NKWT header
Tactics

#Nyilatkozat

A Naruto-Kun.Hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a megjelenítés idejében ezen az internetes oldalon az információk pontosak és teljesek legyenek. Ennek ellenére azonban észre nem vett, véletlenszerű hibák előfordulhatnak, ezekért elnézésed kérjük.

A Naruto-Kun.Hu nem vállal felelősséget vagy garanciát olyan, az internetes oldalon rendelkezésre bocsátott információkért, mint pl. (hiper-)linkek ill. más tartalmak, amelyeket közvetlenül vagy közvetve a Naruto-Kun.Hu weboldalról használhatók, ill. lehívhatók. A Naruto-Kun.Hu továbbá fenntartja a jogot, hogy a már közzétett információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa ill. kiegészítse. A Naruto-Kun.Hu nem felel a weboldalon helytelenül vagy hibásan közzétett információkért, a Naruto-Kun.Hu honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségre teszi. A Naruto-Kun.Hu nem felel a honlap közvetett vagy közvetlen látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, beleértve a (hiper)linkeket.

A Naruto-Kun.Hu nem vállal felelősséget, hogy a Naruto-Kun.Hu oldalon található tartalom hibát nem tartalmaz, valamint azért sem vállal felelősséget, hogy a Naruto-Kun.Hu honlap vagy segédeszköz (mint pl. szerver, tárhely) vírusmentes, vagy más, veszélyes összetevőktől mentes. A Naruto-Kun.Hu egyértelműen kizár minden felelősséget olyan károkért, amely a Naruto-Kun.Hu internetes oldal vagy segédeszköz rendelkezésre bocsátásból fakad.

Az oldalon található saját készítésű- és beküldött tartalmak a CreativeCommons 2.5 alapján használhatóak fel.

Az általunk készített rajongói fordítások teljesen ingyenesek, bármiféle haszonszerzésre nem használhatóak.