Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Gabesz
omg... 20 éves...Bemelegítésnek annyit nyom, mint más napi edzésnek... Erőnlétileg meg túltesz egy profi sportolón... Sőt az anyja is bátorítja, hogy egyed csak a kokszot kislányom! wtf? Nem sok az egy kicsit?:ehh
 
Hiei
Visszatérve a dilemmádra Masashi. Évekig nem szedtem semmit, még fehérjét sem és úgy edzettem. Elkezdtem olyan 60 kilóval és a végén már 56 voltam. Gyakorlatilag teljesen lezabáltattam az izmaimat. Ezt nyilván nem anorexiás kivitelben kell elképzelni :D Azért az edzésnek volt eredménye nem is kevés:D
A sérülések is kezdtek megtalálni, mire valamim helyre jött jött valami más sz*rság. Főleg letapadások meg ízületi problémák.
Szóval be kellett látnom, hogy szép dolog a full natúr testépítés, de csak tönkre teszem magam és a sérülések miatt, amit felépítettem ment a kukába a sok kihagyás miatt. Így mindig kezdhettem előröl és még ha nem is tartott sokáig utolérni magam iszonyatos bosszantó volt.
Így körülbelül a nyár elején elkezdtem fehérjét szedni és vitaminokat.
Utána kérdezgettem a dolgoknak meg olvasgattam és igazából Vitaminra azt mondták, hogy bármelyik multi vitamin pack jó. Ajánlásra a Scitec multipack pro-t kezdtem el szedni.
https://www.scite...i_pro_plus
Maradjunk annyiban álmomban nem hittem, hogy ennyit tud segíteni egy vitamin.
Mellé szedem szintén ajánlásra ízületre a scitec joint X nevű cuccát.
https://www.scite...ek/joint-x
Ettől nem kaptam látványos csodát, de nem fáj semmim és ez elég :D


Fehérje volt, amiben igazából azt mondták, ha szedni akarom szedjek jót és kerüljem a biotec és a scitec féle gyártókat és keressek fehérjére specializálódott gyártót. Így esett a választásom. On nevezetű fehérjére.
http://www.eliteb...Whey_2273g
Ezzel is maximálisan elégedett vagyok. Ezeken kívül semmi egyebet nem szedek. A kajára oda kell figyelni gyakorlatilag mióta ezeket szedem barna rizs, jázmin rizs, hal, csirke és pulyka mell, zöldség gyümölcs és reggelire a világ legundorítóbb dolga zab fehérjével keverve.
Még csak három hónapja csinálom, de már 64 kiló körül mozgok. Maradjunk annyiban van látszatja.
168 cm vagyok, szóval jó húsban vagyok :D Azért azt se árt tudni, hogy én heti hét nap dolgozom fizikai munkát, mellette jiujitsuzuom és e mellé még edzem mindennap 30-45 percet kivéve, ha van jitsu, mert akkor edzem ott épp eleget és egy nap pihenőm van.
Remélem segített valamennyit.
Szerkesztette: Hiei - 2017.09.08. 06:57
 
Sasha
@Hiei
"Évekig nem szedtem semmit, még fehérjét sem és úgy edzettem. Elkezdtem olyan 60 kilóval és a végén már 56 voltam. Gyakorlatilag teljesen lezabáltattam az izmaimat. Ezt nyilván nem anorexiás kivitelben kell elképzelni [...] Szóval be kellett látnom, hogy szép dolog a full natúr testépítés, de csak tönkre teszem magam és a sérülések miatt, amit felépítettem ment a kukába a sok kihagyás miatt."
- Mondanám hogy nyugtass meg, azért táplálkoztál rendesen az edzés mellett, ha már semmi plusz készítményből nem jött fehérje, sem egyéb vitaminok, de tovább olvasva alighanem egyértelművé vált, hogy nem nagyon sikerült.
Rendszeres testedzés mellett sokkal láthatóbban (akár rövid, akár hosszú távod, de elkerülhetetlen) kijön majd az, hogy mikre van alapvetően szüksége a szervezetednek és mit eredményez, ha nem kapja meg. Ez a teljesítményedre is kihat és az egészségedre éppúgy, aztán ahogy írtad, jönnek az ilyen komolyabb mellékhatások. Általában az ember nem foglalkozik azzal, amit szabad szemmel nem lát, amíg az az életére kellemetlen kihatással nincs.

Itt igazából szerintem nem is azzal volt a baj amúgy, hogy natúr testedzéssel próbálkoztál. Sokkal inkább azzal, hogy megfelelő étkezés hiányában ennek igazából nem volt értelme és az épségedet, egészségedet is kockára tetted. Erre ugyan nem tértél ki, de én személyes tapasztalat alapján erre gyanakszom.

Ezekkel az általad linkelt készítményekkel még nem találkoztam, de az összetétel alapján valóban, legalább a vitaminok fedezve lettek.

Ezzel is maximálisan elégedett vagyok. Ezeken kívül semmi egyebet nem szedek. A kajára oda kell figyelni gyakorlatilag mióta ezeket szedem barna rizs, jázmin rizs, hal, csirke és pulyka mell, zöldség gyümölcs és reggelire a világ legundorítóbb dolga zab fehérjével keverve.
- Meglep, ha azt mondom, én ennyire nem válogatom meg, mit eszek? :D Úgy értem, nyilván édességeket kerülöm, illetve a tésztákat, ahogy lehet. A zöldségek, gyümölcsök és egyéb húsfélék (főleg csirke és hal) nagy mennyiségben szerepelnek az étlapon, de egyébként - sajnos, nem sajnos - nincs ekkora rendszeresség itt, mint nálad. Bevallom, engem olykor szabályosan elkedvtelenített, hogy mindenhol az a szöveg vágódott a képembe: "be KELL tartanod"! Bizonyára tudod, hogy ez nem Masashikompatibilis kijelentés, parancs. :')
Annak viszont nagyon örülök, hogy neked ez megy. Egyáltalán nem válik károdra, hogy tudod tartani magad az elhatározásodhoz.

Ó, egyébként, én egészen mostanáig ezt fogyasztottam rendszeresen az edzéseimnél:
- Soy Pro (Szintúgy, teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel - ugye nagyon sok pénz lenne egyébiránt nap mint nap mindent megvenni, amire a szervezetednek amúgy szüksége van és a húsevés sem olcsó mulatság, viszont a fehérjepótlás érdekében szerintem nem gond, hogyha befizet valaki hasonlóra. Így akkor még spórolt is, meg nem nélkülöz a szervezete olyan anyagokat, ami fontos - vagy legalábbis nem olyan mértékben, mintha napokig nem jutna fehérjéhez vagy bizonyos vitaminokhoz. Tudjuk, hogy egy kiló csirkemell 1.300Ft körül mozog és egy nap alatt elfogyhat - mert hát hellóka, itt a família, ilyenkor nekik is vásárlok, ha kajáról van szó)
Ugye egy ideje már nincs, épp ezért nyomozgatok most hasonló termékek után. Aztán végül ma délután anya azt mondta, hogy az ex. hivatásos katona barátja rendelt nekünk valami, hasonló finomságot, de meglepetés, mi az. Mivel ő is elég komolyan benne van az edzés témában, ezért adok egy próbát (meg legalább nem nekem kell fizetni most Ikszdé).
Mindenesetre ha megtudom, mit tartogat nekünk a hapsi, akkor feltétlenül leírom, meg aztán később az eredményt is - leszek én a kísérleti patkány. :D

Még csak három hónapja csinálom, de már 64 kiló körül mozgok. Maradjunk annyiban van látszatja.
168 cm vagyok, szóval jó húsban vagyok :
D Azért azt se árt tudni, hogy én heti hét nap dolgozom fizikai munkát, mellette jiujitsuzuom és e mellé még edzem mindennap 30-45 percet kivéve, ha van jitsu, mert akkor edzem ott épp eleget és egy nap pihenőm van.
- Ehhez a magassághoz szerintem tényleg jó az a 64 kiló (most 175 centimmel vagyok 69kg - én nem érzem olyan vészesnek, meg hát nem is számokat lát az ember, ha valahol az utcán vagy strandon rám néz >>). Az életmódod alapján meg nem is baj, hogy nem tolod annyit az edzést, meg olyan dózisban, mint én. Szükséged sincs így rá. Míg nekem annál inkább.
Sajnos ~6-7 hónappal ezelőttig, több mint fél éven át napfényt se láttam a friss levegőn állva. Bent ülős melóm volt, lekötött a munka, a háztartás vezetés és a kutyanevelés (nem beszélve az otthon kavargó viszályokról), és ez van ma is (a viszályt kivéve). De akkor annyira besokalltam és mélypontra kerültem lelkileg s fizikailag egyaránt (és hát egyikkel jön a másik), hogy muszáj volt valamit kezdenem magammal. Azóta ebbe ragadtam, de nem bánom.

Aztán ha módomban áll, mert elég sűrűn kijárok Újvárosra, akkor terep futunk és edzünk a Fiammal:
http://kephost.co...

@Gabesz
Nem hiszem, hogy annak idején őseink kevésbé terhelték volna meg magukat nap mint nap, mint amennyire ma én. Lehet, hogy soknak tűnik, de erre alighanem bármelyike ember képes lenne, ha igazán akarná.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Jon
(Zárójeles megjegyzés, nem igazán az előző két kommenthez, hanem inkább Gabeszra, meg az előző oldalra.)

Emlékszem, pár hónapja még azt ecsetelted, hogy szinte semennyit sem eszel, egyáltalán. Nem emlékszem konkrétumokra, nem is fogom most visszakeresni, de nagyon durván keveset kajáltál, betegesen keveset.
Én hiszek neked (mondjuk én majdnem mindenkinek hiszek), de azért beláthatod, hogy (pláne úgy, hogy nem válaszolsz egyenesen a kérdésekre) nehezen hihető, hogy pár hónap elteltével ilyen szintre hozzad fel magad, ami - bár én nem értek hozzá, de mások azt mondják -, hogy normálisan nem 1-2-3 hónap, hanem 1-2-3 évbe telik.

Ezen nem kell megsértődni, hanem el lehet magyarázni úgy, ahogy van. Nem telik sok időbe.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Sasha
Ha nekem szántad, márciusban kezdtem az edzést, és nem szüneteltem. A kevés evéssel meg arra reflektáltam, hogy a kóla miatt nem fogytam azt megelőzően, amikor ez cél volt - azaz még az edzés előtt. Régebben se ettem sokat, most viszont ez annyiban változott fél éve, hogy odafigyelek arra, hogy ez ne így legyen és még fontosabb, hogy olyan ételek közül válogassak, amikre szükségem is van.

Egyébként, ekkora változást csak az érthet meg és hihet el igazán, aki eléri, vagy aki napról napra szemtanúja ennek - és hát itthon erről tanúskodnak. Anya is miattam kezdte el. Én úgy gondolom, hogy a teljesítményemben és külsőmön ez látszik. A többi meg hit kérdése. Nem is igazán nekem kell hinni, a kérdés inkább az; hisz-e a kérdező magában eléggé ahhoz, hogy ő is megtudja ugyanezt tenni. Képes-e ilyen kitartóan, elszántan küzdeni a céljaiért, vagy megáll és kifogásokat keres mindenre. Hogy mit miért "nem tud".

Félreértés ne essék! Én nem sértődtem meg a kérdéseken! Sőt, egyáltalán nem sértődtem meg. Egyszerűen nem éreztem úgy, hogy hasonló hangnemben feltett kérdésekre és kommentekre megéri időt fektetnem a válaszok megadásáért (s azért, hogy azok valóban kielégítők legyenek). Ez egy megállapítás alapján meghozott döntés volt.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nyilván tudod, hogy nem ápolok túlzottan jó kapcsolatot itt senkivel (néhány illetővel beszélek Facebookon innen legfeljebb). De amíg valaki képes normális hangnemben kommunikálni velem, úgy előítéletek nélkül reagálok és ha tudok, segítek mindegy, hogy amúgy éveken át mennyire utált, meg mennyire utál most - én ezeket levetkőzöm, nem utálok senkit - ez a legegyszerűbb és tisztább út. Ennyire egyszerű.)
Szerkesztette: Sasha - 2017.09.08. 00:06


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Hiei
Akkor is figyeltem a kajára be voltam fizetve kajáldába és fit kaját zabáltam, ami nagyon finom és jó volt, de idővel az adag egyáltalán nem volt kielégítő.
Mindig is sokat ettem, de mióta edzem egy szörnyeteg van bennem kb. Dupla adagot kéne rendelnem, hogy nagyjából jól lakjak. Ez pedig mocsok mód sok pénzbe került volna.
Na nem mintha most olcsó lenne. Pont ezért kezdtem el még főzni is magamra, pedig nem a legjobb egy emberre kaját készíteni. Betartani meg nem nehéz hidd el, elég jó motiváció, ha eszembe jut mennyi pénzt dobok ki ezekre a szarokra. Olyan mintha a fogamat húznák.
Szóval az ember akkor már tartja hozzá magát amennyire lehet. Néha nehéz és becsúsznak cheaternapok főleg, ha anyámékhoz megyek és meglátok egy bödön krumplis tésztát :(
Mondjuk szerencsés vagyok, mert nem szeretem az édességet különösképp, így pl egy tábla milka képes elrohadni az orrom előtt.
 
Gabesz
Tudom hogy egy ember mit bír, mi a határa... Tudom hogy muszájból mit lehet kibírni... Tudom azt is, hogy hosszú távon mi a következménye...
Hat éve napi 20 tonnát dobálok a hét 6 napján napi 12 órában egy digitális mérlegre, úgy hogy a ládkában minimum 10 kiló cucc, van, de inkább a duplája, és a felső ládát mindig a fejem fölé emelem... Az első pár hónapban, első években volt javulás, látszatja a fizikai melónak, mára eljutottam oda, hogy ki vannak készülve az ízületeim, oda a derekam, a gerincem, stb...
 
Sasha
Azért azt beláthatod, hogy az ilyen jellegű melók legkevésbé sem arra összpontosítanak, hogy neked mi a megfelelő. Nem úgy, mint egy általad és saját igényeid szerint kialakított edzésterv.

De különben tök oké. Megtehetném, hogy teszek magamra, és 0/24-ben a seggemen ülök, nem edzek tovább, mert káros. Mintha a másik véglet nem lenne legalább annyira.

@Hiei Én egyetlen dologhoz kezdtem magam igazán komolyan tartani az étrend változtatás mellett. A napi kóla és indokolatlan mennyiségű e.i. mellőzéséhez. 1000-1200Ft ment ki rá/nap. Ebből az összegből egy héten meg se mondom, hány kiló húst tudnék venni, vagy zöldséget, amivel aztán többre is megyek, mint pl. ezekkel a cukros szarokkal.

Az anyalátogatós szituáció meg itt is ismerős - Nagyi változatban. Nem bírja ki, hogy ne próbálja meg legalább négyszer lenyomni a torkomon a hűtőjét. Néha sikerül kifognia rajtam, de hogy túlenném magam nála, nos ilyesmiről szerencsére szó nincs.

Most megtörtem a rendszert - kedden almás sütit sütöttem, őszre való tekintettel meg kellene valami finom szilvásat. Igaz alig eszek ezekből, de legalább van és a család örül.
Szerkesztette: Sasha - 2017.09.08. 09:45


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Micsudi
Nekem a kajálás nagy mumus, a kardió mellett. Kevés dolgot eszek meg, ami leginkább egészségtelen szar, a fehérjebevitelem tuti nincs meg. Lesz meló, nekem is vennem kell valami kieget. Meg az itthoni edzésben tényleg a legszarabb hogy egyedül nyomom, és sokszor így nincs motiváció. Igazából elégedettnek kellene lennem hogy nem vagyok már 90 kilót megközelítő pacal mint pár éve és inkább 75-78 vagyok. De ez egy fitnessnáci világ :D
 
Sasha
az itthoni edzésben tényleg a legszarabb hogy egyedül nyomom, és sokszor így nincs motiváció.
- Ezt nem tudom lenyelni. - Egyedül nyomod? Nincs motiváció így? - Mert amúgy kinek csinálod? Nem inkább magadért kellene?


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Micsudi
Amikor néhány éve jártam 2 hónapot barátaimmal, az volt a legkirályabb, éreztem hogy ez most tuti. Ők sportolók voltak kemények hajtottak engem éreztem hogy fejlődök. csak akkor még diákmelós voltam elfogyott a pénzem és a családom baszott rá hogy végre találtam valamit ami jó lett volna nekem hosszútávon. Sportolni nem feltétlenül jó egyedül. Van akinek megy, és lehet is. De pl én hiába van kvázi gyors agyam autodidakta módon sose tudtam tanulni. Ha jó tanárom volt akkor meg nagyon könnyen ment minden .
 
Sasha
Sportolni nem feltétlenül jó egyedül. Van akinek megy
- Mindenhova kell valaki, hogy fogja a kezed? Sajnálom, máshogy nem tudom felfogni ezt - és lehet, hogy nem is akarom, mert erről van itt szó.
Szerintem az, hogy akarsz-e edzeni csak tőled függ. Tök mindegy, hogy hogy - edzésről beszélünk, ha AZT akarod csinálni csinálod! Vagy így, vagy úgy, amennyiben van célod vele és komolyan elhatározod magad mellette - a célnak kellene motiválnia téged nem másnak.
Nagyon nagy akadály az, ha te más embertől várod, hogy előre toljon és hajrázzon téged (és ezen is lehet változtatni, ha akar az ember!), amikor fel lehet nőni és kiállni, küzdeni magadért. Ha kijelented, hogy nincs motivációd, akkor ne mondd, hogy komoly az elhatározásod mert nincs így, csak azt hazudod magadnak és ez az a baj, hogy nagyon erősen átjön a mondataidból. Te egyébként is notóriusan próbáltál kapaszkodni mindig valakibe, annak ellenére, hogy talán feltűnt már, hogy ezzel csak magadnak ártasz. Aztán ha szóba kerül, jön a kifogás, amit még el is hiszel magadnak.

Ne állítsd be ezt a döntést és elhatározást (mert ez az, és senki más nem felelős érte csak te) úgy, mint pl. egy veleszületett adottságot. Ez nem olyan, mint pl. a hajszín, hogy vagy ilyen, vagy olyan, amikor megszületsz és ez el van rendelve. Ha téged valóban az edzés érdekelne és az, hogy változz akkor azt személyes edzők és barátok nélkül is ugyanúgy tudnád csinálni; csak nem akarod. Nem kell kifogásokat keresni. Összeszedni magad és menni azért, hogy elérd, amit el akarsz, hogy változz, ha tényleg akarsz. A kitaposott ösvényen meg aztán persze hogy jóval egyszerűbb és kényelmesebb járni, ha lusta az ember.

Az meg hogy a család mire ad mire nem az egy teljesen más dolog. Nem várhatod el a környezetedtől azt, hogy jót akarjon neked; meg kell tanulnod saját talpra állni, az egyetlen akiben valóban, mindig bízhatsz és mindig ott van neked az te magad vagy - ezt kéne értékelni és kicsit magadba fordulni hogy meg is értsd. Ha ez meg lenne fele annyi gondod nem lenne az életben és leborulna számos olyan probléma amit csak magadnak és a hozzáállásodnak köszönhetsz.
Egyébként sem kell drága edzéseket választanod, konditerembe járkálnod a haverocskákkal, mert az trendi meg mert azt hiszed, így az edzés és a cél motivál (holott nem). Azzal kell gazdálkodnod amid éppen van s ha pedig teszel az elképzeléseid megvalósításáért, akkor ez csak egy átmeneti állapot lesz, semmi több.

Különben ha a haverok valóban annyit tanítottak neked, akkor ezeknek a dolgoknak meg kellett maradniuk és tudnád hasznosítani úgy is, hogy nincsenek melletted. Az edzés nem színtiszta elmélet. Ha valamit megtanulsz, utána úgyis a gyakorlatban kell kitartóan, szüntelenül használnod, alkalmazod, hogy célt érj el. Így hát nem értem, hogy mi okoz neked gondot. Amúgy is annyi módszer van arra, hogy normális gyakorlatokat láss, elsajátíts, ki se kell mozdulnod ma már a lakásból értük, hogy megtanuld őket.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Coelho
Ennyit írni...

Gabesz, 6 év alatt találhattál volna valami alternatívát, gondolom, nem ezt akarod csinálni 60 éves korodig (ha megéred lerokkanás nélkül). A Dunántúlon konkrétan munkaerőhiány van (külföldről nem is beszélve...), több pénzért kevésbé szopatós betanított melók terén is. Valahol mintha írtad volna, hogy nem akarod elhagyni a kis faludat, de érdemes lenne szerintem mérlegelni a lehetőségeket, mielőtt kinyírod magad.

Hiei, a 168 centihez 64 kiló nem tűnik vészesen soknak, 193 centivel voltam két éve nyáron 85-86 kiló (ami kb. hasonló arány) és egyáltalán nem éreztem magam hegyomlásnak (bár kezdett emberi formám lenni). :D Ahhoz szerintem az kell, hogy pár kilóval meghaladd a testmagasság mínusz száz értéket.

A kaja nekem is szívás, csokiból bezzeg be tudnék tolni két táblával 10 perc alatt, de a csirkerizs meg a csirketészta, meg a rizseshal sajna kevésbé csúszik. Én is majd veszek megint fehérjét és letolok napi két fehérje turmixot banánnal és zabpehellyel. :$

A haverokkal edzés engem csak hátráltatott régen, max. akkor jó, ha kell figyelő pl. fekvenyomáshoz (de ahhoz lehet szólni egy random embernek is a teremben - csak 10-ból 9-en nem értik meg, hogy NE kövessék a kezükkel a rudat és csak akkor nyúljanak bele, ha már végképp nem tudom kinyomni :ehh). Most jobban fogok keresni, mint eddig, kíváncsi leszek, mit tudok kihozni majd magamból edzés terén. Készülhettek a szexi félmeztelen szelfikre a topicban. :P

A natúr testépítés meg nem = azzal, hogy nem fogyasztasz tápkieget (ami koncentrált kaja, tehát nem szedni kell, hanem fogyasztani, pl. a kakaóport sem szedjük :D).
Szerkesztette: Coelho - 2017.09.08. 16:10
 
Hiei
Nekem az a natúr testépítés, hogy nem szedek és fogyasztok ilyeneket. Tudom, hogy ez nem Anabolikus cucc és nem is hormon, de akkor is kapszula vagy tabletta.
Nem is leszek két ajtós szekrény, saját testsúllyal edzem. A kis szobámban edzem tök egyedül négy és fél éve. Valamiért, mikor majd megdöglöm, hogy sikerüljön a penzum nem jut eszembe unatkozni és azon gondolkozni, hogy Karcsi miért nem motiválsz engemxD Még konditeremben se jártam soha. Az életben nem leszek nagydarab az edzésem az ellenkezőjére ösztönzi a testet.
Én már azt se tudom mi a motivációm. Ha nem csinálom hiányzik. Talán nem akarom, hogy a sok munka kárba vesszen. Nem is érdekel:D
Mondjuk az mindig pozitív dolog marad számomra, hogy ha régi ismerőssel találkozom mind meglepődikxD Mi lenne, ha nem lenne 1 éve divat edzeni?:D Vagy csak én érzem úgy, hogy jelenleg divat lett? Hirtelen minden páva shakerrel a kezében jön velem szemben.

Dawe még mindig nagyon beakar vágódni Masashinál. Ennyi idő után se sajnáltad meg Masashi? Szegény már póráz nélkül is ott csahol mögötted :D
 
Coelho
A fehérjepor se nem kapszula, se nem tabletta. :P Bár bizonygatta már nekem valaki, hogy abba is szteroidokat kevernek, aztán mikor megkérdeztem, miért érné meg a gyártónak anyagilag, arra már nem válaszolt, csak tovább bizonygatta, hogy ő márpedig ezt "bennfentesként" látta :D

Dawe szerintem Masashi kamuregje, gyanúsan egyszerre tértek vissza a fórumra. :D Csináljatok egy IP-cím ellenőrzést vagy amit ilyenkor szokás.

Ez még lemaradt az előbb, sad but true : (((

https://www.faceb...mp;theater
 
Ugrás a fórumra: