Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Aes Sedai
Amúgy mondjátok, könyörgök, hogy a Civil War-nak nem az lesz a megoldása, hogy a hősök laposra verik egymást, aztán amikor már majdnem ki is nyírnak valakit, hirtelen beállít valami übertápos főgonosz, ami mindkét félnek nekiesik egyszerre, és emiatt muszájak lesznek összefogni, és együtt győzni. Mert ha ez lesz a vége, az annyira leírhatatlanul gagyi és elcsépelt lenne, hogy inkább meg se nézem max. torrentmoziban. XD
 
Hadron
Valahol olvastam,hogy, képregény alapján Amerika Kapitány és csapata(vagyis akik az "államosítás"ellen harcolnak) nyerésre állnak,de a sok veszteség miatt a Kapitány feladja a harcot,hogy ne legyen több veszteség.De,hogy filmben mi lesz,arra nincs tippem.
 
Kazekage
Nem a veszteség miatt hanem a civil áldozatok, morális dilemma és mert kellett egy gyors lezárás amit a szerkesztők erőltettek, ugyanis már kicsúsztak a határidőkből.
 
Ishida
Konkrétan New York szinte romokban áll a harcterületeken. :D
 
Minagi
Miért nem mennek korábban harcolni valami kihalt sivatagba? Van elég, csak kicsit odébb kell repdesni. Lusta banda.... milyen béna kifogás, hogy sok ember meghalt ezért abbahagyják. Már az ELSŐ áldozatnál el kellett volna húzni a picsába.
 
Kazekage
Az konkrétan maximum egy háztömb. Egy másik dimenzióban harcoltak csak Cloak kiteleportált mindenkit, ameddig engedték a képességei.
 
Sabaku
Tényleg, ha már várospusztítgatás meg szuperhősök, akkor ezt már úgy is rég be akartam tenni. Man of Steel vs Winter Soldier elemzés. Neked különösen a figyelmedbe ajánlom, Kage. :D
http://cinesnark....an-for-me/


i.imgur.com/R2cU7eQ.png
 
Hadron
Kazekage írta:

Nem a veszteség miatt hanem a civil áldozatok, morális dilemma és mert kellett egy gyors lezárás amit a szerkesztők erőltettek, ugyanis már kicsúsztak a határidőkből.

Igen így értettem:civil áldozatok,csak rosszul fejeztem ki magam:D
 
Minagi
Szóval amúgy arról fog szólni a film, hogy van A oldal és B oldal. Összevesztek morális témákban, ezért lett egy oldalból kettő, majd szét basszák a várost az egész filmben, úgymint -ahogy Sabaku emlékeztetett - a Man of Stell-ben? Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ezt várják-e úgy a népek.
Amúgy, Scarlett Johansson szerintem még mindig nem jó nő.És még mindig nem tudja becsukni a száját. Mielőtt kapok egy olyan kommentet, hogy "féltékeny" vagyok rá, szólok, hogy én elismerem ha egy nő jó nő, sőt! De még a kedvemet is elveszi, hogy meglessem a filmeket. T_T Nem szeretem. :(
 
Sabaku
Szóval amúgy arról fog szólni a film, hogy van A oldal és B oldal. Összevesztek morális témákban, ezért lett egy oldalból kettő, majd szét basszák a várost


Igen, általában ez szokott történni egy polgárháborúban.


i.imgur.com/R2cU7eQ.png
 
Gdat88
Mini. Idézek a Belgától.
,,De négyszer, ötször, hatszor,
Már elmondtam sokadszor.
Mióta Scarlett Johansson
sztár lett, jól alszom."
 
Saphira
Ha elolvastad volna a cikket, Mini, akkor látnád, hogy pont az a lényege, hogy a Man of Steel elbaszta, többek között az épületrongálással, a Winter Soldier pedig nem.

Megnéztem tegnap, majd írok róla, de előlegben annyit, hogy nagyon örülök, hogy a Civil War előtt két hónappal sikerült, és nem két évvel :D


[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Minagi
Nem olvastam még el, viszont következtetésem nem a Man Of Steel-ből indult, hanem a bemutatóból és hogy ez egy Marvel film, vagyis kb nagy része erről fog szólni. Bár nekem tényleg mindegy, engem nem mozgat meg a film, csak kíváncsi voltam abban a pillanatban. De értem és köszönöm! ^.^
 
Sabaku
Ezentúl öngyilkos merénylet a jelenlétünkben szidni bárkinek a Cap filmeket, Mini, ne vedd magadra. XD

Amúgy a Winter Soldier pont nem olyan, mint amit kifogásolsz a marvel filmekben. Város nem pusztult olyan mértékben, mint a többiben, a civileket próbálták megóvni, és az akciódús CGI orgia pusztítások helyett egy sokkal jobb történetszál és dilemma körül forgott az egész (és a nagyon jó harcjelenetek csak ráadás volt).


i.imgur.com/R2cU7eQ.png
 
Aes Sedai
Én még mindig fenntartom, hogy az első Kapitány film jobb, mint a Winter Soldier, meg önmagában is az egyik legjobb Marvel film. Persze ettől még a WS is jó, meg a Civil War-ral együtt fogja csak igazán elnyerni az értelmét szerintem.
 
Ugrás a fórumra: