Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
145. fejezet
Hmm... Biztos vagyok benne, hogy King és Diane legerősebb gyermeke Sixtus, de csavart érzek a felállásban. Egy egyszeri söprés végett nem hiszem, hogy Suzuki-sensei tervezne 9 vagy több ellenséges tagot. A csuklyások szerintem jóval kevesebben vannak, azt sem zárom ki, hogy mindössze egyetlenegy Zűrzavar Lovag másolás technikája áll a háttérben. Ha képes másolatokat létrehozni, akkor szerintem mást is lemásolhat, mondjuk hangokat. King nagyon magabiztos a jelszavával kapcsolatban, csak nehogy kiderüljön, hogy az ellenség csak megjátssza a hülyét, és felkészült erre az eshetőségre.
Nem tetszik, hogy a Percival életszellem csak így szőnyeg alá lett söpörve a Pollenkert miatt. Egyszerűen nem is kellett volna az a megjegyzés Tioreh-tól, elég lett volna, ha vizuális ábrázolás keretében mondjuk feltűnt volna Nasiens karja körül, de nem vették észre, és furcsállták, hogy ilyen gyorsan begyógyult Nasiens karja.
Egyszerű, de nagyszerű ez a Dupla Varázs ötlet a két fejjel.
Ami továbbra sem hagy nyugodni az a megbízó, illetve az agytröszt kiléte. Arthur óva intette az embereit a Bűnök elleni konfrontációtól. Erre most mégis 2 Bűn területén hadakoznak. És ez időrendben feltehetőleg Ironside legutóbbi elkalapálása után történik Ban által. Remélem, hogy ez valami magánakció vagy a negyedik Veszedelem a csuklyások között van, és a gyógyszer megszerzése után tippliznek, máskülönben ez az egész elég ellentmondásos a számomra.
----------
A 16. kötet korrekciói + 1 extra oldal + egy extra történet, aminek a számozásból ítélve lesz folytatása.
https://imgur.com...
https://imgur.com...
Beltreipe nagyon úgy néz ki, hogy képes átvágni a teret/dimenziókat a korrekcióból ítélve.
Nevettem azon egyet, hogy Suzuki-sensei csak úgy a hasára csapott, hogy Tioreh legyen a 7. gyermeke Kingnek és Diane-nak, de amikor debütált a mangában, akkor ráébredt, hogy gyorsan elő kell még állnia 6 dizájnnal a többi gyermekhez. Ezért kaptunk többek között egy "King klón"-t és "szőke Diane"-t.
Az extra történet pedig immár tényként erősíti meg, hogy Thetis az Derieri reinkarnációja.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)