Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Aizen
Szerintem az emberek nagy részének a pocsék felvezetéssel és írással van a gondja, és mindkettő súlyos, érezhető probléma a jelenlegi trilógiában.
Személy szerint engem pont nem érdekel, hogy ki tojta a világra Reyt, sőt, az, hogy csöves piások voltak még egész szimpatikus is, de tőlem aztán Palpatine eltitkolt lánya is lehet, de jó lenne nem mindent átírni, mert nekik az úgy szimpatikus. Már eleve az, hogy Anakin-t technikailag Palpatine hozta létre elég szájhúzós, nem kell még ezt is másítani, hogy ki a Kiválasztott.

Az meg, hogy az embereknek semmi se jó... Inkább húzzák a szájukat, mintsem mindenki a "csak nézzed és kapcsolódj ki" hozzáállással nézzen valamit. Így is szánalmas a mai filmipar, nem kell még adni alájuk a lovat.
 
Szentinel
Jaeger írta:Ahh az emberek semmi se jó.


Ez nem igaz. Sikerült már olyan nem filmes SW tartalmat létrehozni, melyet keblére ölelt a fandom, és imádta. Egyszerűen annyi lett volna a Disney dolga, hogy tanulmányozza behatóan azokat, vagy hagyja Lucast érvényesülni, akinek az ötletei alapján megcsinálhatták volna a folytatásokat. Nekem már egyértelmű, hogy a Lucasfilm filmekért felelős részlegében messze nincs meg az a kreativitás, ami a többinél igen. Engem például a The Mandalorian sokkal jobban érdekel, mint a filmes lezárás.
Szerkesztette: Szentinel - 2019.04.29. 16:10
 
dungeonlord
Hát gyerekek, ez a Godzilla 2 előzetesektől kirázott a hideg xD . Még mindig jobban várom, mint a bosszúállók 4-et.

Star wars kapcsán a negatív véleményekhez csatlakozom. Az egész coppy, ahogy van .
Lucas ötlete milliószor jobb volt,mint a Lucas -Disney .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.23. 22:16
 
goku5
És kikerült a mozikba a Bosszúállók: Végjáték.
Igaz a neten már tegnap sikerült megnéznem. Még hamarabb mint a mozikba került volna érdekes. Ezért a rossz minőséget ne nézzük még.
NA de ez a film tényleg mindent visz baromi jó volt egyszerűen elsöprő. Tejesen megérte a 3 óra minden percét végignézni.
Nagyon jó kis történetet hoztak ki belőle és egész jó lezárást is kapott.
Bár 1-2 dolog nekem még nem tiszta hiába mondták el a lényegét az úgy szerintem eleve nem jó úgy. De akkor is nagyon ütős volt.
És ennyit is írok róla hogy semmi spoiller ne legyen benne. De ezt tényleg mindenkinek érdemes megnéznie aki csak egy kicsit is de érdeklődik a Marvel iránt vagy csak egy jó filmet akar látni.
 
Akashi
Szerintem nagyon elbaszták a Végjátékot.

A Végtelen háború nyomába se ér, nagyon maximum egy 6/10 és akkor még kedves voltam.
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
Aizen
TrónokHarca S8E3 szerény, nem túl népszerű vélemény


Előre szögezem: nem tetszett. Rendben van, sötét volt, adott feelinget, ezzel semmi baj nem volt. Ellenben megint előjött a fattyak csatájának rákfenéje: szerintem néhány kameraman parkinzonkóros, vagy nem tudom, de ide-oda rántják azt a szerencsétlen kamerát. Ez nem fejvesztett feelinget ad a dolgoknak, hanem épp hogy gagyit. Az AvP2-nek is milyen jól bejött a sötét + kamerarángatós kombó. :P

A lovasság kinyargal a vaksötétbe, ott is marad a 99,5%, hát erre ki nem számított, de komolyan? Értem én, hogy a sárkány lúvnya seregét kicsit meg kellett csappantani, de azért ez a suicide squad dolog érdekes lett. Az ostrom úgy ahogy rendben volt, de a játékidő baromi elnyújtott volt, felesleges volt ekkora játékidő a résznek, mert érdemben nem tudták kitölteni. Marha poénos volt pl Arya Assassins Creed-es lopakodása a könyvtárszobán (vagy hol) belül, de ettől függetlenül feleslegesen elnyújtott volt. Jon és dany 90%ban felesleges repkedését már nem is fejtegetem.

És akkor jön a lényeg: 3 halál van, ami nekem hiányérzetet ad, vagy azért, mert szerettem a karaktert, vagy azért, mert még vártam tőle valamit.
1. Dondarion. Szerintem elég szerethető figura volt, a halála rendben volt, ettől függetlenül ez az egész "beteljesítette a feladatát". Hát örülök, hogy azért lett majdnem egy tucatszor visszahozva, hogy Arya ne murdeljen meg. :D
2. Theon. Szép volt, jó volt, hősies volt. Megkapta Brantől a feloldozást, amit keresett, na meg ugye korábban Sansától is, de attól még a halála hagyott némi űrt bennem. Értem én, hogy az Éjkirállyal állt szemben, de attól még megúszhatta volna valahogy, ha már volt olyan aki sokkal rosszabb körülmények között túlélte. Ezt lejjebb majd.
3. és talán legnagyobb: Éjkirály. Szóval WTF? Az egész részben nem csinált a csávó SEMMIT! De szó szerint semmit! Repkedett kicsit, megmutatta, hogy ő a legény a hóbuckán és letankolta a sárkánylúvnya kerti gyíkjának orrfacsaró leheletét, majd egy Edo Tensei után elindult Bran felé, hogy aztán a StarWars8-ban is brutál szánalmasnak számító módon megdögöljön Arya kezei által. Hát köszönjük, erre a pancserre vártunk 8 évet, azt elfogadom, hogy nem tolt le egy főgonosz monológot, de elmehet az a tehetségtelen két bal********* a francba. És igen én akkor is vártam egy Bran vs Éjkirály legalább elméleti síkon való társalgást. De nem, romantikus zene mellett szemeztek egy pár pillanatot, aztán Kaptár effektes halál.

Szóval ez volt a 3 halál, ami nekem hiányérzetet adott ilyen, vagy olyan okokból.

Jöhet minden más ami nem tetszett:
szóval tekerjünk megintcsak a végére: Jorah és a sárkánylúvnya ketten állnak egy nagyobb halom járkáló hulla között, a Barátzóna Istene pedig képes megvédeni a csajt addig, amíg Arya ki nem nyírja az Éjkirályt. Dondarion belehalt kb 10 másba, Theon meghalt kb 10 más között, oké ott az Éjkirály, de akkor is. Erre a sárkánylúvnya, aki életében nem harcolt még, sokkal rosszabb körülmények között van, mint szinte bárki, de persze túléli. Oké, hát plotarmor volt már korábban másnak is (khm fattyak csatája....), de ez gusztustalan volt. Ja és az Isten szerelmére Clarke, gyönyörű nő vagy, de színésznek borzalmas. Nézzél már meg egy Trópusi Vihart ami kezdem úgy érezni, hogy egy jövendölés volt a szerencsétlenkedésedre. Aki nem értené: Clarke olyan műsírást vágott le, hogy a legrosszabb színésznő díjra röhögve jelölném. Ötször is, hogy biztosan ő nyerjen.
A másik: a varjú, akinek a nevére se emlékszem, annyira jelentéktelen és Sam: Sam, megértjük, te nem vagy harcos, de akkor húzzál le a nők és kriplik közé, mert nem egyszer volt ellőve ebben az egy részben, hogy Samet valaki az élete árán menti meg.

Ennyi lett volna. Nem tudom mit várjak az utolsó 3 résztől, de ez az első három nem győzött meg.

És ilyenkor tűnődöm el, hogy egy Rómát elkaszáltak, mert hogy túl drága volt, stb, de ez így, amit D&D levág az teljesen okés.
 
Capac
A GoT 8. évada után elkezdtem felértékelni magamban mindazt a baromságot, amit az írók műveltek a The Walking Dead utóbbi 6 évadában.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
goku5
Hát még hogy ilyeneket is megfilmesítenek érdekes!
https://www.youtu...jRkddyqOu4
Egy röhögésben gazdag filmnek elmegy majd.
Itt van magyarul is:
https://www.youtu...LuHK1Xst28

Amúgy kinek mi a véleménye a Bosszúállók: Végjátékról? Szeretném más véleményét is olvasni.
Szerkesztette: goku5 - 2019.05.01. 18:18
 
dungeonlord
Tegnap este néztem meg moziban. Spoilermentesen lehetettelen véleményt, ezért még várok még 1 hetet .
Annyit azonban elárulok, hogy a https://www.youtu...Y6BKgLnYoQ háromezerszer (értitek? :D) jobb volt a film, mint az eredeti elképzelt történet az animációval .
 
Capac
Báttya az ugye megvan, hogy van "spoiler" gomb a fórumon? Elmondom neked hogyan mukodik. Nagyon bonyolult feladat lesz 80-as IQ alatt szóval tényleg nagyon figyelj. Saaa hajimemashou.

1. lépés: Leírod azt, amit akarsz. Nálad mondatonként 2-300 helyesírási hibával.
2. lépés: Nyomsz egy CTRL+A kombót a billentyűzeten, vagy telefonon. Kijelölöd a leírt szöveget. Billentyűzeten a "CTRL" bal lent található, az "A" meg bal középen a "Q" alatt, ami meg bal fent a "Tab" mellett helyezkedik el. Remélem elsőre is megtalálod, én hiszek benned.
Telefonon hát kinek milyen oprendszere van, úgy kell kijelölni. De nem hiszem, hogy ez 2019-ben 100.000 évnyi evolúció után annyira megterhelő lenne.
3. lépés: Megkeresed a "Rejtsd el a spoilert" finkciót pont a komment ablak alatt.
4. lépés: Rákattintasz, és címet adsz neki.
5. lépés: Megbizonyosodsz róla, hogy biztos spoilerbe rakta-e.
6. lépés: Komment elküldése.

minta
d.wattpad.com/story_parts/223/images/15685c9941d45241627254291184.gifNa ez volt a saját gyártású "Hogyan írjunk kommentet 2019-ben" gyorstalpalóm. Majd megírom a számlát, de szavanként olyan 500 ft-s bérezésre számíts.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
dungeonlord
Te jó ég, te egy zseni vagy! Nem kellenek az adminok, itt vagy és 300 iq.

Valószínűleg te is hallottál már arról, hogy valaki még a spoiler ellenére is rákattint ,és élete végiig megbánja :( .
Na látod, pont ezért nem írtam le még spoilerként se^˘Résszemről betartam 3 hetes spoilermenteséget, amivel se jót,se rosszat nem mondok ,de még spoilerként se írom le^^ Így van még idejük eldönteni, hogy megnézzik mozisan vagy pár spoilerral avisként nézik meg^^.Nem pedig mások véleményére várnak ,hogy megéri vagy nem .

Nem baj,zene keresésben ász vagy :D és remélem segítesz majd ^˘ .
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.05.02. 12:14
 
Capac
Már nem azért, de az miért lenne a te hibád, ha valaki akkora tard, hogy rákattint a spoilerra?


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Bastian
Nem akartam ebbe belefolyni, de ha egyszer spoiler mögé tesz valaki valamit, akkor a megnyitása nem a spoiler írót terheli. Kétlem, hogy pisztolyt szegeznek valakinek a tarkójához, hogy nyissa meg.

A logikáddal az a baj, dungeon, hogy azzal, hogy leírod, hogy majd később írsz a filmről, nem tettél hozzá a témához semmit, pedig megvan rá a lehetőséged a spoileren keresztül. Ezzel egyenértékűek az olyan hozzászólások a manga témákban, hogy valaki nem értette a fejezetet angolul, várja a magyart. Tehát ahelyett, hogy a magyar után formálna egy véleményt, leírja, hogy nem tud angolul. Vagyis nem tesz hozzá a témához, de szerez magának egy hozzászólást, ami a nem tudásáról szól.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Csilla1050
goku5 írta:

És kikerült a mozikba a Bosszúállók: Végjáték.
Igaz a neten már tegnap sikerült megnéznem. Még hamarabb mint a mozikba került volna érdekes. Ezért a rossz minőséget ne nézzük még.
NA de ez a film tényleg mindent visz baromi jó volt egyszerűen elsöprő. Tejesen megérte a 3 óra minden percét végignézni.
Nagyon jó kis történetet hoztak ki belőle és egész jó lezárást is kapott.
Bár 1-2 dolog nekem még nem tiszta hiába mondták el a lényegét az úgy szerintem eleve nem jó úgy. De akkor is nagyon ütős volt.
És ennyit is írok róla hogy semmi spoiller ne legyen benne. De ezt tényleg mindenkinek érdemes megnéznie aki csak egy kicsit is de érdeklődik a Marvel iránt vagy csak egy jó filmet akar látni.


Megnéztem én is.

Teljes egészében olyan volt, mint egy...
...X-men film. Vissza/előre a múltba/jövőbe. Marvel Kapitány meg Gildartsozott egyet a Fairy Tailből...Az utolsó pillanatban, mert vele túl egyszerű lenne :D


Összességében olyan befejezést kapott mint amit vártam, picit több érzelemmel mint az előző Avengers filmek...
...és a
végső leszámolás is korrekt volt, picit intenzívebb mint az infinity warban. Az a bevonulás Strange képessége által nagyon menő volt, és érződött a hősökön, hogy agresszívebben állnak hozzá, valójában mészárlás történt, Thanos ide vagy oda :D
 
Capac
Csilla!!!! a spoilereket hanyagold kérlek a DVD/BD megjelenés után számított 2. évig!!!!!!455454!


A deresi csata szerintem:
Hogy ne offoljak, szerintem a legutóbbi rész volt a Game of Thrones mélypontja. Hatalmas kihagyott ziccer volt az, hogy a 9 éven keresztül felépített végső, sorosista Éjkirály eljövetele összesen 70 perc hasznos műsoridőt ért. Mindezt úgy, hogy maga a csata is logikátlan, és hadászatilag teljes mértékben, minden egyes percében kifogásolható volt. Erre már csak rátett egy lapáttal az, hogy kivehetetlen volt, maga a csata, a főbb karaktereket pedig olyan plot armour védte, amelynek nem léte másokkal azonnal végzett. Na ennél a résznél láttam át teljesen, hogy a szerkesztők és a forgatókönyv írók semmit sem vesznek Martin korábbi könyveiből. Most már csak és kizárólag a twitterről informálódnak, és azt rakják bele a szériába, amit a nézők szeretnének. Már a 6. és 7. évad sem volt egy nagy megfejtés és a plot armour jelenléte is már érezhető volt mindkét évadban, de ilyen szintű töketlenkedésre még nem volt példa. Felháborító, ostoba, logikátlan és leginkább méltatlan lezárása volt ez annak a 8000 éves fenyegetésnek, amit az Éjkirály jelentett Westerosra. És ne gondoljátok azt, hogy ezek után bármit is megfognak magyarázni, mert nem fognak. Kész, letudták, ennyit ért. Most már csak az lenne a kérdésem, hogy mégis ki fogja megvívni Deanerysnek az utolsó csatáját? Nem kötözködésért, de 50.000 embert veszítettek egy éjszaka alatt (kb). Konkrétan nincs senki, aki harcolhatna értük. Van 2 sárkányuk, de ennyi. Mondanám azt, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, de nem vagyok. Engem most veszített el végérvényesen a széria, 3 résszel a lezárás előtt.

Szerkesztette: Capac - 2019.05.02. 12:43


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Ugrás a fórumra: