Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Severum
Az új Sw úgy ahogy van gagyi... és nem a színészek miatt nem a látvány miatt meg hogy ki rendezte.
A jedi tanítások vesztek el ebben a dysneys verzióban. Olyan lett mint a meki, gyors jedit sütöttek benne.

Végjáték...talán neki állok újra de fél óra után kikapcsoltam annyi picsogás volt benne...

Got... 8. évad??? igaz még csak 5 könyvet írtak, meg se akarom nézni míg el nem olvastam.... elég rossz lenne ha csak a poént lelőné mielőtt elolvashatom.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Jaeger
Az új Star Wars filmekben már nincs kitől tanulni szóval én ezt nem hoznám fel hibának.

A végjátéknak vannak hibái, de 10 év marvel filmeinek megkoronázása vagy igy vagy úgy minden dolognak megvan benne az oka.

A GOT könyvek meg sorozat az elejét leszámítva elégé független egymástól. A white walkerek sem úgy szerepelnek a könyvekben mint a sorozatban.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Severum
Ez csak nekem gond, és csak az értékét veszítette számomra. Olyan lett mint a transformers, semmi értelme de valahogy jó nézni. :)

A bosszúállókkal az a gondom hogy eddig könnyed humoros látványos volt de ez inkább sírós rinyálósnak indult ami 6 év távlatában nagyon zavar engem. Még ha nem lett volna 6 év timeskip akkor elment volna.

A trónok harcánál meg attól félek hogy lelövik a poént, mert még ha át is írnak dolgokat, a lényegét azt nem lehet. Az ugyanis már nem az a történet lenne.
Félre ne érts ez egy nagyon jó sorozat, ha nem kezdem el nézni akkor el sem olvasom soha. De a filmesek az íróval ellentétben gyorsan akarják és mivel kapcsolatban állnak vele, szerintem a történet gerincét tudják.
Én viszont meg akarok lepődni majd olvasáskor. :)


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
goku5
Már csak kérdezném, hogy jó hogy síróssal kezdődik a végjáték hiszen pont azután kezdődik hogy az emberiség felét eltörölték! Mégis hogy kezdődött volna? Lelkesedéssel, reménnyel?
Amúgy tényleg az a baj vele hogy sok az ellentmondás benne amit nem igen lehet megérteni de ezeket leszámítva szerintem nagyon jó film.

Az új SW meg abban hajaz az elsőre hogy tényleg lényegében nincs tanár mégis rövid idő alatt sokat fejlődnek a tanítványok. Ezzel van nekem a legtöbb bajom. Bár mint írtam az első széria is ilyen volt nem?
 
Severum
Eltelt 6 év asszem és akkor is csak rinyáltak, ez nem tetszett, és közben elment a kedvem a nézésétől...

Hát azért Luke nem hasra ütött hogy jeee Jedi leszek hanem találkozott obi mesterrel aki elküldte Jodához.
Itt meg hallomásból tudatbefolyásolás... mert még ha arról szólt volna hogy menekülünk összefutunk Lukeal aki felfedezi hogy átjárja az erő és kiképzi, akkor hitelesebb lenne számomra.
Sőt még Anakin se magátol jött rá.... neki ott volt Qui-Gon Jinn és persze obi mester.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
dungeonlord
Sokan kérték, ,így leírom a spoiler ablakban, amiről én nem tudtam^˘
Bosszúállók 4:

Ne olvasd,ha moziban akarod nézni!
Utólag nehéz összefogalmazni azt, amit tegnap este a mozi alatt éreztem .
Milyen lett a film ?Szerintem zseniális,tökéletes lezárta és korrektül kibővítette part 1 marvel világát .
(lejjebb leírtam, hogy mire céloztam a part 1 szóval)

Leszámítva a időutazási Lokit, kivéve ha azt amerika kapitány megakadályozta .
Mert ha sikeresen megállította , ahol Stark elveszti Tesseractot, akkor Loki sorsa se változott, mert Amerika kapitány a második visszautazásban ezt megakadályozta .
(Rendezők azt írták,hogy amit 10.éve látuk,az mind Cannon .Így gondolom megállította.)
Ha már időutazás, én nem vagyok 5-ös fizikusból,de mint alap ismeretükből tökéletesen kezelték az időutazást.
Sok dologról figyeltek, és sok dolgot lezártak vagy bővítettek :
Mint pl Thor és anya utolsó beszélgetése, amit eddig sose került szóba,Hydrától probálkozásaitól,egészen Doctor Strange jelentig)
és egyszere volt nosztalgia,amit 2-5 vagy 8.éve látuk anno.

Ahogy azt feljebb írtam, a marvel filmek 3000x jobbak az eredeti elképzelt képregény történetében

plként sokkal jobban kezelték a karakterek viselkedését, nekem tetszett Thor gyerekes viselkedés és a sörhasa,amit első THanos megölése után történt.

Vasember és kapitány jelenetek szintén,legyen az elején vagy időutazás alatt.
Mi tetszett a legjobban a filmnél ?2 dolog .
Az egyik, hogy Marvel kapitány nem csinálta ki a szuper erejével Thanost,hanem pont annyit ért,mint Thor, vasember vagy épp amerika kapitány .

(külön megjegyzés Scarlett Witch mint 1vs1 Thanos alázás nekem tetszett)De erről majd késöbb.

Másik dolog, amit tetszett és egyszere zseniális csavar az Amerika kapitány utolsó időutazása, ahol alternatív világban összejött a barátnőjével és bepótolta azt a táncot, amit ígért .

Tökéletes lezárás is csavar egyben. Ezt annyira jól megcsinálták, hogy nem zavart a kövi kapitány néger lesz ,és az zavart, hogy nem Bucky beszélt .
Vasember vagy fekete özveny lezárás szintén jól sikerült .

Erről a filmről még megannyi mindent írhaták, de mivel nem vagyok a legjobb nem beszélni Magyarul, ezért csak feleannyit írok.

Szóba került az időutazás, karakterfejlődés,bővítés és csavarok .

Akkor ideje összefoglalni, ami nem tetszett.Gyakorlatilag 1dolog nem tetszett,ami nem a végső csata volt, hanem THanos csapatáról van szó .
Óriásit csalódtam a csapatában .Obidian és Ebony sokkal többet vártam.
Ebony gyakorlatilag egy marvel kapitány és Scarlett szintjén kellene lennie, aki part 1 ennél többet mutatott.
Obidian pedig egy páncélos Hulk,aki szintén erős .
Ehhez képest gyakorlatilag semmit se értek, és szerencsétlen Thanos egyedül harcolt a bosszúállók és segítői ellen .

Résszemről családós.
Kevés halál nem zavart, mert erről szólt az egész part 2,ahol ezt létszámot visszahozva és megmenti akarták, ezért volt jó húzás Vasember gyors csettintési harc lezárása és doctor strange 1 ujjas mutatása.
Résszemről ez volt az egyetlen, ami nem tetszett a filmben.


Mielőtt part 1 kapcsán sok ? jönne, én a part 1 az Amerika kapitánytól egészen Bosszúllóállok 4ig céloztam.(Mert ezzel lezárolt egy rész a marvel univerzumból)

Ezzel együtt elértük a csúcspontot és jön a lejtő, ahol elindulta feminizmus ,amivel csökkeni fog a színvonal .
Meghalt az eredeti vasember, kapitány és ezeket a színészeket lehetetlen tolni.Ha erőltetni fogják a női-női mind2,akkor óriási hiba lesz a közeljövőben .

Ha esetleg nem, akkor örülök,de sajnos végőharcnál volt egy bizonyos utalás ,és aki ismeri a Disney Star WArst, annak nem mondok újat .
bosszúállók végjáték még annyi,hogy semmi gond az elejével, mert pl megismertük azt a világot, ahol Ant-man nem szabadult volna és Thanos méltósággal halt meg, mert befejezte a feladatát .
Résszemről ennyi,és élmény volt 2004-2019 part 1 zárás .

Utóírat:
Nagy popcorn vegyetek, mert rohadt sok reklámot nyomnak XD
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.05.02. 20:33
 
goku5
Hát szerintem más is rinyálna még ha elveszne a fél világ és az eddigi életünk. De azért ne ez vegye el a kedved lesz még jobb is a későbbiekben.

De Lukot se igen sokat tanította Joda. Szinte magától kellet megtanulnia mindent. ÉS ebben tényleg teljesen igazad van. Luke legalább csak az alapok egy részét tanulta meg Jodátol (és lehet később is segítették szellemként) Viszont az új filmben tényleg semmi tanulás vagy valami és máris fogatja a fénykardot hallgat az erőre és képes irányításra is. Na ez tényleg a legrosszabb benne. Semmi tanulás és mégis tud szinte mindent.
 
Severum
Nekem semmi bajom azzal hogy a nők a legkeményebbek egy fantasyben.
Játékokban is a csaj karaktereket választom kivéve ha undead... :)

Nem a rinya a gond hanem 6 éve rinyálnak... aztán erre jött a pikk pakk kivégezzük Thanost, aztán hazamennek rinyálva és jött /amit személy szerint legjobban utálok a fantasykben/ időutazás.... na ott kinyomtam csalódottan.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Aizen
Severum írta:

Az új Sw úgy ahogy van gagyi... és nem a színészek miatt


Hát azért találhattak volna jobbakat is egy Pitbullcsajnál és egy Majmok Bolygója szökevénynél, már nem azért. :P Daisy pl egész szép "civilben", de szegénynek kb annyira megy ez a mérges nézés, vagy egyáltalán bármi, aminek csatához, agresszióhoz van köze, mint neked, vagy nekem egy Elza a Jégvarázsból.
 
Avaren
Trónok Harca 8. évad 3. rész megnézése után.

https://youtu.be/...
Szerkesztette: Avaren - 2019.05.03. 20:42
 
Aizen
GOT S8E4

Hát oké. Szóval mindenki ünnepel, kivéve, akiket pofára ejtettek csajozás/nősülés közben. Dany nem tud túllépni a kicsinyes trónmániáján és ultimátumot ad Jonnak. Bravó.
És végre, Varys kimondta, amit szerintem a rajongók közel 90%a gondol: dany nem lenne jó uralkodó és ha van jobb alternatíva meg kell ragadni. Kösz, Kopi. :D
Bronn amúgy nem tudom mikor lett ennyire idegbeteg seggfej, de nem így ismertük meg a fickót. Persze pénz és hatalommániás volt, de amit itt levágott kb mint egy beszívott, rossz emberek ellen küldött fejvadász.

A második kertigyík is elhullott, azért az szép látvány volt. Örülök, hogy ezt is elértük, egy gyík maradt, remélem, hogy az utolsó harc után ez a szám nullára redukálódik.

Azt viszont sajnálom, hogy Jaime elindult a vesztébe és hogy Tyrion ennyire csőlátású. Utóbbi pontosan látta, hogy dany egy fokkal nem jobb az apjánál, számtalanszor szembesülhetett vele, de mégis ennyire szajkózza, hogy jó lesz az. Nem Törpe, nem lesz.
Azt meg remélem, hogy nem akarják elsütni, hogy csóri Jon lemegy délre megmurdelni, dany meg túléli, mert azt nem bírom ki röhögés nélkül.

Felvezető résznek jó volt, de ennyi.

 
Rikiya
Véleményem a GoT S8E4-ről.
Ez a rész szerintem egész jónak alakul bár van pár de, viszont a 3. után a 4. szerintem felüdülés.

Jon hogy nem bírja ki és megbízik a családjában tipikus Jon-os húzás, jó hogy beletették, Dany jól játszotta a szerepét tényleg látszik hogy szereti Jon-t és mennyire ragaszkodik a trónhoz is, meg tudja mi lesz ha ki fog derülni és hát most kiderült ahogy Varys is mondta amit már 8 an tudnak az nem titok hanem információ :D

A sárkány lelövése szerintem jó volt, nagyon a semmiből, jó persze lehetne kötöszködni hogy találták el kétszer is de ez már baromira nem számít, ha most 1 szerencsés lövéssel hozzák le miben változtat? Így látványos volt az tetszett. Viszont aztán hogy azok a balliszták átlövik a hajókat... Nem tudom még ha történelmileg helytálló is a balliszta használata hajókon azért biztos nem vitte így át az egészet, bár látványos volt, de hülyén nézett ki meg valahogy nem jó megoldás ez a ballisztás dolog eleve, ha nekimennek és félbetörik a hajó, vagy tüzes balliszta lövedéket lőnek rájuk már sokkal jobban nézett volna ki, így viszont olyan béna volt hogy mentek a Targaryen hajók mint valami béna kacsák és még csak nem is viszonozták a tüzet semmivel nem is láttam a fedélzeten amivel lehetett volna. Kétlem hogy ennyire bíztak 2 sárkányban mert már korábban is elkergették őket a hajóktól.

Missandrei elfogása az egyik mélypont, hogy sikerült neki úgy teleportálnia hogy csak őt fogják el, ilyen áramlat nem létezik :D Nem is értem hogy gondolták, legalább lett volna valami hogy katonák várták volna egyik öbölbe a túlélőket és nem bírták volna a makulátlanok megvédeni szürke féreg meg csak még a vízből látta volna hogy elviszik vagy valami, de ez a senkit nem fogunk el, nagy többség túléli a hajókatasztrófát, Missandre meg odateleportál ezen kész voltam.

Jamie.... ez akkora hiba volt, de nem Sansás hiba, mert Sansa eddig is hülyeségeket csinált és egy szimpatikus karakterből sikerült hülyepi**ába átvedleni ez oké, ez jó karakter fejlődés. Viszont Jamie? Pont az volt a lényeg hogy mennyire szerette Cerseit majd végül meglátta ki is igazából Cersei és lehullott a rózsaszín szemüveg és minden oké erre most rohan oda? Ez akkora, de akkora hiba szerintem, ha hacsak nem derül ki hogy azért ment oda, hogy megölje és megmentsen ezáltal egy csomó embert ez az egész Jamie szál a végére nagyon el lett ba**va, pedig eddig olyan jó volt. Csak az a baj erre nem sok esélyt látok a dialógus alapján, max az lesz hogy segíteni akar Cerseinek az húz még valami utolsót és akkor kattan el Jamienél és öli meg, de már eleve jobb lett volna ha azt mondja Briennek hogy meg kell állítania a testvérét azért megy oda.

Tyrion, azért az durva volt, még mindig csodálkozok hogy megúszta nagyon Cerseies lett volna ha hátba löveti :D Annyira nem érdekli a tisztesség simán belefért volna, mint ez az egész deal nevetséges volt nyilván tudta hogy Missandreiért nem fog senki lemondani a trónról, ez csak ilyen erőfitogtatás volt, tényleg nem értem mi járhatott a fejében mikor nem nyilaztatta le Tyriont. (Más kérdés hogy az egész bagázs meghalhatott volna mert olyan közel voltak, de ez csak a szebb kamera beállítás miatt volt így hibának nem róható fel)

Szerkesztette: Rikiya - 2019.05.06. 21:29


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Durzo
Jaeger írta:

Rey múltjáról még nem tudunk semmit. Lehetett simán kiskorában tanitvány csak az erővel módosították az emlékeit vagy akármi 9-ik részben minden kiderül.


Kinek a tanítványa lett volna? Nem Luke volt az egyetlen jedi? Már csak felismerte volna.

Jaeger írta:
Ahh az emberek semmi se jó. Ha kiderülne, hogy Rey a Chosen One az a baj ha csak egy senki az a baj, hogy miért ilyen erős pedig egy senki.

Erre lenne egy nagyon egyszerű megoldás. Olyan történetet kell írni, amiben a főszereplő tesz is valamit az erejéért és nem csak azért erős, mert egy vízitündér hozzávágott egy rozsdás kardot. Persze ezt jóformán lehetetlen megoldani, ha a film csak néhány napot/hetet ölel fel és a nulláról kell eljutni a mester szintig a végére, de nem ez lenne a lényege egy trilógiának, hogy van rá 3 film, hogy Rey megerősödjön annyira, hogy megküzdhessen Kylo-val?

https://www.youtu...otpJkJ0BKE
Új Pókember előzetes.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bloodbath
Rövid kis szösszenetek a GoT részekről. A 3.-hoz még múlthéten írtam ezt egy kedves ismerősömnek, úgyhogy kis átalakításokkal átmásoltam ide.

S08E03

Komédia1
The night is dark and full of... őőő darkness? De tényleg, borzasztó sötét volt az egész rész. Olvastam egy cikket a rendezőtől, miszerint nem a rész volt sötét, hanem az emberek nem bírják beállítani a tévéjüket. Hát szerintem meg direkt volt sötét, hogy kevesebb CGI kelljen a részbe, és hogy ne lássuk, hogy mennyire nem bírnak csatát írni. Tudtommal ugyanez a jóember rendezte a Fattyak csatáját is, és rájöttem, hogy az ő specialitása az, hogy szimplán csak ömleszti a hullákat. ^^''

A részről:
Én nem vagyok képzett hadvezér vagy taktikus, de ja, a csata legeslegelső mozzanatát nem így csináltam volna már. Elküldték a lovasságot a fenébe, messze előre, mindenféle támogatás nélkül, hogy az úgy majd biztos jó lesz, erre... ERRE? Mindez csak látványelem volt, csak azért kellett, hogy a messzeségben lévő sötétségben a sok-sok lángoló kard fénye egyesével eltűnjön, és mindenkire a frász jöjjön. Megérte? NEM.

Szürke Féreg, a Makulátlanok vezére elvágja rohadt sok Makulátlan elől a visszavonulási útvonalat, kvázi halálra ítélve őket. Kösz, gyarapítsuk csak az Éjkirály seregét, úgyis kevesen vannak.

Aztán mindenki, aki egyedül harcol, az bírja órákon át. Érdekes, nem tudtam, hogy Westeroson is vannak szuperhősök. Persze az összes főbb karakter túlélte, még a harcképtelen gané Dany is. Sam is, aki kb. végig csak feküdt egy halom hullán, és SÍRT. Jó tanács: a sírás láthatatlanná tesz a zombik elől.

Brant ott hagyták a fehér fánál, és Theon és emberei védték. Az a pár ember, hogy gondolták, hogy elég lesz? :S Ráadásul íjászok voltak, kard nélkül, nem is értem. Én azért oda ennél jóval több embert helyeztem volna, de végül is, úgy tűnik, hogy elég egy assassin is. <<

Jon és Dany a csata elejétől úgy a csata feléig eltűntek. Ott repkedtek a levegőben, vagy álltak egy sziklán, miközben mindenki meghalt. Majd amikor már beszálltak a csatába, csomó zombit megöltek, mégis a végén k***a sok csomó maradt. Ja meg, átmásztak a tüzes barikádon a zombik, és Jonék nem a tűz mellett állókat gyújtják fel, hanem a jóval távolabb lévőket. Miért.

Jon miért dönt úgy, hogy a holtakon keresztül megy az Éjkirályhoz, hogy majd megöli őt? Talán elfelejtette, hogy a bácsi fel tudja támasztani a halottakat? :hmm Ó, igen, el. Úgy tűnik, hogy a forgatókönyvírók is. Na mindegy. Ezután jött Dany, aki leszállt a földre, a zombik KÖZÉ, akik hát perrrsze, hogy nem fognak rámászni a sárkány hátára. Úgyhogy a sárkány is ott hagyta Dany-t, és elrepült a francba, hogy lerázza magáról a zombikat. Jött Jorah és ő meg Dany valahogy túlélték a zombik között, pedig szerintem Dany kardot sem fogott soha életében.

Azon jót kacarásztam, hogy amikor az Éjkirály feltámasztotta a holtakat, akkor a kriptában is feltámadtak a Starkok, és megtámadták az ott elszállásolt harcképteleneket. :"D Na, az egy jó fordulat volt, eszembe sem jutott, de ahogy látom, másnak sem. ^^' *khmJonkhm*

Őőő, mi volt még? Ennyi bullshitet nem egyszerű fejben tartani. A Mormont csaj jó volt, persze mennie kellett, ellentétben a többi felesleges karakterrel. Theon is képes volt egy perccel az Éjkirály vége előtt meghalni. *sigh*

Arya kommandója is kész rejtély számomra. Olvastam, hogy lehet, hogy Bran vargolta bele magát Jon sárkányába (aki tényleg eltűnt valahova), és annak a hátáról ugrott le Arya leszúrni az Éjkirályt. Bár szerintem nem fentről, hanem lentről ugrott, amihez kéne valami magyarázat, hogy hogy nem vette őt észre a félkörben álló holtsereg meg a sok jégkapitány. :hmm És az is érdekes, hogy az Éjkirály máskor azt is észrevette, ha Bran kukkolta őt egy varjún keresztül, most meg azt, hogy valaki hátulról üvöltve ugrik rá, nem, csak túl későn. smh

Kész röhej, hogy hét_szaros_évadon_keresztül építették fel mindezt, hogy egy rész alatt vége is legyen. Bár gondoltam, hogy ez lesz. -.- Ja és láttam az előzetesben, hogy a következő részben Dany serege akkora, mintha soha nem halt volna meg senki, és mindkét sárkány megvan. Yay!


S08E04

Komédia2
*sigh*
Én hülye reménykedtem benne, hogy azért kapunk valamiféle magyarázatot arra vonatkozóan, hogy mégis mi a fene történt az előző részben; honnan jött Arya; hogy nem vette észre senki őassassinságát; Bran mit csinált egész idő alatt (semmit); mit akart az Éjkirály, vagy BÁRMIT, de hát...

Az "Inside the episode" elején van egy ilyen, hogy: "We really want to show just how many people fell [...]." Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy jóval kevesebb ember van a máglyákon, mint amennyi az előző részben ténylegesen meghalt. Ott kábé 10 ember lézengett a vár területén, már magában a várban is kóboroltak a holtak, a Makulátlanok és az Északiak fele meghalt, a dothrakiak közül se tértek vissza sokan az első csodálatos roham után, tehát ott majdnem a teljes népesség meghalt, de ebben a részben mégis úgy beszélnek róluk, mint egy többé-kevésbé ütőképes hadtestről. O_O

Megkaptuk a kötelező Brienne-Jaime jelenetet, de ez is pont ugyanolyan kínos volt, mint múltkor az Arya-Gendry-féle, pedig én még úgy-ahogy shippeltem is őket, de annyira kötelező szaga volt mindkettőnek, hogy bár ne boronálták volna össze őket. Látszik, hogy már szinte mindent a fanservice-re építenek fel.

És ha már a kínos dolgoknál tartunk, az egész évad, de már az előző is hemzseg a semmit nem érő párbeszédektől, mintha nem tudnának a szereplők szájába milyen szöveget adni, hogy kitöltsék a játékidőt, ezért ott húzzák hülyeségekkel, ahol tudják. A színészi játék is, nem tudom, mindig ilyen kriminális volt? Emilia Clark és Sophie Turner vezetik a listát a tehetségtelenségükkel. Azzal is problémám van, hogy a karakterek csak állnak egymás mellett beszélgetés közben, és nem néznek rá a másikra, csak nagy néha, de főleg akkor, amikor a másik egyenesen előre néz. Számomra ez is totál kínos. No meg a felesleges képek, amikor hosszú másodpercekig időzünk egy-egy karakter arcán, miközben az égvilágon nem történik semmi, nem halad a a sztori. Most is ez volt a rész végén, amikor vagy fél percig csodálhattuk Tyrion, Dany, Szürke Féreg, Cersei, majd Tyrion, Dany, Szürke Féreg és Cersei arcát...

Aztán. Ismét megmutatkozott, hogy ebben az évadban mindenki elfelejt mindent, ami talán fontos is lehetett volna. Itt speciel Dany és az állítólag nagyon okos segítői feledkeztek meg arról az aprócska kis tényről, hogy Cersei-éknek a birtokában van egy sárkányölő fegyver, aminek a számát már biztos megsokszorozták azóta - elvégre háborúra készülnek egy sárkányokkal rendelkező királynő ellen vagy mifene. Tehát amikor a Dany hajóihoz titokban odalopakodó, amúgy egy nevetséges módon odahelyezett sziklával eltakart Euron flotta megjelent, kitört a pánik, meghalt egy sárkány (az is nevetséges módon), Dany seregének egy része (már nem merek tippelni) megint odaveszett. Mondanám, hogy annyi Makulátlan maradt, amennyi Dany mögött felsorakozott a kis tárgyalás során, de a következő részre biztos klónozzák őket. ^^'

Ez a tárgyalás is olyan volt egyébként, hogy ha Martin írta volna, akkor nem hangzott volna el benne olyan bődületesen sületlen mondat Tyrion szájából Cersei-nek címezve, hogy: "You're not a monster", mikor mindenki tudja, hogy igenis az; Cersei lenyilaztatta volna Tyriont a katonáival, no meg a többieket is, hiszen hiába volt ez egy küldöttség Dany részéről, tudjuk, hogy Cersei és az etikett köszönőviszonyban sincsenek; talán nem kutattak volna a vízben Euron katonái Missandei után, stb., stb., stb.

Ezek után azt kívánom, hogy bárcsak az Éjkirály győzött volna, és mindenki az ő seregében masírozna, mert ennél még az is jobb lenne.i.imgur.com/9tW1BhF.jpg
 
Rikiya
Sonic,a sündisznó:
Én baromira rühellem, amikor egy filmben valami kóklerre bízzák a főgonosz szerepét. Lásd pl. szinte a teljes Marvel szériát, a legtöbb főgonosz olyan sótlan mind a színészt, mind a karakter megírását tekintve. Egyedül Thanos meg Loki lett jó. Meg anno Vörös Koponya volt még érdekesebb, de igazából ő is csak azért, mert rettentő gonosz, a karakter maga nem annyira érdekes ott sem.

Nagyjából Jim Carrey az egyetlen értékelhető ebben a szemétben most. Mellesleg nem sok főgonosz szerepet látok nála a Mindörökké Batman óta.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Ugrás a fórumra: