GyIK: Kérdések a munkáink felhasználhatóságával kapcsolatban
GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) >Kérdések a munkáink felhasználhatóságával kapcsolatban
 • Feltölthetem videómegosztókra/torrent oldalakra, stb?
 • Kiírhatom CD-re, DVD-re, tárolhatom további adathordozókon?
 • Nagy nyilvánosság előtt felhasználhatom? Pl: Moziban történő vetítés
 • Feltölthetem videómegosztókra/torrent oldalakra, stb?

  Feltöltheted a feliratainkat különböző megosztóoldalakra, kivételt képeznek az animékkel és mangákkal foglalkozó oldalak. Ha feltöltöd a munkáinkat, két kérésünk van ezzel kapcsolatban:
 • Ne módosíts semmilyen formában a fájlokon.

 • Tüntesd fel a forrást kiemelt helyen.


 • Az Internet szabad. Képviseljük továbbra is ezt az elvet, kölcsönösen, korrekten.

  Kiírhatom CD-re, DVD-re, tárolhatom további adathordozókon?

  Természetesen igen. Ott tárolod az általunk készített fájlokat ahol szeretnéd, de csak saját használatra.

  Értékesítésük semmilyen formában nem engedélyezett, hiszen rajongói alkotásokról van szó.  Nagy nyilvánosság előtt felhasználhatom? Pl: Moziban történő vetítés

  A videókat a szerzői jogi törvények védik, így az ezzel kapcsolatos felelősséget neked kell vállalnod, tehát neked kell megszerezni a különböző engedélyeket a lejátszással kapcsolatban a kiadóktól.
  A feliratok szellemi tulajdonosai mi vagyunk. Mi engedélyezzük a feliratok felhasználását abban az esetben ha nem történik semmilyen módosítás a feliratfájlban, illetve féltüntetésre kerül a forrás.

  A mangákkal kapcsolatos képeket is a szerzői jogi törvények védik, így az ezzel kapcsolatos felelősséget neked kell vállalnod, tehát neked kell megszerezni a különböző engedélyeket a kiadóktól a mangák képeinek nyilvános helyen történő bemutatásával kapcsolatban.
  A mangákon található feliratszövegek felhasználását engedélyezzük, abban az esetben ha nem történik semmilyen módosítás a szövegben, illetve féltüntetésre kerül a forrás.