Most megtudtam, hogy a férfiaknak is vannak érzései... pl. naponta többször is éhesek... Tegnap olyan kellemetlen helyzetbe kerültem egy sráccal... De csak akkor mesélem el, ha érdekel valakit. XD
Homo Femininus
No, akkor. Van egy srác a koliban. Tegnap feltettem egy kérdést a kolis facebook csoportban, arra írt nekem privát üzit, és végül elkezdtünk beszélgetni. Ma este felajánlotta, hogy menjünk el sétálni. Volt hozzá kedvem, el is mentünk, de mint kisült, ikunuku a gyerek... és egyszerűen nem hittem el, hogyan tud az ilyen egyetemre járni. Mint egy utolsó paraszt. Nem rosszindulatú, meg semmi, de valahányszor felvetettem valamit, elkezdte azt szidni. És arra volt büszke, hogy a haverja 2 éve kölcsöncsórta az ő bringáját és azóta valószínű megette a penész, mert senki sem foglalkozik vele. Ja és magassarkúban nagyobb vagyok mint ő, ami igen vicces, tekintve, hogy 163 cm körül cirkálok. XD Szóval olyan 168 cm ha volt a srác. De tényleg nem a magasság számít, meg külsőre semmi baj nem volt vele, csak egyszerűen az alapvető intelligenciája volt a sárga föld alatt 3 méterrel... Elnézést, ha hülyén fogalmaztam, de ilyenkor már nehezen megy a szerver, aludni viszont nem tudok, tekintve hogy a délutánom átaludtam. :3
de mint kisült, ikunuku a gyerek... és egyszerűen nem hittem el, hogyan tud az ilyen egyetemre járni.
de valahányszor felvetettem valamit, elkezdte azt szidni.
tekintve, hogy 163 cm körül cirkálok
de mint kisült, ikunuku a gyerek... és egyszerűen nem hittem el, hogyan tud az ilyen egyetemre járni.
Nem véletlenül mondogatom, hogy a lexikális tudástól nem leszel intelligensebb.
Hát te nem örülsz annak, ha felnéznek rád? Érezd a . . .
Különben a kis öcsémre felnézek. 195cm magas most. Milyen gyorsan nő.
Nálam a férfi 180 cm alatt nem férfi. Nagyon nem jönnek be az alacsony férfiak. Én 165 cm vagyok. Tehát Lunánál csak kicsivel nagyobb. De 170 körül szeretnék lenni.
Új kedvencem:
http://cdn2.thr.c....21_pm.png
Negan a Walking Dead-ből. Szerintem nagyon jóképű. *.*
Luna, a magasság annyira nem mérvadó. Igaz hogy általában a pasi magasabb, de nem ez a legfontosabb, főleg akkor nem ha elhanyagolható a mértéke.
Viszont ez az ikunuku jelenség már gázosabb, általában az ilyen emberek nem birják elviselni ha nincs igazuk.
Az, hogy nem rosszindulatú egy jó pont, amennyiben így van, elvégre első találkán mindenki igyekszik a legjobb arcát mutatni.
Az ilyenek ikunukuk szokták nem elfogadni ha a barátnőjük inteligensebb náluk. Szerintem te túl inteligensnek tűnsz egy ilyen sráchoz.
Ismerek olyat aki szereti ha alacsonyabb nála a pasi. Én nem tudom megérteni. Nem mondom hogy x centi alatt nem férfi mert igenis az és gond nem lehet vele, de nekem fura lenne ha magasabb lennék nála. Hozzá szoktam hogy a pasik körülöttem (kezdve a családtagokkal) magasabbak nálam. A barátom is magas és én ezt naaaaagyon szeretem. Szerintem sokkal jobb átölelni egy olyan pasit aki ilyen jó magas, mint aki egymagas veled vagy alacsonyabb. Bár aki kis alacsony vagy inkább átlagos az sajnos a legtöbb esetben nem tehet róla. :/
Hát azért szerintem is elég fura, ha a csaj nagyobb, az valahogy bennem mindig azt az érzetet kelti, mintha a lány lenne a pasi egy kapcsolatban, a fiú pedig a lány, szóval mintha a lány akarna domináns lenni a puszta fizikumával. És oké, biztos vannak, akiknek ez jön be, meg ez kell, pl mert az anyukája is egy égimeszelő volt az apukájához képest, és általában párválasztáskor a szüleinket vesszük mintául, de öö.. Nekem akkor is fuea lenne, haén lennék a nagyobb. Mindig azt hinném lehet, hogy ő nem is a pasim, hanem a rég elveszett kisöcsém. Brrr.
Amúgy ha hülyeséget cáfolt meg feszt az a csávó, Luna, akkor ha érvel is mellwtte, még messzwbb kwrüld el inkább. Ott már igazán komoly gondok lehetnek a fwlfigásával és az értékrendjével is. Nem baj, ha nem egyezik valakivel a véleményed, az még nem jelenti azt, hogy nem tudnátok azonos nevezőre jutni, csak ha nagyon ragaszkodik egy adott hülyeséghez, hát semmilyen módon nem lehet az ilyen személyeket kezelni a jövőben.
Capac írta:
A marsi nők 2 méter felett vannak. Az összes.
Ugrás a fórumra: |