Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Sabaku
Sabaku vagyok, ezt nem győzöm hangsúlyozni, mert új fórum, új követelmények. Utálom azokat az embereket, akik azt sem tudják, két orrom van-e vagy három, de gyerekesnek és szánalmasnak titulálnak (ezért van vendettám Saphi ellen, aki látatlanul küld el a pokol mélyére a dumában folyton). Nincs bajom azokkal, akik erkölcsi magaslatról nézik az embereket, és úgy ítélkeznek, de utálom azokat, akik ezerszer bebizonyították, hogy ők is a földön csúsznak, de mégis sasnak próbálják magukat eladni. Általában a sérült, de önmagukat szidni nem akaró és tudó emberek kompenzálnak azzal, hogy kollektíven a másik nemet teszik meg felelőssé minden bajukért - az ilyenekből lesznek a feminácik meg az ayumicsudik, próbáld magad kategorizálni.

Ja, és élek-halok a corgi-seggekért.

http://img-9gag-f..._460sv.mp4
 
Saphira
Hagyd csak, Sabaku, Stance kivételesen úgy döntött, hogy nem csinál még nagyobb hülyét magából, valamilyen rejtélyes oknál fogva. Gyanús ez is nekem. Lehet nem is a régi Stance jött vissza, csak az imitátora?

Vendetta? Mondja ezt az aki lebzizta Glorfindelt :'(( Csak a corgi-segg miatt nézem ezt el neked.

Lassan Micsudi, Stance meg Capac megalakíthatják az Ayumicsudi nőgyűlölő triót, úgyis tudjuk, hogy Micsudi már a vituális 3D-s androidszexes helyettesítéssel számol, amitől a nők "nem kis hatalmat veszíthetnek el ha ez a technológia eljut magasabb szintre."
 
Stance
Hívjuk hulladékgyűlölő evolúciószsákutca gyűlölő klánnak. A normális nőkkel nincs bajom de ezt leírtam. Meg a női nemmel sincs bajom. Inkább a hűtlenséggel, álszent képmutatással, értéktelenséggel, folyamat kamuzással, stb. Csak akartam ezt tisztázni, mert már a sértés határait súrolja a nőgyülölő kifejezés.
 
Aes Sedai
Oké, ebből a balhéból ennyi elég most már.

Moderátor
 
Sabaku
Aes, így kék nélkül nem is menő. :((

Na jó, most már tényleg váltsunk témát. Ma érkezett meg az új kutyánk, itt még elég traumatizált feje van szegénynek, most ismerkedik az új hellyel. Léda a neve, bombakereső kutya volt, szóval nem semmi ügynökháttere van. :DD

[img]http://s18.postimg.org/opjpybus9/12782247_1064898460232860_1811353191_n.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Coelho
Főleg hogy most le is lehet pontozni... Ahhhhhhhh. :D
 
Saphira
Awwwwhh, el fogom lopni a kutyádat, Sabaku, készülj!


... hogy sikerült egyszerre like-olnom és dislike-olnom a képet? Aes?
 
Nikucci
Naa, de képet miért nem rak senki a bemutatkozójához? :O Tudjuk kiket, miket utáltok, meg mit nem, szerintem is jogos a ribik meg a repedtfarkuak utálata, de hol vannak a képek? :D
 
Kazekage
Mert Sabakut láttam fészbukon, Saphira úgysem rak a többieket meg leszarom.
 
Nikucci
Lehet elfelejtettem külön odaírni, de a te fotós képedre én pont nem vagyok túlzottan kíváncsi. :D Boooccs. :D Te amúgy sem tűnsz magamutogató típusnak. :)
Hanem Gman, te tölthetnél fel magatokról képet, akkor talán Saphi imádottad is beadná a derekát. :)

Meg arra is kíváncsi lennék, hogy nézhet ki egy életunt cápaember. :O Hogy tudsz egy helyben maradni, ha egyszer cápa vagy? :OOO
 
Minagi
Fú Aes így kék nélkül nagyon cinkes a moderátorkodás, nem elég hirteles, átsiklik felette az ember. :D
 
Aes Sedai
Tudom, tiszta gyász, de nincs kék színem. De gondoljunk arra, hogy tegnap délelőtt még banolni se tudtam. Szóval azért fejlődünk, de remélem a kék színt is visszakapom mielőbb.
 
Minagi
Ez igaz, haladsz, de mintha azt mondta volna Cart hogy heteken belül érkezik valami smiley csomag, lehet abban lesz "szín" csomag is. XD Addig ha moderátorként írsz, tegyél valami ilyesmi képet, ami komoly! :D
[img]http://www.motivationalmemo.com/wp-content/uploads/2011/04/gettingfired-300x198.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Kazekage
Létezik olyan hogy fotós kép? Mert van a kép meg a fotó de ilyen alpárian összevonva még nem hallottam lel.
 
Nikucci
Pedig értelmes szóösszetétel, csak nem olyan szokványos. :) Örülhetsz akkor, hogy hallhatsz újdonságot. :D
 
Ugrás a fórumra: