Mostantól nekem köszönhetitek, hogy nem a dumában vitatják meg a hajápolást meg feka hímeket Nikiék.
Homo Femininus
Nah, kiélem amíg írok ide. És berakok egy pasit, akit nagyon szeretek. Másnak nem fog bejönni tuti, de én szeretem. :e Becses neve: Eric Stoltz.
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Eric_Stoltz-2009_cropped.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nagyon érdekes dolog az evolúciós pszichológia óra, pláne, hogy a tanár egy irtó cuki pofa ( de sajnos nős ) , és ez volt a 3. óra, ami a párválasztás evolúciós sajátosságairól szólt. Annyira vicces, hogy lehetőségünk volt az órán felsorolni, milyen szexuális jellegeket tartunk vonzónak mindkét nemben. Erre senki sem mert megszólalni 2 percig. XD Elkezdi a tanár: emberek, ha most pironkodtok, akkor mi lesz szegény páciensetekkel, neki ez még kellemetlenebb lesz! Végül is, igaza van, csak hát, azért mégis más, ha 80 ember előtt kell felszólalni... senki sem szereti égetni magát.
Szép, ilyeneket mutogatok neked, aztán már csapnád is le a kezemről. :'(( Még jó, hogy nem egy szótagos neve van, már itt sem lennél mi?
Arról a nagyon durván szőke-kék szemű orvosról kéne ide kép, akivel ma találkoztam a szülészeten. De komolyan, a fszi olyan árja volt, hogy Hitler is kétméteres erekcióval sorozta volna be a Waffen-SS-be.
Mi a lópimpula, már az is baj, fiúk, ha egy nő nem *** és adja az osztály tudtára, mit tart szexuálisan vomzónak másban? Ez durva nekem is már. Egyszer az a baj, ha ribi, aztán az, ha Vesta szűz?
Miért nem kezdtek ti inkább a leírással, pasik amúgy ia jobban külsőségfüggők általában, ahogy én eddig tapasztaltam. Mert mióta nádkarcsú vagyok, csomó zaklatóm lett, előtte meg, kicsit pufikásan, hát... Csak annyit, hogy büdi disznó pasik.
Csak vicceleek, fontos azért hogy formás legyen valaki, mindenki akkor érzi jól magát leginkább gondolom, ha olyan az alakja, amilyet ideálisnak tart.
De az enyémet ismerik itt amugy is. DD Mármint mi az, amit a legtutibbnak tartok egy fiúban.
Seva, az volt a ciki, hogy igen, a külső jegyekre vonatkozott, de még úgy sem nagyon akartunk válaszolni. Ennél már csak az volt a jobb, mikor szóba került a női hátsó. Jó, de milyen legyen az a popsi? Erre én: fokhagyma alakú... és mindenki elkezdett röhögni. xD A tanár is. De ha egyszer nekem azt mondta egy srác, hogy a fokhagyma alakú a szép szerinte. XD Hát ez van.
Tegnap meg az volt a kérdés, egy másik órán, ami motiváció néven fut, hogy mi lehet egy szexuálpszichológus első néhány kérdése egy nőhöz, illetve egy férfihoz. Érdekes, ott meg röpködtek a válaszok... XD
Niki, a pszichológus az pszichológus, és nem pszichológusféle doki. Amúgy annak készülök.
Szeretném indítványozni, hogy ez legyen a mi képünk!
Nőiségünk összekovácsoló képe.
Upsz, rosszat küldtem. Ez:
Nőiségünk összekovácsoló képe (igazi).
G3ri, lebuktál, most már mindenki tudja rólad, hogy online női magazinokat olvasol titokban.
Amúgy olvastam én is szegényt hogy letámadták meg lejáratták, amiért van most rajta másfél kiló felesleg, csak hát egy ilyen magas lányon az ilyesmi általában szépen eloszlik, és meg se látszik. Egy egészséges nő különben is így néz ki valahogy.
Ugrás a fórumra: |