GyIK: Weboldallal kapcsolatos kérdések
GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) >Weboldallal kapcsolatos kérdések
 • Elfelejtettem a felhasználónevem és a jelszavam is, mit tegyek?
 • Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?
 • Hibaüzenetet kapok. Mit csináljak?
 • Miért kell külön regisztrálni a weboldalra és a fórumra?
 • Nem érkezett válasz a Nektek írt levélre, miért?
 • Nem értek egyet a szabályzattal, vagy a moderátori döntéssel mert...
 • Elfelejtettem a felhasználónevem és a jelszavam is, mit tegyek?

  Írj nekünk egy e-mailt arról az e-mail címről amivel regisztráltál hozzánk, így megkeressük, hogy mi volt a felhasználóneved és adunk hozzá egy új jelszót.

  Amennyiben azt sem tudod, hogy milyen e-mail címmel regisztráltál, jobban teszed ha regisztrálsz egy új fiókot.

  Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

  Először is, kérj egy jelszó-emlékeztetőt (ez értelemszerűen csak kijelentkezett állapotban működik). Az e-mail címedre fogsz kapni egy üzenetet, melyben beállíthatod az új jelszavadat. Az üzenetnek maximum 5-10 percen belül meg kell érkeznie az e-mail címedre, ha ez nem történik meg, akkor nézz szét a SPAM mappában, mert lehet, hogy valamiért automatikusan oda kerül az általunk küldött e-mail.

  Ha eltelik 5-10 perc, és sehol sem találod az általunk küldött e-mailt, akkor írj nekünk egy e-mailt az info@naruto-kun.hu címre.
  Fontos, hogy arról az e-mail címről írd az e-mailt, amivel ide regisztráltál, mert biztonsági okokból csak abban az esetben segíthetünk. Kérjük, add meg a felhasználóneved és írd le, hogy nem működött a jelszó-emlékeztető.

  24 órán belül kiküldünk neked egy új jelszót.


  Hibaüzenetet kapok. Mit csináljak?

  hamarosan

  Miért kell külön regisztrálni a weboldalra és a fórumra?

  hamarosan

  Nem érkezett válasz a Nektek írt levélre, miért?

  hamarosan

  Nem értek egyet a szabályzattal, vagy a moderátori döntéssel mert...

  A szabályzatot és nyilatkozatot regisztrációkor elfogadtad (máshogy nem enged a rendszer regisztrálni), így tudomásodnak kell lennie azokról a dolgokról, amelyeket megkövetelünk azért, hogy az oldal áttekinthető és kulturált maradjon.

  Ha regisztráció után úgy döntesz, hogy mégsem akarsz egyetérteni a szabályzattal, akkor két dolgot tudunk tanácsolni:
 • 1. Ne használd oldalunk területén a kommentszekciókat.

 • 2. Kérvényezd regisztrációd törlését az info@naruto-kun.hu e-mail címen. Ide - biztonsági okokból - csak arról az e-mail címről írj, amivel regisztráltál. Add meg felhasználóneved és ha úgy gondolod, pár sorban írd meg, hogy melyik szabályzatponttal nem értesz egyet (ez nem kötelező). A regisztrációdat 24 órán belül töröljük.


 • Ha a moderátori döntéssel nem értesz egyet, elsőként olvasd el a szabályzatot. Ha még mindig nem értesz egyet a döntéssel, akkor írj az info@naruto-kun.hu e-mail címre. Ide - biztonsági okokból - csak arról az e-mail címről írj, amivel regisztráltál. Add meg felhasználóneved és írd le, hogy te mit csináltál, és erre mi volt a moderátori reakció. Az esetet 24 órán belül kivizsgáljuk és értesítünk az eredményről.