddig láttunk, csak visszafogta magát, hogy nehogy eltörje a lábát.. Végül is, logikus.
Jaaa és jövő héten nincsen megjelenő rész.
Én személy szerint erre vártam már azóta, hogy egy külföldi lap elspoilerezte, hogy Sanji összerúgott Doflamingoval a mangában, és csak amiatt folytattam mangában a sztorit. Ez pedig nem most volt. Összességében bőven felülmúlta az elvárásaimat, és a nagyközönség álláspontját is, miszerint harcolgat Queen ellen, aztán, amikor szorul a hurok, felveszi a ruhát és legyőzi vele. Én sem nagyon tudtam elképzelni ennek mást, kérdés, hogy Oda ezt így tervezte, hogy mégsem a ruha lesz a fő power upja, vagy közben találta ezt ki, de bárhogy is legyen, egy zseni.(Bár ezt eddig is tudtuk).
Már csak Zoronak kell remekelnie, és akkor mondhatni én jóllaktam. Elégedetten hátradőlve fogom végignézni, ahogy Luffy lecsapja Kaidot.
Ha meg Queen és King legalább annyira tápos, mint Jack, akkor meg pláne illő lenne nem kidőlni rögtön.
Annyit még megjegyeznék, hogy Queen azért kapott már néhány találatot, de pl.: King-nek eddig még semmi baja nem esett.
Mit vártok még Sanji harcától?
De tényleg.. Mit csináljon még? Most konkrétan szétsorozta ellenfelét, aztán az eddigi legerőteljesebb támadását is bevitte neki. Ha lenne még valami a tarsolyában gondoljátok, hogy - az után, hogy konkrétan a Germával idegesítették, majd meggyalázták azzal, hogy bántott egy nőt - ne vetné be?
Ugrás a fórumra: |