Szerintem nincs azzal gond, hogy Kid -és Law gyümölcse felébredt, mert nem tudjuk, hogy miért történik a felébredést, mi okozza, kiknél történhet meg, mi kell hozzé stb.
Még mindig kicsit nehezemre esik elfogadni, hogy ,,csak" Kid -és Law feltartják Big Mom-ot... mégiscsak a világ egyik legerősebb lénye. De ki tudja, lehet , hogy valaki csatlakozik majd a harchoz.
Jó lenne, ha Big Mom mutatni új támadásokat is, mert ez így nagyon gáz, hogy állandóan ugyanazokat ismételgeti.
Nekem kifejezetten tetszett a 1031. fejezet, jól átadta Sanji aggódását, hogy mi lesz vele.
Nekem mindig is ő volt a kedvencem a Szalmakalaposok közül, így végre kap valami fejlesztést ő is.
Nekem kifejezetten tetszett a 1031. fejezet, jól átadta Sanji aggódását, hogy mi lesz vele.
Nekem mindig is ő volt a kedvencem a Szalmakalaposok közül, így végre kap valami fejlesztést ő is.
Amúgy igen! Szerintem ez a fejlesztés még jobb is, mint a suit. Ok, a láthatatlanságot (ami valljuk be elég király) bukta, de nem is illik hozzá szerintem. Ami poén ebben benne volt azt pedig kimaxolta.
Remélem a személyiségét viszont nem bukja el, az Luffynak biztos nagyon nem tetszene. Bár lehetne ebből egy nagyobb dráma is, hogy ha Zoronak tényleg meg kellene ölnie, vagy ilyesmi. Remélem Sanji karaktere azért nem ilyen lesz.
Most így belegondolva elég nehéz lenne kiírni bármelyik szalmakalapost.. :|
Amúgy igen! Szerintem ez a fejlesztés még jobb is, mint a suit. Ok, a láthatatlanságot (ami valljuk be elég király) bukta, de nem is illik hozzá szerintem. Ami poén ebben benne volt azt pedig kimaxolta.
Remélem a személyiségét viszont nem bukja el, az Luffynak biztos nagyon nem tetszene. Bár lehetne ebből egy nagyobb dráma is, hogy ha Zoronak tényleg meg kellene ölnie, vagy ilyesmi. Remélem Sanji karaktere azért nem ilyen lesz.
Most így belegondolva elég nehéz lenne kiírni bármelyik szalmakalapost.. :|
Ahhoz szerintem nem fog folyamodni a mangaka, ha mégis akkor nagyon epic cucc legyen.
A lángolós ellenség emberkéhez hasonló ereje lesz, az még királyabb lenne. Mellé még a levegőben való ugrás. Áhhh
Sanjonál irányt váltott így, hogy feléledt az ereje, és most már neki is abba az irányba görbül mint a többi Germásnak.
Viszont a másik szemöldökét nem látjuk..
Régebben láttuk, és a jobb szeme fölötti szemöldök csak Reijunak görbül ugyan arra, a többi Germásnak akik szívtelenek az ellenkező irányba.
Lehet, hogy jobb szeme fölötti szemöldök az érzelmi státuszt, a bal szeme fölötti pedig a feléledt Germa erőt jelzi??
Érdekes lenne, főleg, mert pont ott a haja és azt nem látjuk most.
Csak úgy nem hiszem, hogy véletlenül megváltoztatta volna Oda a szemöldöke irányát. Mióta várhatott erre???
És tényleg megfordult a szemöldöke fel sem tűnt, és nem elrajzolás, mert az összes képkockán. Simán lehet, hogy a mutáció az oka, sőt... viszont szerintetek Zoro tényleg megöli a harc után? Belegondolva, ha mártírt csinálna Sanjiból Oda, az talán jó lezárása lenne a karakterének.
Nemhinném.. Bár azért elő szoktak fordulni a házon belüli meccsek is..
Ráadásul semmi garancia nincs, hogy Sanji miatt sír a lány, sok a kérdőjel még nagyon.. Viszont, hogy ha érzelmileg kikapcsol és elveszíti a józan eszét az nagyon nem jó..
A szemöldök fordulása biztos vagyok benne, hogy direkt és jelentőséggel bíró. Nem véletlenül nem látjuk a másik oldalt, fontos lehet az is, hogy az merre áll... Hihetetlen amúgy, biztos lesz itt valami nagy leleplezés vagy meglepetés.
Simán lehet, hogy a mutáció az oka, sőt... viszont szerintetek Zoro tényleg megöli a harc után? Belegondolva, ha mártírt csinálna Sanjiból Oda, az talán jó lezárása lenne a karakterének.
Kizárt! Előbb lesz nemzetközi űrállomásunk, minthogy ez megtörténjen. Ez nem az a sorozat. Akkor se haltak meg a szalmakalaposok közül, amikor már a józan ész szerint sem maradhattak volna életben. Emberek milliói lennének felháborodva, sőt azt is megkockáztatom, hogy közülük jópáran szögre is akasztának végleg a One Piece-t. Volt egyáltalán valaha ilyen egy shounen mangában, hogy kész vége, az egyik főszereplőnek, még mielőtt a vágyott álma beteljesült volna? (Költői a kérdés, de ha valaki tud ilyenről ne tartsa magában.) És itt most nem arra gondolok, hogy meghal, mert az gyakorlatilag már klisé, hogy ennek meg kell történnie a legtöbb sorozatban, csakhogy ilyenkor vagy folytatódik a történet a mennyekben, purgatóriumban, pokolban és aztán vagy feltámad a hős vagy ezekben a világokban tesz maradandót, de a sztori folytatódik tovább. Itt ez elképzelhetetlen számomra.
Na nem mondom jól felkavarná az állóvizet, de még az én gyomromat is megfeküdné egy ilyen húzás az OP világában. És még mielőtt valaki megemlítené Ace nevét, az azért teljesen más kávéház és nem is lehetne összehasonlítani a két karakter fontosságát. Pláne, hogy az OP számomra egyik biztos vége az lesz, hogy minden szalmakalapos valóra váltja az álmát. Ezt még annál is biztosabbra veszem, minthogy megtalálják a One Piece-t, vagy hogy megdöntik az égi nemesek hatalmát.
Nem erről szól az összes(?) shounen manga/anime. Legyen egy álmod, tégy fel rá mindent, küzdj érte bármi áron az utolsó lehelletedig, és ha soha nem adod fel, előbb-utóbb beteljesül.
Egyébként támogatnám, hogy jöjjön valami drasztikus... valami ami újra kiemelné az OP-t a középszerűségbe süllyedő posvány mocsarából, de egy főhős halála pont nem az amit ez a sorozat megérdemelne. Bízzunk Odában, hogy tartogat számunkra - folyton panaszkodó, semminek örülni nem tudó trógereknek - valami nagy durranást.