Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Dawe
Kipróbálni mindent kikell egyszer, ha másért nem, hát hogy megtudd mennyire tré az adott dolog. Gyűlölöm a tükörjeget és saját magamat egy mondatban említeni, mert általában a fenekem bánja. xD A hús is olyan létszükséglet, mint bármi más. Sose fogom megérteni a vegákat, meg amúgy sem érzik, mit hagynak ki, szóval. :D
 
Aes Sedai
Baszki...

Még modiknét felvettem azt a szokást hogy a hszeket csak átfutom, nem olvasom el rendesen. És valahogy így maradtam. A legtöbb esetben azért értem miről van szó, de ebből a fenti hszből csak két rész maradt meg elsőre:

"Kipróbálni mindent kikell egyszer"

"a fenekem bánja"

Ez után kénytelen voltam rendesen elolvasni, hogy miről is van szó. Ikszdé
 
Dawe
Na igen, jó szokásom néha olyan mondatrészeket, vagy szókapcsolatokat alkalmazni, amik megmaradnak az emberek fejében, de inkább így fogalmazom meg, mintsem: elcsúszok és fáj a s*ggem. xD Az túl egyszerű volna. :D
 
Aes Sedai
Persze, értettem amúgy a hszedet, nem volt vele gond. Csak nekem vicces, mert én tényleg így olvasom a fórumot. Csak most úgy tűnik túl fáradt voltam, máskor a lényeg megmarad. Ikszdé
 
Dawe
Ilyen ez az ex moderátoros lét, olyan mint a gettó. Minden megmarad. :D (Insert thug life meme here)
 
Sasha
Sikerült rábukkannom az egyik kedvenc kezdő animációmra most.

https://www.youtu...k7kcGEI1oM

Őszintén szólva bosszant, hogy nem hasonlókkal állítottam be annak idején a vizsgákra, amikor ilyen jellegű munkákat vártak tőlünk. Sok kárba veszett idő. Pedig hogy őszinte legyek, fantasztikus, hogy mi van ebben a kis videóban is.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Dawe
Ezt a videót valami creepypasta-s csatornán láttam, valamiért bejönnek az ilyenek. xD Van egy Jimmy Neutronos, az nagyon vicces. :D
 
Sasha
Nem tudom, milyen cp csatornán láthattad. A készítőnek van saját (Ben Wheele). Lehet csak felhasználták. Mondjuk tőle van is mit, szó mi szó, nagyon weird fantáziája van, amit nagyra értékelek. A stílusa is tetszik, némelyik videója pedig olyan, mintha az ear rape memek szülőatyja lenne. Lásd.: https://www.youtu...jivgLoikcg (0:26)

Ebben nem vélek annyi "üzenetet" felfedezni, viszont akkor is hatalmas. Szomorú, hogy nem gyárt több ilyet, szabadidőmben szívesen nézegetnék hasonlókat. :D

A Those crazy insides lehet még hasonló a Henry eats animációhoz, de azt sem tartom olyan creepynek. Mégis el lehet merengeni rajta.

https://www.youtu...sdrUOPzyN4

Valószínűleg nem azért vagyok oda az ilyenekért, mert nem szorulok pszichiátriai kezelésekre.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
KaukazusiGyikember
Sziasztok! A fórumnevem onnan jött, hogy egy kaukázusi gyíkember vagyok, és ez nektek, embereknek, elég érdekes lehet, szóval gondoltam, ezzel a nicknévvel regisztrálok, és nem valami tök mással, amitől fogalmatok sem lenne, kivel/mivel álltok szemben, vagy az igazi nevemmel, amit meg kimondani nem tudtok. Az emberi álbemutatkozásom amúgy a következő: Bence vagyok, 2002 augusztusában születtem és Gödön élek szüleimmel, öcsémmel, két húgommal és két kutyánkkal. Tudom.. nem sikerült túl izgalmasra, de mikor be akarok épülni valami emberi közegbe,le szoktam írni ezt is, mivel az emberek általában vakok az igazságra, és nem hajlandóak elhinni, hogy tényleg egy gyíkemberrel társalognak.

Az oldalon nem vagyok se túl régi tag (pár napja regisztráltam, ezért is mutatkozok most be), se túl űberbrutál animés, csak simán szeretek bizonyos animéket, és szimpatikus ez a csapat, meg a minőségi fordítások :)

Gyíkfalunk helyettes polgármestereként szeretek parancsolgatni a beosztottjaimnak, valamint könyveket olvasni, animéket és filmeket nézni, világuralmi terveket szövögetni, gépen játszani, viccelődni az emberekkel és más dolgokkal kapcsolatban, zongorázni.

Egy dolgot utálok kimondottan, egy közeli embertelepülés boltjának rasszista eladóját, aki, mikor falunk hallott a modern technikáról, és elment a boltba gépet venni, egyből elkezdte hívni az FBI-t, a sintért és a bolondok házát egyszerre, így falunk egy ősi időkbe visszanyúló, törvénytelen módszert volt kénytelen alkalmazni, amit az emberek csak "lopás" névvel emlegetnek.

Örülök, regisztráltam erre az oldalnak, és várom a további fordításokat :)
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Ugrás a fórumra: