Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
goku5
Háta mozikba került a Shazam. Én neten néztem meg de valahogy nem is bánom. Én valahogy nem adnék ki rá pénzt.
Spoillermentesen annyit hogy jónak jó de csak az egyszer megnézem és jól vagyok kategóriába sorolnám.
Erre mondanám hogy az a tipikus gyerek viselkedés az elejétől a végéig. Ebben hogy tényleg hőssé érik és megkomolyodik valahogy nem igazán van jelen. (legalábbis szerintem)
A fő gonosz még az úgymond legjobb karakter, ahogy ő is csak bizonyítani akar. A főhős az annyijával kapcsolatban meg már túl vak.
Az utolsó jelentben a plusz hős megjelenése még hagyján lenne ha mutatták volna az arcát és nem csak egy csupa izom ruhát.
Ami igazán tényleg jó volt hogy tényleg lett itt valami testvéri szeretett összefogás a végén. Bár ez a tipikus barátság.
 
Avaren
Az oroszlánkirály új előzetese:

https://youtu.be/...

Hangulata megvan, tuti családi mozizás lesz ebből majd. :)

Csak majd a magyar szinkron lesz érdekes, mert a meséjét nem nagyon lehet majd überelni szerintem. :/
 
Jaeger
Nekem nagyon furcsa ez a live-action ez animációsban az igazi :( Igy nem nagyon lehet majd überelni az eredetit.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Kinn van az új Star Wars első előzetese!
https://www.youtu...8FYu9dUwas

A régi oroszlánkirályt meg biztos nem fogja felülmúlni az új!
 
Capac
Palpatine Madara, meg a tehetségtelen csúnya lány találkozása. Na ezt a címet kellett volna adni a filmnek.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Jaeger
Nem tudom miért kell savazni egy olyan filmet ami még ki sem jött. SWVII szerintem korrekt visszatérés volt a VIII az megosztóra sikerült valakinek bejött valakinek nem, de a IX-ben visszatér a 7 rendezője szóval epicségben nem lesz hiány és szerintem a story is okés lesz.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Capac
Szerintem a Disney mindent megtett azért, hogy a PC és az SJW kielégítésére elkövetett minősíthetetlen audiovizuális környezetszennyezés, amit ma Star Wars címen emlegetünk, előítéletessé tegye az embereket. Azért meg nem leszek elnéző az új generácóval szemben, mert SW, és mert mindenkinek kell adni egy esélyt.

Ez az SW már korántsem testesíti meg a megálmodóinak a világát. csak és kizárólag azért készülnek, hogy a mai PC trendeknek megfeleljenek, és egy halom pénzt lehessen velük bevasalni. Nem vagyok naiv, minden, forgalmazásba kerülő termék e cél kiszolgálása miatt készült el. Azonban az újhullámos SW mögött nincs egy gramm tartalom, tudás, hozzáértés, lélek. De persze tévedhetek is, hiszen nincs Han Solos pizsamám, sem fénykard a falamon.

Azt meg, hogy Abrams rendezi a filmet, a hajamra kenhetem. Imádom Abramset és hajlandó vagyok neki elnézni botlásnak az SW7-et, de te tényleg azt hiszed, hogy a 8. rész után ő képes lesz felmutatni bármi érdemleges és elfogadható lezárást?
Másképp kérdezem: ha házat építesz, és az alapját egy mókolós mester csinálja meg. Őt kirúgod, mert bepiálva megölte a kutyád. A helyére felveszel egy másik kivitelezőt, aki lehúz és lelép, cserébe a falak éppen csak állnak valahogy, persze mind eltér 10-20 fokkal a derékszögtől. Aztán te felveszed megint a mókolóst, hogy rakja már fel a tetőt.
Felrakja, mert ez a dolga, de szerinted, a teljesen eltérő ötletek és anyaghasználat után mennyire lesz stabil a végtermék? Laknál benne? Esetleg vendégeket is hívnál alá?
Na ez a baj Abramsel, és az új Sw trilógiával. Nem alkotnak egységes egészt, csak annyit, amennyit a Johnson és Abrams összemókolt. A Gyűrűk Ura is klasszikus lenne, ha az 1. rész után pl Spielberg forgatta volna a Tornyokat, majd utána megint Jackson a királyt? Gondolkozz el ezeken, az meg csak is az én dolgom, hogy mit és mikor húzom le.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Aizen
Nagyon gány volt a 7. rész, de ha már JarJar látott neki, a 8-at is az ő kezei között kellett volna hagyni. Több karaktert is kiheréltek a 8-ban, sok mindenről ordított, hogy nem így lett tervezve, arról nem is beszélve, hogy a második film volt a trilógiából és eddig egy valamire való fénykardpárbaj se volt, bár ez már csak az én problémám lehet. ^^' De attól még zavar és ponty.
Barnából várat nem lehet építeni, márpedig a 7 gyér kezdése után kaptunk egy pofátlanul szemétre való 8-at, ami után érdemi lezárást nem egy JarJar kaliber fog csinálni...

Amióta a Disney ragadós kis mancsai között van az SW, az egyetlen értékelhető dolog a Darth Vader képregény volt. Szerintem legalábbis, aztán kinek hogy persze.
 
Jaeger
Ha számotokra gány volt a 7.rész akkor nincs miről beszélni. JJ próbált a nosztalgira faktora építeni és összehozott egy filmet. Amiben rengeteg érdekes történeti szál és karakter volt az egy másik kérdés, hogy a 8-ik rész tényleg elég sok mindent tönkretett. Neki kellett volna mindhárom részt rendezni csak akkor még azt hitte a Disney, hogy be fog az jönni ami a Marvel filmeknél szokott.

A 9-ik rész kapcsán igen is összelehet rakni egy olyan filmet ami előtt az igazi SW rajongók örülni fognak. Persze mindig lesz egy réteg akinek nem lehet megfelelni aki azt várta, hogy Luke a 7-ik részben lesz a nagy jedi mester akitől mindenki fél sőt az utódai is olyan nagyszerűek mint ők meg Han meg Leia meg Luke együtt fognak bratyizni. Az megint más kérdés, hogy Ford csak úgy vállalta a 7-ik részt ha meghal benne például.
És tisztában vagyok vele, hogy vannak a filmeknek hibái de azért néhány dologra kaphatunk még magyarázatot ami kicsit tisztázza a dolgokat.

De ez mindig csak egy nagy kaland volt epikus jelenetekkel. Az eredeti triológia is eljátszotta kétszer a halálcsillagot, meg a végén ott voltak a megosztó evokok is. Az 1-2-3-ban pedig ott volt Jar-Jar, midiklorián baromság, klón háborús 66-os parancstól napjainkig megoszlanak a vélemények... gondolom azt is tudjátok, hogy a kánon szerint egy chip volt a fejükbe ültetve azért hajtották végre a parancsot. A sithek bosszúja meg szó-szó. Yoda karaktere is teljesen más az eredeti trilógiában meg teljesen más az első három részben, Luke karakterét kicsit ehhez akarták párhuzamba állítani.

Nem tisztem eldönteni ki mit, hogy kritizál csak annyit kérek mint amit itt a mangáknál vagy animéknél szoktunk leírni. Ha nem tetszik akkor ne nézd.

Viszont kiváncsi vagyok szerintettek milyen lett volna egy igazi SW film ha a VII és a VIII számotokra értékelhetetlenül rossz. A fentiekre utalva nem értem amugy miért véditek annyira Lucast mikor neki se volt minden filmje hibátlan és nagyszerű. De értem én, hogy túl sok embernek kellett igy megfelelni és nem mindenki ugyanazt várta talán majd az új filmek amiknek nem kell a régi filmekre támaszkodni sokkal jobbak lesznek. Amugy számomra az új filmek közül a kedvencem a Zsivány Egyes :D
Szerkesztette: Jaeger - 2019.04.13. 15:49


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
kristofkristof
Nekem sem igazán jött be a 7. rész, a 8. részben meg volt pár ellentmondás és wtf pillanat. Amúgy valószínűleg úgyis megnézik sokan ugyanúgy, még azok is, akiknek egyik rész sem igazán tetszett. Megnézik, úgyis puszta kíváncsiságból még ha nem is moziban. Nekem sem tetszett ez a két rész, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok a lezárásra. Attól, hogy valakinek nem tetszett még simán beszélhet róla, én mindig kíváncsi vagyok a véleményekre, akár tetszett akár nem, akár más véleményen van. A probléma csak akkor van, ha az átmegy alpári stílusba. Amúgy nem is az a legnagyobb baj, hogy nem ugyanaz rendezte mindhárom részt, ettől még simán sülhetett volna ki valami jó, inkább azzal volt a bibi, hogy valszeg marhára nem egyeztettek egymással, bár az én meglátásom szerinte Rian Johnson volt az aki a saját feje után ment, de ez csak az én meglátásom. Azt aláírom, hogy a rendező tudja minél jobban kezelni a kritikákat, de azért amit Rian leművelt az mindennek az alja volt, abban egyetérthetünk. Nálam az már eléggé nem szimpla "tudom kezelni a kritikát", ha minden problémát hárít az ember és előadja, hogy ő tévedhetetlen, sőt átmegy trollkodásba sokszor, amivel csak olajat önt a tűzre. Szóval eddig az egyetlen pozitívum, amit mondani tudok a 9. résszel kapcsolatban, hogy nem Rian Johnson rendezi. Valamilyen szinten az is jogos, hogy az új trilógiában nem születtek igazi karakterek. Számomra egyedül Kylo az, aki ér valamit, Luke karakterét sajnos sikerült kiherélni. Rey-t nem tudom komolyan venni, Finn az a nagyszájú beszari alak, akitől mindig is falra másztam, Poe-t a 7. részben még bírtam, de már a 8. rész elején elvesztette a varázsát. Csak, hogy megkerüljük a felesleges kört, nekem is a Zsivány Egyes a kedvencem az új részek közül. Érdekes módon, ott a főszereplő nővel egyáltalán nem volt bajom, róla el tudtam hinni, hogy talpra esett és komolyan lehet venni, ellenben Rey olyan hatást kelt, mintha egy Disney hercegnő fénykarddal hadonászna. Abszolút nem a lehúzás a célom, csak elmondom a véleményem.

Amúgy senki sem állította, hogy Lucas filmjei közül mind tökéletes volt, csupán arról van szó, hogy az ő hibái még mindig kisebbek voltak, de ez csak személyes vélemény.

Én most azt veszem észre Abramsen, hogy valahogy próbálná helyrehozni a hibát, amit mint előttem is írtak elég nehéz lesz. A teaserben nekem az jött le, hogy megint elég erőteljesen próbál a nosztalgia faktorral operálni, de ugyanakkor merész is akar lenni. Előbbi még visszaüthet, mert oké, hogy a 7. részben ezt beadta a nagy visszatérésre, de újra ezt csinálni azért elég furcsa. Mindenesetre még ha messze nem is ez az a film, amit nagyon várok, attól kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.


"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."

"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
 
Durzo
A 7. rész engem ott elveszített, hogy Rey nulla kiképzéssel legyőzte Kylot, akit Luke edzett. Azóta Kylonak szurkolok azért, mert itt ő az áldozat. (Plusz Rey a 8. részben meghalt, szóval neki nem is tudok. :lol) A dühkitöréseit leszámítva őt bírom a legjobban. Remélem a 9. rész végére megtér (ahogy azt a 8. részben vártam tőle). A többi nem igazán érdekel, hogy őszinte legyek. Talán még Poe.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Jaeger
Rey múltjáról még nem tudunk semmit. Lehetett simán kiskorában tanitvány csak az erővel módosították az emlékeit vagy akármi 9-ik részben minden kiderül.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Capac
Tudom hogy ez egy animés és SW fórum, de mibe, hogy a TWD és a GoT felelős szerkesztői egyazon party csoport tagjai? Ezt azért gondolom, mert 50 perc hasznosba csak ők tudnak ennyi érdektelen pofázást bele zsuvasztani, egy amúgy 6-7 részes záró évadnál.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Aizen
Mindezt azzal védve, hogy az első részben nem lőhetik el a puskaport persze. :P

SW témában az lesz a legalja, ha tényleg Reyről derül ki, hogy ő a Chosen One...
 
Jaeger
Ahh az emberek semmi se jó. Ha kiderülne, hogy Rey a Chosen One az a baj ha csak egy senki az a baj, hogy miért ilyen erős pedig egy senki.

GOT első részében is történtek érdekes dolgok csak figyelni kell az apró részletekre.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: