Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Micsudi
Azt hiszem mint ahogy a dumában írtam kicsit hirtelen kicsit sokat öregedtem. Ez a kép megijesztett. a 18 éves elkérem a személyit fejemből kb másfél hónap alatt lett ez. Ijesztő
https://kephost.c...6903_n.jpg

Ellenben az edzésem így halad most egy hazautazásnyi kihagyás után folytatom most. Nudli osztva a nullával de majd alakul még.https://kephost.c...C_0990.jpg
https://kephost.c...C_0006.jpg
 
Gabesz
Milyen edzést nyomsz? Mert nem valami bizalomgerjesztő ahhhoz képest, hogy már régóta írod, hogy edzel...
 
Micsudi
Itthoni cuccok. Terembe kéne menni. Nem fejlődöm stagnálok. A kardióval meg hadilábon vagyok. Erőlködni okés. A tüdőmet kiköpni nem szeretem.
 
Gabesz
Így nem is fogsz fejlődni... Otthoni cuccok? Kézi súlyzó, felülés, fekvő?
 
Micsudi
1 darab 10 kilós kézisúlyzó. 1db hashúzó izé AB trainer. 88 kiló voltam amikor kiköltöztem angliába most 76 vagyok. De 1x mértem 73 kilót is.
 
Jon
De direkt izomra mész, vagy csak jól akarsz kinézni? Mert szerintem ez már teljesen jó most is. Igazából gratulálok is, 12 kilót lefogyni nem semmiség.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Gabesz
Azt a AB izét dobd ki, és és inkább csinálj felülést... Az semmire se jó...
 
Micsudi
Nem rossz az az AB izé :D de hasprést is tolok. Az új helyen elmegyek a rákba kondiba nem érdekel hogy néznek rám de jól akarok kinézni LEgalább 1-2 lány nézzen meg.
 
Coelho
Amikor Micsudinak is szigorúbb a felsőteste, mint nekem. : (((

10 kilós súlyzó se jó sok mindenre, a felülés meg sz.r, akkor már inkább függeszkedésből lábemelés.
 
Gabesz
Mondjuk a a felülést csak azért említettem, mert azt a legkönyebb kivitelezni... Csak akkora hely kell hozzá, ahol vízszintesben elfér az ember.. Függeszkedésnél már kell valami, amibe az ember megkapaszkodjon, de tény és való, megdolgoztatja az izmokat... Mondjuk sok embernek a sima függeszkedés gondot jelent, nemhogy lábemeléseket is végezzen...
 
Sasha
Ha már edzés, ez még egy és fél hónappal ezelőtti állapotom:

Kép
[img]http://kephost.com/images/2017/09/04/savarkin20170725.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.

Te egyébként használsz Tömegnövelőt, Micsudi? Mintha beszéltél volna valamiről akkoriban FB-n, de csak az említett ár kísért egyelőre.

Az enyém egy hete fogyott el. Ma tervezünk elnézni Anyámmal (sikerült őt is rábírnom az edzésre), hogy újat szerezzünk be. Nem mindig sikerül normálisan étkezni, ami többek közt a fehérjét illeti - ez a kis plusz úgy vettem észre, feltétlenül jól jól. Húzgálom is magam után szorgosan, amikor utazok.


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Coelho
Amikor Masashi izmosabb, mint Capac és én együttvéve. : (((
 
Micsudi
Nem használok semmit de vettem egy multi gym-et itthonra most hátha ezzel több eredmény tudok elérni. Most a tervem az hogy heti 3 edzés a géppel mindent átmozgatni és heti 2x meg a t25 karió részét tolom. a 75-80 kilómat tartom. Nem teszek fel még képet de facen küldhetek Heni ha kérsz de fejlődésem nincs még sok. Tömegnövelő nekem nem kell az étkezésem szénhidrátokban gazdag. Nem eszek meg kvázi semmit sem. Ha valamit kéne szednem az fehérje, mert abból nem viszem be a megfelelő mennyiséget szerintem. Itt a gép meg az ellipszis trainerem és a hasazóm is belelóg ha az ember kiszúrja, jah meg a súlyzóm is ott van XD
Kép
[img]https://kephost.com/images/2017/09/04/20862451_1669610049716109_2014713528_o.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Sasha
Ha valamit kéne szednem az fehérje, mert abból nem viszem be a megfelelő mennyiséget szerintem.
- Még mindig azt mondom, hogy erre jó a tömegnövelő, mert rengeteg fehérje van benne és ez nagyon fontos, ha valóban erősödni és formásodni akarsz. Szerintem nem sokat vesztenél azzal, ha beruháznál rá.

Én megspóroltam az árukat azzal, hogy nem vettem a szobába semmiféle gépet, meg kellékeket az edzéshez, és még csak konditerem bérletre se költök. Viszont így állandó fehérjeforrásom annál inkább!


Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
 
Jon
És akkor hogyan edzel?


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: