Nem találtam Hibabejelentés topicot, szóval ideírom.
Amikor rámegyek a "Legutóbbi hozzászólásaim"-ra, majd az egyik témára, a betöltés után nem látszanak a teljesen a fejléc alatti linkek, egy részük becsúszik a kép alá.
Lesz majd valami bővebb fórum beállítás? Nagyon zavar, hogy a régi hozzászólások vannak felül és jó lenne, ha állítható lenne, mint régen, és akkor mindenki egyedileg tudná állítani. Ez nagyon hiányzik :/
Bocsánat, ha már esetleg kérdezték, de erre így konkrétan nem találtam választ, vagy túl fáradt vagyok hozzá.
Az jó lenne (szigorúan csak http:// előjelű linkeknek, hogy el lehessen sütni az "érvénytelen Youtube-link" szöveget, mint a régi fórumon) + lesz majd az egyes topicok címe mellett kék színű "ugrás az utolsó olvasatlan hozzászólásra" gomb?
Ugye jelenleg úgy van, hogy a fórumban a forgó mangekyou azokat a topicokat mutatja, amikben volt új hozzászólás az utolsó látogatásom óta. Na de, ha mondjuk én több topicot is nézek, és mittomén, először az UQ Holder topicot nyitom meg, akkor a többi topicnál már nem fogja jelezni, hogy melyikek azok az "altopic-ok", amelyeket még nem olvastam.
Nem lehetne, vagyis nem lenne célszerűbb átállítani úgy, hogy a forgó mangekyou simán az olvasatlan topic-okat jelezze? A sima, szürke mangekyou meg az olvasottakat. Vannak olyan topicok is, amiket egyáltalán nem olvasok, nem követek, jelenleg azokat is olvasottnak jelzi így. Engem eléggé zavar ez jelenleg.
De amúgy király lett és csak így tovább!
Nagyon tetszik hogy fel lehet iratkozni bizonyos témákra, így egy helyre tudom gyűjteni amiket gyakran nézegetek, és nem kell mindig kikeresgélnem a főoldalról. Viszont az kevésbé tetszik hogy ilyenkor minden egyes új hozzászólásnál levelet küld az e-mailemre, mert amúgy is gyakran nézek fel a forumra, szóval csak feleslegesen "szemeteli össze" a levelesládám.
Megoldható lenne valahogy hogy kikapcsoljam az ilyen automata értesítést? (vagy hogy másképp gyűjtsem egy helyre a fontosabb témákat? )
dungeonlord írta:
Remélem jó helyen kérdezem O.o .
Szeretnék érdeklődni,.hogy youtube link másolás mikora várható?
Bármikor bemásolhatsz Youtube linket a fórumra, viszont a Youtube TAG beépítése egyelőre még várat magára, mert nem beszéltük meg a csapattal, hogy legyen-e vagy sem.
Ugye jelenleg úgy van, hogy a fórumban a forgó mangekyou azokat a topicokat mutatja, amikben volt új hozzászólás az utolsó látogatásom óta. Na de, ha mondjuk én több topicot is nézek, és mittomén, először az UQ Holder topicot nyitom meg, akkor a többi topicnál már nem fogja jelezni, hogy melyikek azok az "altopic-ok", amelyeket még nem olvastam.
Nem lehetne, vagyis nem lenne célszerűbb átállítani úgy, hogy a forgó mangekyou simán az olvasatlan topic-okat jelezze? A sima, szürke mangekyou meg az olvasottakat. Vannak olyan topicok is, amiket egyáltalán nem olvasok, nem követek, jelenleg azokat is olvasottnak jelzi így. Engem eléggé zavar ez jelenleg.
De amúgy király lett és csak így tovább!
Köszi a jelzést, tudunk róla, egyelőre még nem találtunk rá megoldást, de folyamatban van az erre való megoldáskeresés.
Nagyon tetszik hogy fel lehet iratkozni bizonyos témákra, így egy helyre tudom gyűjteni amiket gyakran nézegetek, és nem kell mindig kikeresgélnem a főoldalról. Viszont az kevésbé tetszik hogy ilyenkor minden egyes új hozzászólásnál levelet küld az e-mailemre, mert amúgy is gyakran nézek fel a forumra, szóval csak feleslegesen "szemeteli össze" a levelesládám.
Megoldható lenne valahogy hogy kikapcsoljam az ilyen automata értesítést? (vagy hogy másképp gyűjtsem egy helyre a fontosabb témákat? )
Egyelőre a leggyorsabb megoldást tudom erre javasolni, hogy a spam mappába rakd át a Fórumról érkező e-maileket, így nem fogsz e-mailben értesítést kapni. Persze a későbbiek folyamán tervben van, hogy az e-mailes funkció az ki/be kapcsolhatóvá váljon.
A figyelt témáknál csak a topicok nevét jelzi, viszont az oldalak számát nem, így mindig az első oldalra léptet ami nem túl effektív. Nyilván nem nagy dolog még egyet kattintani, de király lenne ha megoldanátok
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.