Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Rikiya
GoT S8E6
Kiszámítható volt a vége. Nagyon másfelé nem tudott elmenni a sorozat úgy, hogy csak egy rész volt hátra. Ide már nem fért intrika, meg még konfliktus, ami rendeltetésszerűen jött volna, ha Daenerys marad a királynő. A lezárással nagy bajom nincs, Bran, mint király rendben van. Jon sose lett volna alkalmas királynak, pont úgy idegennek érezte magát a déli (sokszor az északi) királyságokban, mint Dany. Neki az otthona a fal és a falon túli rész. Az egész sorozatban ott volt igazán csak boldog Ygritte-tel.

A bajom az egésszel az előző rész. Még mindig eléggé megalapozatlan ez a teljes megőrülés Danynél. Missandei persze jóbarát volt, de nem az első, akit Dany elveszít. Ahogy Tyrion elmagyarázta Jonnak, hogy Dany hogyan őrült meg, az hihető, de jobb lett volna, ha meg is mutatják, nemcsak elmagyarázzák a végén. Ha a korábbi évadokban már lett volna valami jele, egy őrült tekintet, egy kézremegés, akármi. Persze, akkor lelövik a végét, ezt is értem, de néha érdemes a dramaturgiát feláldozni az ésszerűség kedvéért.- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Capac
GoT zárás szerintem
GoT zárás...

Dany REKT.
Bran lett a király, Tyrion a keze, és az új tanács tagjai pedig Bronn, Davos, Sam és Brienne lettek.
Sansa függetlenítette Északot, és ő lett Észak Királynője.
Arya felfedező lett, valszeg ő fogja megtalálni Narniát vagy Középföldét.
Jont száműzték Dany megölése miatt az Éjjeli Őrségbe (ami mint kiderült, még létezik).

Na mondom mi tetszett: A lezárás, a két Stark pina és Jon utolsó perceivel. Továbbá volt egy kibaszott jó rész, amiben a továbbiakat tárgyalták a megmaradt nagyurakkal, és arról ment az agytröszt, hogy ki legyen a boss. Sam felvetette a demokrácia ötletét, amit mindenki kinevetett (ez tetszett), majd Tyrion mondta, hogy legyen Bran a király, és innentől kezdve az öröklés ne vér szerint történjen, hanem szavazással az alkalmas egyénekről. Ez jó volt, mert így valamelyest beteljesítették Dany eredeti terveit, hogy megtöri a gaz uralkodók láncát.

Ami viszont nem tetszett:
Dany teljesen megőrült, ez oké. Amikor Jon megölte, Drogon nem őt égette el, hanem a Vastrónt, ami eléggé "wat?" lett. Továbbá a makulátlanok és a dothrakiak távozását is csak úgy lezárták.
Aztán ott van Arya... hogy ez a pina milyen plot shieldet hordott, az felháborító. De legalább elment felfedezni.

Mindenesetre inkább volt "jó" a lezárás, mint sem "rossz", de egy ilyen történetnél a "jó" kurvára nem elég. Baszki ott a Lost, az SGU, a Maffiózók, az Elit Alakulat, amely sokkal emberközelibb és érzelmesebb búcsút vett a nézőitől. Beniofféknak csak le kellett volna másolniuk ezt a receptet, de még ehhez is töketlenek voltak. Egyszerűen nem éreztem semmit a lezáráskor, és azután közvetlenül. Olyan... "oké akkor jöhet a következő" érzésem volt végig, ami ennél a szériánál számomra abszolút a mélypont.
Mindenesetre itt látszik meg, hogy kell egy olyan tehetséges író, mint Martin, vagy legalább egy olyan ember, aki tudja is, hogy miről, mit ír. Ez elmondható a 6. évadtól kezdve a teljes sorozatra. Tehetségtelen, fantáziátlan fanservice mozi lett a GoT-ból, ami már nem törekedett egy történet kerek elmesélésére. Már nem érdekelték a karakterei, a sztorijai, az eredete, egyszerűen csak a rajongóknak való megfelelés, és a minél epikusabb látvány volt a cél. És ezért beáldoztak mindent, ami azzá tette a szériát, ami. És ez meg is látszott sajnos, és nem tudok nem dühös és csalódott lenni miatta.

Viszont legalább a sztorit nyitva hagyták egy pár karakter számára, és már be is jelentettek asszem 3(?) spinoff szériát. Kíváncsi leszek rá.Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Avaren
Terminátor 6 előzetese. :)

https://www.youtu...UenCJTVgOg

A jó öreg Arni visszatér még egy menetre? :D
 
Aizen
Got sorozatzáró

Tegnap volt alkalmam megnézni a részt, mivel eddig nem tudtam rávenni magam, hogy elcsesszek majdnem másfél órát az életemből, de végül megtettem. Hagytam ülepedni, érlelődni, hogy hátha, de nem.

Szóval ami tetszett: dany kampec, best. Tyrion egész részes szereplése overkill volt. A gyásza amikor megtalálta a testvérei holttestét és amikor közölte danyvel, hogy mehet a francba az a pszichopata állat, az kemény volt. Hát még ha így fogalmazott volna. :) Ja és Sansa Észak Királynője. És kb ennyi.

Az egész rész egy rossz szappanopera volt. Hihetetlen, hogy Jon akkora gyökér állat volt, hogy még így is fontolgatta a hűséget danyhez, ezek után. Komolyan, én értem, hogy Kit marha bamba színész, de azért a karakter ne legyen már. Persze annak örülök, hogy végül tököt növesztett és kicsinálta a hisztikirálynőt, ellenben az, hogy a Falra száműzték már kevésbé volt szimpatikus.
Ez a Bran király lett dolog is felemás volt. Persze azzal, hogy képes látni a múltat is potenciális jelölt lett, de igazából olyan meh. Brienne könyvbe való írása megmosolyogtatott, valahogy sejtettem, hogy majd ő fogja kiegészíteni a sztorit neki.

Összességében ez az évad se volt se jobb se rosszabb, mint az 5,6,7. Csak fogom a fejem, amikor a panaszokat látom olyan emberektől, akik a torkomat elvágták volna, amikor azt mertem mondani, hogy Martin távozása után egyre csak csökkent a színvonal. Most meg persze sír a szájuk, mert jaj, nem jó a lezárás, ezt is hamar elvágták, stb. Nevetséges. Itt az eredménye annak, hogy a tudatlan nézőközönség bekajált mindent, amit elétoltak, csak mert GoT. És akkor emberek gondoljunk bele, hogy D&D, ez a két amatőr, semmirekellő, tehetségtelen kontárnak sem nevezhető egysejtű szemét fog StarWars tartalmat gyártani. Hívjatok papot! De legalább Qyburn-t.
Azon is csak vakarni tudom a fejem, hogy sok embert váratlanul ért dany elkattanása. Komolyan nem értem, melyik sorozatot nézték az emberek, mert számomra már nagyon hamar kiderült, hogy a csaj ketyós. Elég csak belegondolni abba, hogy miket tett. Az állandó követelőzés és azon való vergődés, ha valaki kimerte röhögni érte (Khart), kiskapuk keresése(makulátnalok megszerzése, khalok legyilkolása), megfélemlítések(a sárkányveremben a nemesek) és kemény megtorlások (elég csak a Tarlykra gondolni, de voltak még azért mások is). És akkor a látomásról nem is beszéltem, amit ugye elénk toltak a sorozat egy elég korai szakaszában. Ott két opció volt: vagy az Éjkirály jut el Királyvárba és győz (na persze), vagy pedig az ott bizony egy kemény pusztítás eredménye és az ott hamu. Szóval igen. Volt bőven jele annak, hogy őkelme eldurran majd, a mikor volt a kérdés mindig is. Sose volt alkalmas uralkodó, mert még segítséggel se tudott irányítani három szerencsétlen várost sem, ehelyett romba döntötte a gazdaságukat, a társadalmi szerkezetbe is belerondított csúnyán, aztán eljött, mert miért ne. Westeros pedig nem három "csöves" város lett volna. Robert se tudott uralkodni, de ő legalább nem volt egy kvázi zsarnok, hanem egy bohókás, szerethető bolond.

És így végszóra: Stannis the Mannis volt az egyetlen igaz -és alkalmas- uralkodója (vagyis jelöltje) Westerosnak, ehhez tartom magam. Peace emberek.

 
Shiro
Westeros GoT Talent
A nép egyszerű gyermekeként kérdem én, hogy a picsába lett Bran Westeros királya? Ha az lett, hogy hat királyság főnemesei közül választanak királyt, amibe ugye Észak már nem tartozik bele, így Bran-nek elvileg semmi jogalapja nincs, hogy megválasszák.img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Jaeger
Shiro:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A verzió: Brant azelőtt választották meg, hogy Sansa azt mondta Észak független marad és igazából Sansa után miután elment John, Bran volt észak vezető ura. B verzió: Westeros uralkodóját választják meg ahol van szavazati joga Északnak is. )


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Na ez nekem kissé új hogy lesz egy új Rambó film. Bár én már kicsit tényleg erőltetettnek érzem akárcsak a terminátort. (bár abban legalább nem Arnold a főszereplő) Nem tudom miért kell tovább nyúzni a szériát, pláne ilyen "új" környezetben.
https://www.youtu...J5kILQxGZQ
 
dungeonlord
Nem jó híreket hallok Godzilláról, és kezdek félni, remélem nem ismétli ugyanazt a hibát, amit az elsőnél elbasztak.
Valaki már látta?
 
Hadron
A Godzilla valamivel azét jobb lett az előző részénél,de így is csak egyszerű blockbuster,nem fog bevételi rekordokat dönteni szerintem....
A John Wick viszont kifejezetten tetszett! Nem nagyon van mostanában olyan akció thriller ami ennyire megfogott volna mint ez és az előző kettő film.
 
dungeonlord
Értem.köszi.
Végre!A Goldberg család - 5. évad (magyar előzetes)
https://www.youtu...mmhpf366tI
Már nagyon várom :D .
 
goku5
Na akkor végre megtudjuk mi történt Budapesten?
https://www.youtu...NwHpkEjn84
Fekete özvegy előzetes!
 
Durzo
Goku az egy fan made trailer.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
goku5
Valahogy nekem is gyanús volt, mert még csak mostanában kezdtek hozzá a forgatáshoz, de azért bíztam benne. Pedig tényleg volt 1-2 ismerős jelenet benne. Azért kár érte. Kezdtem bízni, hogy mihamarabb jön.
 
dungeonlord
Azt azért el kell ismerni, hogy kreatív fan előzetes lett .
 
Hadron
A 2014-es Lucy-ból is volt benne néhány jelenet...
 
Ugrás a fórumra: