Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Én topic
Nikucci
Nem, ő csak Palvin Barbit bálványozza, bár nem tom, tudod-e, de kicsit felszedett pár kilot, jó sok csunyaságot össze is hordott róla a net. =(
 
Eletunt Capa
Gabesz írta:

mac001 írta:

Hello~

Fórumban új vagyok, egyébként régebbi naruto-kun felhasználó, csak eddig meghúztam magam a háttérben, és nem jöttem errefele. 29 éves vagyok, Békés megyei. Nicknevem a becenevemből ered. Hobbim: olvasni, olvasni jah és még olvasni. Főleg könyveket és mangát, mindkettőt napi szinten, plusz pár anime nézés.
Yoroshiku~


Jéé egy földi! :)

Ja én Gabesz vagyok.. Hogy ki vagyok? Ki... Nagyon... Régen nagyon aktív voltam, de mostanság ne várjatok túl sok hsz-t tőlem..


Mi viharsarkiak sajátítsuk ki a fórumot :D
***
Kit takar a nick-név: Hát engem :D Különböző neveken 2011 óta vagyok tag, de a Naruto vége miatt már megcsappant a lelkesedésem, kevesebbet vagyon fenn.

Miért ezt a nicknevet választottad: Az életunt magáért beszél (párkapcsolatból és egyéb egziszetnciális okokból adódó depi), a cápa pedig azért, mert egy átalkoholizált éjjel során a kazánfűtő mellett ezt tűnt az egyetlen értelmes létformának.

Mániák, hobbik avagy te mit gyüjtesz: 2014 végén rákaptam a filmnézésre, ismerni akarom az összes klasszikust. A blogomon olvashattok erről többet.

Szeretem és/vagy utálom: Túl hosszú lenne mindent felsorolni, de ami elsőre eszembe jut, hogy gyűlölöm ha kioktatnak vagy lekezelően bánnak velem és titokban szerelmes vagyok pár fórumozó lányba :D

Úgyhogy csatlakozok Coelhohoz, töltsetek fel minél több képet, szánjatok meg minket. :D


[img=75x100]http://goo.gl/qvN61L[/img] [img=75x100]goo.gl/IKq7VH[/img] [img=75x100]http://goo.gl/IKq7VH[/img] [img=75x100]http://goo.gl/M6XfVd[/img] [img=75x100]goo.gl/pIw7eH[/img]
 
http://eletuntcapa.blog.hu
Hadron
Helló mindenkinek.
Nick nevem csak úgy jött.Igazi nevem Péter kb.2 éve vagyok a NKW-n,fórumon nemrégen.Kárpátalján élek egy kis faluban.
Pihenésképp általában zenét hallgatok,ez mindig ki tud teljesen kapcsolni.
Inkább magányos farkas típus vagyok,ami nem érdekel arra tojok magasról.
Uff mindenkinek.
 
mac001
Eletunt Capa és Gabesz *pacsiii* Itt is laktok vagy csak innen származtok, és már elhagytátok szép országunk eme fantasztik csücskét?Egyéb viharsarki mééég esetleg?
 
Demon Lillith
Ishida írta:

Coelho írta:

Van egy olyan íratlan szabály a topicban, hogy lányoknak fotót is kell linkelniük magukról :roll :D

Démon hölgy ennek eleget téve(?) avatarnak rakta ki magát. Ezt egy várakozáson felüli vizsga abszolválása.

Az csak egy random kép a netről. :D
 
Gabesz
Én itt születtem, itt is lakok, és itt is fognak elásni... Az utóbbit remélem minél később... Jelenleg ugyanarról a dél-Békési kis faluról beszélek... XD

Az a poén, hogy pár éve, amikor még aktív fórumkocka voltam, rajtam kívül egy viharsarki se volt a fórumon rajtam kívül...

Viharsarokban merre laksz?
 
Stance
Kb 6-7 éve vagyok itt kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Rengeteg minden változott azóta. Pl megutáltam a nőket. Ez így nem teljesen igaz. A ribancokat utálom, de a női nem nyolcvan százaléka az. Betegesen utálom a felszínes dolgokat. Annyira, hogy fizikai hányinger tud rámjönni tőle. Ebből adódóan nem szeretem a felszínes embereket se. Potenciális partnerként kb maradt a nők 5%-a. Beléjük viszont nagyon szerelmes tudok lenni és a fél világot képes lennék megváltani értük. Általában intuicionálisan/ösztönösen tudom, hogy kik is ezek az egyének és néhány kedves szó után már képes vagyok beléjük esni. Szeretem a szellemes, önálló nőket.
Szeretem a társaságot és a hosszabb távú magánnyal sincs semmi bajom, szeretek egyedül is lenni, magamban. Szeretek gondolkozni, bár kb folyton azt csinálom, ha nem köti le semmi a figyelmem. Érdekel az emberi viselkedés, az elme, a tágabb földi összefüggések teljes megértése vagy megtapasztalása.
Nehezen bízok. Soha nem szerettem volna ilyen lenni és sokáig is tartott rájönni vagy bevallani magamnak, hogy bizalmi problémákkal küzdök. Ez a bennem lévő űrnek köszönhető, ami a csalódásaim után maradt. Lejárt lemez, de nem akartam, hogy így legyen. Mindig vállaltam és vállalom önmagamért a felelősséget, nem hibáztatok mást, ez akaratlanul is így lett.
Imádok kirándulni tavasszal és nyáron. Szeretek élményekkel gazdagodni. Szeretem az ismeretlent. az újat, a kihívásokat, a spontán dolgokat. Nem szeretem a stresszt, rosszul kezelem a feszültséget. Elfojtom, ahelyett, hogy kiadnám.
Utálom a rossz időt és a telet. Mintha egy más ember lennék ilyenkor. Tavasszal meg minden évben reinkarnálódom.
így röviden ennyit rólam.

Ja és amúgy challenger voltam LoLban két szezonnal odébb szóval már nincs mit elérni az életben. :D Boruljatok terdre előttem.
Szerkesztette: Stance - 2016.03.01. 14:47
 
Gdat88
Jaj de hát na.

Ez a nőkről szóló duma elég elkeseredett. Ayumicsudi szellemét idézi és nem is igaz.
Intuitív módon, nem pedig intuícionálisan.
De a Children of distance idézet tetszett. :D
 
Sabaku
Sabaku vagyok. Utálom a felszínes embereket, akik annyira igénylik a velük való látszatnyi foglalkozást és egoizmusok teljes megélését, hogy 6 éves ittlétük után is szükségét érzik egy újabb bemutatkozásnak.
 
Saphira
Saphira vagyok. A férfiak 80%-át egy büdös disznónak tartom. Utálom a felszínes embereket, akik a láthatatlanba is ítélkeznek a másik felett, anélkül, hogy megismerték volna személyesen. Nem bízok az emberekben, mert elég sokszor átbsztak az életem során mindenféle szemétládák, de ezért nem mást hibáztatok.
 
Gman2
Gman2 vagyok, szintén veterán. Régen gmanként ismerhettetek, de azoknak az időknek vége. Megváltoztam, már nagy betűvel írom a nevem és egy kettest rakok mögé. Ez leginkább a retkes névtolvajok hibája.
Gondoltam rakok magamról fürdőruhás képet, de ezt a lehetőséget inkább átadom Saphinak.
 
Stance
Sabaku írta:

Sabaku vagyok. Utálom a felszínes embereket, akik annyira igénylik a velük való látszatnyi foglalkozást és egoizmusok teljes megélését, hogy 6 éves ittlétük után is szükségét érzik egy újabb bemutatkozásnak.


Ennyi idő alatt változnak az emberek. Minő meglepetés. Vannak újak is a fórumom, csak szólok, veled ellentétben nekem feltűnt. Roppant szánalmas és gyerekes vagy haver.

Saphi amikor te a dumába linkelsz hülyéket és a pokol legmélyére küldöd, azokat az embereket ismered személyesen vagy a látatlanba ítélkezel?...
Szerkesztette: Stance - 2016.03.01. 16:51
 
Kazekage
Kaze vagyok. Utálom a conokat, cosplayereket, akik állandóan magyaroznak vagy a magyar mentalitással jönnek, a felszínes tudású okoskodókat, akik nagybetűvel írnak vagy 100 emotikonnal, azokat a gazdasági be és kivándorlókat akik többre tartják magukat az átlagembereknél mert máshol dolgoznak éhbérért, meg a buta okoskodó ***at vagy tiniket.

Szeretem a sört a nyugati képregényeket, a focit, meg az életet.
 
Saphira
Egy rövid esszé következik az írói párhuzamokról és a szövegszimmetriáról.

".. Pl megutáltam a nőket. Ez így nem teljesen igaz. A ribancokat utálom, de a női nem nyolcvan százaléka az."
// "A férfiak 80%-át egy büdös disznónak tartom."

"Utálom a felszínes embereket, akik a láthatatlanba is ítélkeznek a másik felett, anélkül, hogy megismerték volna személyesen."
// "Betegesen utálom a felszínes dolgokat. Annyira, hogy fizikai hányinger tud rámjönni tőle. Ebből adódóan nem szeretem a felszínes embereket se."

"Nem bízok az emberekben, mert elég sokszor átbsztak az életem során mindenféle szemétládák..."
// "...bizalmi problémákkal küzdök. Ez a bennem lévő űrnek köszönhető, ami a csalódásaim után maradt."

"...de ezért nem mást hibáztatok."
// "nem hibáztatok mást, ez akaratlanul is így lett."


Örülök, hogy intelligenciád még a régi, Stance.
 
Stance
Inkább nem reagálok erre mert csak tovább égetem magam lel.
 
Ugrás a fórumra: