Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
goku5
És felkerült a Pókember új magyar előzetese!
https://www.youtu...DxbT-cR1a8
Figyelem Végjáték utáni spoillerel!
 
Avaren
"Az" 2. rész előzetes. :jaja

https://youtu.be/...
 
dungeonlord
Újabb bátrabb húzás, de ezúttal egy pucér öregasszonnyal xD
 
Severum
Na megkínoztam magamat ezzel a végjátékkal...
Hát nem változott a véleményem ez a leggyengébb marvel film számomra.
Kitaláltak egy nevetségesen erős ellenfelet, amit egy nevetséges módszerrel (időutazás, amivel szépen megmagyarázták /ja nem/ hogy hogyan is kerül elő mindenki) legyőznek...


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Capac
Ja hát konkrétan megcsinálták azt, amiért szar volt anno a Naruto Shippuuden.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
dungeonlord
Végtelen háború képregény, animáció és filmben mindenképp a kövek miatt van sok logikai baki.
De a 3 közül még mindig a filmes verzióban van a legkevesebb, ahol ott max Doctor Strange és a kövek közül a hatalom és idő kihasználtságat tudnák belekötni,ha logikát keresném .
Hatalom követ szerintem felesleges részleteznem, mert aki lattá galaxis őrzői 1-et,annak felesleges bármit mondanom .
Egyetlen föld érintéssel egy egész bolygót eltudsz pusztítani .
Idő kövéével dormammu 2 trollkodás.
Azt pedig végképp nem veszem be, hogy csak 1 győzelem látot , mert https://www.youtu...cEbZ_vexA8How It Should Have Ended sok lehetőséget mutatott be.
Mindenesetre Russo testvérek próbálkoztak, de ha legalább utaltak volna arra,hogy ha minél több követ használsz,akkor nem vagy képes a teljes erejét kihasználni .Így kevesebb dologban tudnák belekötni .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.05.11. 11:16
 
Capac
GoT Rage
Akkor mondom kik haltak meg: Cersei, Jamie, Varys, Sandor és Gregor Clegane, Euron, Qyburn, és Királyvár lakosságának egy kibaszott nagy része. A város meg úgy néz ki, mint pl Budapest, vagy Drezda a nagy "felszabadító" terrorbombázás után. Ezekután ember legyen a talpán, aki az utolsó részben (ami jövő hétfőn lesz) még Dany oldalán fog állni. Bár van egy oyan érzésem, hogy végül Arya fogja megölni a pinát, azért, amit a várossal művelt. Az istenek érmét dobtak, és ez lett a vége.

Maga a rész meg... asszem ez lett az eddigi egyik legfelkavaróbb, legbrutálisabb csata/ostrom/népirtás amit a tévében láttam. Nem is csata volt ez, sokkal inkább tömeggyilkosság.
Viszont a technikai oldalától eltekintve iszonyat töketlenség volt a forgatókönyv, tele kihagyott ziccerekkel. Például, úgy vezették fel az egész Arany Kompániát, mint elit harcosokat, Euron flottáját a sárkányolő szarokkal, mint a Flak 88-cas légvédelmi ütegeket. Ennek ellenére Dany kb 10 perc alatt bedarálta az összeset, majd utat baszott a seregnek, akik beözönlöttek Királyvárba. A népirtás meg csak azután kezdődött, hogy megadta magát a város.

Tartalmi részét tekintve max egy erős közepes, volt az utolsó előtti rész, viszont legalább a látvány most tényleg baszott. Jövő héten zárás.

Amúgy tudjátok, hogy mi baszott fel igazán? Az emberek baromsága, akik szerint totál okés dolog az, hogy a veszteségeid hatására komplett tömeggyilkosságot követsz azok után, hogy az ellenség megadta magát.
Haverom barátnője is nagy Dany fan, és ő is úgy véli, helyesen cselekedett, mert át+megb.szták már jó sokan. Én erre kérdeztem, hogy Hitler bűnei is legitimizálhatóak ezzel a kifogással? Csak azért, mert szarul jött ki Németo. a háborúból (persze tudom hogy mik voltak a békefeltételek), érthetővé és megbocsájthatóvá teszi a népem majdnem teljes kiirtását európából?
Tudjátok mi volt a válasz? "Az más"
Nem bazmeg, nem más. Királyvár ugyanúgy megadta magát mint pl Lengyelo. és ezek után mégis lemészárolták a lakosságát. Pontosan ugyanez történt, de Hitlernek nem voltak jó mellei és nem volt nő, tehát ő gonosz. Kurvára fel tudnak baszni az emberek a baromságaikkal. Persze én is csak egy pszeudo, askenázi zsidó vagyok, aki csak akkor veszi elő a jollie jokert, ha meg akar nyerni egy vitát, de akkor is.

Vagyis összegezve a látottakat: maga a rész egy erő közepes lett, amit csak a lenyűgöző és brutálisan naturalista látványvilág vitt el a hátán. Engem sokkal inkább a nézők fogadtatása kúrt fel, mert ez nem oké. Lehet bármennyire is Dany fucktard valaki, ez így nem okés.Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Aizen
Trónok S8E5

Hát ja, eljött a "nagy csata", ami annyiból állt, hogy dany sárkányháton felégetett mindent. Aztán a töketlen majom mégtöketlenebb lett és megkezdődött a royal rumble. Komolyan, dany halála mellett töketlen féreg halálát várom még, mert valami el***ott módon rühellem a csávót.
Amúgy marha semmilyen rész volt. Varys elárult brrühühü megégetjük. Csórikám. Azon egyenesen kiégtem amikor dany azon rugózott, hogy Tyrion nem kért engedélyt, hogy beszéljen Varyssal Jon titkáról. Ember, mi közöd van hozzá, nyomorult lúvnya? De legalább beigazolódott, amit sejtettem, tényleg egy idegbeteg állat és ezt most mindenki láthatta. Aki szerint ezek után dany jó uralkodó lenne bármilyen formában az szimplán idióta. Akár sorozatban, akár való életben.
Sandor vs Gregor is várható volt, a végeredmény is 90%ban előre látható volt, szóval ja. De hozzá a hátterek/díszletek/cgi/akármi borzalmasan gány volt HD-ban is. Ennyire futja a nagy hbo istencsászár sorozattól?
Euron vs Jaime-nél bevallom azt hittem ,hogy Euron nyer valami rohadt mocsok húzással, de elégedett voltam a végkifejlettel. Ellenben kár, hogy Jaime is odaveszett, annyira sejthető volt, hogy együtt halnak meg, hogy nem okozott meglepetést.
Arya meg több, mint negyed órán át menekült a felégetett városban, komolyan ennyire nem volt mire használni a műsoridőt?

Sejtem az utolsó részben jön a Jon vs dany kérdés, mert más nem maradt. Esetleg dany megszeretné pörkölni Sansát is amiért eljárt a szája, de ahhoz meg Jonnak is lesz egy-két szava. Na meg Aryának.
Gyenge rész volt, a készítők kb nem is erőlködtek sokat, teljesen mindegy alapon nyomtak le mindent hamar gyorsan. Persze, érdekes volt Cersei-t rettegve látni meg minden, de kb ennyit tudott adni a rész. Semmi reményt nem fűzök az utolsóhoz, az is szar lesz már látom.

Margit: az Arany Kompánia marha nagy csalódás volt. Ennyire kihasználatlanul hagyni őket is siralmas.....

Szerkesztette: Aizen - 2019.05.13. 18:26
 
goku5
Nem tudom nézi-e még valaki de a Zöld íjásznak ez most tényleg a sorozatzáró epizódja volt? Szóval befejeződött a sorozat?
Igaz Olivert még biztos fogjuk látni az ősszel sorra kerülő múltiverzumok megvédésében.
 
BLAZER627
goku5: Nem ért véget a sorozat, lesz egy 10 részes 8.évad.
 
Kerlon
Ha már az Arrow-ra terelődött a szó, szerintem nagyon összecsapott lett a vége. A 7. évad csak 22 részt számlál, míg a korábbiak 23-at. Simán elfért volna még +1 epizód. Emiko nagyon könnyen meggondolta magát és hirtelen 180 fokos fordulatot vett a karaktere.

Nagyon jó ötlet volt visszahozni Roy-t, feldobta egy kicsit a sorozatot.
A személyes kedvencem az a jelenet volt, mikor Nyssa tanítja Mia-t. Szívesen néztem volna a kettejük edzését, akár több részen keresztül is felépítve.

Azért felmerült bennem jó pár kérdés:
- Hogyan jön Nyssa a képbe, mint Mia mentora? (Van azért elképzelésem róla pl. az Oliver iránti tisztelet, meg hát ugye házastársak is :D De azért mégis jó lett volna, ha mutatnak róla egy rövid visszaemlékezést.)
- Hogyan halt meg Roy?
- Mi lett Thea-val?


A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva!
 
goku5
Köszi az infót.
Hát hogy miért csak 10 rész az egyértelmű! Akkor lesz a múltiverzumok csatája ahol elvileg meg fog majd halni! (remélem ő is mond azért olyat az utolsó csettintése előtt hogy "mert én vagyok a zöld íjász"!Ikszdé )
Az meg hogy csak 22 részel lett nekem is szemet szúrt. Hogy őszinte legyek szerintem a sorozat a 3-4 évad után azért egyre jobban kezdett lecsúszni. Túlságosan rámentek már a verekedésekre bennük. Azért az kicsit már hülyeség szerintem amit igen sokszor eljátszottak hogy súlyosan megsebesülnek (rájuk omlott pl egy épület) aztán pár perccel később jönnek a sötét maszkos kiképzett emberek azokat meg túlerő ellenére is elverik!? Ja meg ilyen maszkos emberek betörnek a rendőrkapitányságrag és az ott lévő fegyveres rendőröket megölik) Na az ilyen dolgok nekem nagyon levitték az értékét. Ja meg az is hogy már túl sok volt itt tényleg a lelkizés és pártfordulás.
A vörös íjásznak (Roy) én is örültem. Amúgy azt hittem a végén ő még marad mint Mia új mentora. Amúgy említve volt hogy hogyan is halt meg. Ő mesélte. Bár semmi pontos dolog.
Thea meg ugyan úgy említve volt hogy folytatja a Lazarus kutak felkutatását és elpusztítását.
Az meg hogy miért pont Nyssa volt Mia mentora nekem leginkább az a leg logikusabb, hogy ki más is lehetett volna? Mármint aki elég képzett (harc íjászat) és még tud is Mia létezéséről és azt titokban is tartja. Árnyak liga egykori vezérénél nem sok alkalmasabb lett volna.
 
Durzo
Rick és Morty 4. évad

Bosszúállók
Aminek nagyon örültem, hogy Carol alig szerepelt és a végső ütést se ő vitte be. Amikor Thanos megfejelte és meg se moccant, akkor egy kicsit aggódtam, de aztán kiütötte a képernyőről és megnyugodtam. Scarlet Witch és a Kapitány menők voltak, dagi Thor meg valami hatalmas :lol és akkor úgy néz ki, hogy a GOTG 3-ban Thor is benne lesz. Egy Hulk vs Thanos visszavágót azért hiányoltam. Így belegondolva azért durva, hogy Strange-nek az volt a nagy terve, hogy Tony és Nat majd feláldozzák magukat. Egy jelenetet még belerakhattak volna, ahol Tony kérdőre vonja emiatt Strange-t.


Ja hát konkrétan megcsinálták azt, amiért szar volt anno a Naruto Shippuuden.

Annyi különbség azért van, hogy Madara ellen senkinek még csak esélye sem volt, Thanost pedig többször/többféleképpen is legyőzhették volna, de mindig elbaltázták. (Főleg Thor. :lol)


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
goku5
Azért Madara ellen ott volt Narutó és Sasuke! Ők le tudták volna azért verni.

Véget ért a Flash is. Szintén 22 résszel. Na és ennek is mivel kellet véget érnie??? Hát persze hogy előrejött az eltűnésének a napja!!! Ha nagyon de nagyon rákészülnek már erre a múltiverzumok csatájára. Egyértelműen ez jött le ebből is. Már ezért nagyon várom hogy ennyi készülés után mit hoznak majd ki belőle!
 
bloodbath
GoT összefoglaló
Nem tudom, hogy láttátok-e már, de azért ezt így itt hagyom. :D https://youtu.be/...i.imgur.com/9tW1BhF.jpg
 
Ugrás a fórumra: