Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Filmek & sorozatok
Hadron
Nem tudom de nekem a Jurassic World eddig csak a Jurassic Park majmolásának tűnik...
Nem azt mondom hogy sz*r csak azt , hogy eddig semmi újat nem mutattak , csak ismételik ugyan azt.
 
Jon
Én a JW-t nagyon élveztem. Persze nem az a generáció vagyok már, aki a Jurassic Parkon nőtt volna fel, de amikor megszólal az a zene, a hideg kirázott...

Azt meg várhatjátok, hogy gyerekek halljanak meg a filmben :D Pláne főszereplők.

Fú de nagyon várom már a Végtelen háborút. Szerdán megyek rá, ha minden jól megy :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Papirtigriske
Én már igen erős késztetést érzek a netkábel ideiglenes kihúzására, mert mindenhol Végtelen háború van. Már spoilermentes időszakot tartok, de persze minden második cikk/hír/videó erről szól, szóval barlangba kellene vonulnom, hogy ne érjen semmi ilyesmi. :D Én 27-én nézem, milyen mocsok messze is van még az!


i66.tinypic.com/2dhzair.jpg

"No risk it, no biscuit"
 
Avaren
Vajon mi lesz az emberekkel mikor vége lesz a Végtelen háborúnak és várhatnak ki tudja mennyit a folytatásra ? :D
 
Jon
Mégis mi lenne? Még ez évben jön egy film, majd még egy (Hangya 2 és Marvel Kapitány, nemtom milyen sorrendben), és egy év múlva meg a következő rész... abszolút semmi extra nem lesz :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hadron
Tegnap láttam a Deadpool új előzetesét , gyerekek ez valami kegyetlen ennyire fikázni úgymond saját magukat , na meg a DC-tIkszdé
Én meghaltam:D
Lassan jobban fogom várni mint a Végtelen háborút:D
 
dungeonlord
Hadron írta:

Nem tudom de nekem a Jurassic World eddig csak a Jurassic Park majmolásának tűnik...
Nem azt mondom hogy sz*r csak azt , hogy eddig semmi újat nem mutattak , csak ismételik ugyan azt.

Félig egyetértek ,hogy Hűha kezdődik, majd jön futás és megmenekülnek.De!
A Park 1.rész és World között van egy kis különbség. Park 1. még nem nyílt meg a park, de a Worldnél már igen.
Azzal azonban nem értek egyet, hogy semmi újat nem mutat.
Filmenként többet megtudunk a világról. Pl mi történt az első rész karaktereivel, akkor megismertük a B szigetet, több Dínó ,génmódosítás és még sorolhatnám.
 
Jon
A Végtelen háború... Őszintén úgy gondolom, hogy ennél jobban nem lehetett volna megcsinálni ezt a filmet. Ennyi karaktert, ennyi szálat mozgatni egyszerre, úgy, hogy mind érdekes legyen, hogy mindnek súlya legyen, hogy átérezhető legyen mindenhol a helyzet, miközben Thanost nem akárhogy építették fel közben...
Le a kalappal. A humor is megfelelően volt adagolva. Egy-két helyen nekem sok volt, úgy éreztem, hogy azért kell, hogy "marvel" maradjon, de igazából a többség nagyon jól beleillett a filmbe (bár az összességében nagyon komoly és drámai).

És akkor arról, hogy mi történik benne, nem mondok semmit. Nagyon... nagyon durva. Nem hiszem, hogy erre számított valaki...

Nem kötelező hozzá szerintem az összes film az elmúlt két-három évből, de nagyon ajánlatos, mert rengeteg pluszt ad hozzá érzelmileg.
Márpedig itt voltak érzelmek. Fú, de még milyenek.

Egyszerűen... váó.

Mindenkinek nagyon ajánlom. Szerintem én lehet, hogy megnézem még egyszer.
9/10


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
kristofkristof
Így először én is inkább egy spoiler mentes beszámolót írnék. Szerintem eleve lehetetlen küldetés volt a tökéletességet várni ettől a filmtől, voltak hibái és sok dolgot hiányoltam. Ettől függetlenül szerintem nagyon jóra sikerült és messze a legjobb mozi élmény eddig. Jó, mondjuk ide bele tartozik, hogy nagyon szeretem a Marvel filmeket, de ettől függetlenül is nagyon jól megoldották szerintem. Párszor éreztem a kapkodást, meg ugye voltak elvarratlan szálak, de azokra még lehet idő a következő részben. Szerencsére én sem éreztem túl soknak a poénokat vagy deblinek, mint a Ragnarökben és a túlzottan idegesítő okoskodást sem éreztem, mint a Fekete Párducban. A csavarok is egész jók voltak és hitelesek annak ellenére, hogy úgymond újításnak látom ebben az univerzumban.

Én pont úgy éreztem, hogy szükséges a filmek nagy részének ismerete. Igaz én láttam mindet, de ismerősöm nem és néhány elszólalásnál sokszor azt sem tudta mi van. Szerintem nem túlzok, hogyha azt mondom, hogy szinte mindegyik filmre volt valami utalás, említés, stb.

Thanos eszméletlen jó főgonosz lett, de egy dolgot eszméletlenül hiányoltam a motivációja szempontjából, de szerintem ezzel csak én vagyok egyedül. :P Amúgy szerintem az erőviszonyokat is nagyjából jól megoldották, nagyon féltem, hogy lesz megoldva a Thanos elleni küzdelem, de szerintem profin kivitelezték.

A stáblista utáni jelenet meg egyáltalán nem lepett meg, mert teljesen biztos voltam benne, hogy kit fog felvezetni, szóval nagyon örültem neki. :D

Így ezután kár, hogy a Hangya és a Darázs cselekménye nem a végtelen háború után játszódik, mert ez adhatna neki egy ki plusz hypeot.

Ezt a filmet mindenféleképpen ajánlani tudom.
 
Jon
Egyébként az erőviszonyokat tényleg nagyon jól megoldották, egyszer sem éreztem azt, hogy esélytelenek lennének (vagyis de, de sokáig nem), de mégis végig baromira domináns tudott lenni Thanos. Jól megoldották, na.

Én is kitaláltam még a stáblista alatt, hogy minek kell jönnie nagyjából a stáblista utáni jelenetben, de attól még király volt :D
És amúgy nem sok értelme lenne időben ezek utáni filmet csinálni... aki látta a filmet, tudja miért, szerintem.

Ahogy aludtam rá egyet, még jobbnak tűnik visszatekintve. Remélem tényleg el tudok jutni rá még egyszer.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Avaren
Hát erre nincsenek szavak ... Mikor vége lett a filmnek és elkezdődött jönni a stáblista megszólalni nem bírtam. :D
Az biztos, hogy egy érzelmi hullámvasút volt ez a film.
Spoiler
Thanos és Gamora jelenete a hegyen ez alatt a zene alatt nálam betalált.
https://www.youtu...qH6A71XPG0
Mikor Thanos elkezdett sírni, nekem is nehéz volt visszatartani ( szégyen- nem szégyen :D ), pedig nem vagyok az az érzelgős fajta. :D
Utána meg Tony és Peter jelenete a végén ... Mondom ez a film kikészít idegileg. xD
Lehet azért is, mert én kb. az összes Marvel karaktert kedvelem. :D
De igazából órákig lehetne beszélni erről a filmről.

Mondjuk kellett is egy ilyen film, ahol egyszer a gonosz nyer "végre".

Messze az a 2019. :(

"Thanos még visszatér" :D


Ha még egyszer meglátom, hogy figyelmezetés nélkül spoilerezel, azért felfüggesztés jár majd.
Moderátor

Szerkesztette: Jon - 2018.04.30. 11:49
 
dungeonlord
Megnéztem a végtelen háborút .Jól indult a mozi,mert a sok reklám alatt majdnem kifogytam a popcornból és kolából -.- Legnagyobb adagban ... Régen tv,utána online oldalakon,de a moziban se úszod meg reklámok nélkül -.-.
Szerencse a film mindenért kárpótolt. Ezek a marvel filmek történelmet írtak, ahol filmek jobbak a képregényeknél .
Hihetetlen,de részről részre egyre jobb főgonoszakat kapunk .Az első Bosszúállóknál imádtam Lokit,majd jött Ultron és most Thanos lett az kedvenc fő gonoszom.
Nagyon jó megírt karakterről beszélünk, aki egyszere rossz és jó .A sorozathoz képest itt nem éreztem semmilyen erőviszonyi bakikat.
Nincs olyan marvel film,ami nem érdemli meg a 10/10.(Thor 2 csak Loki mentette meg xD)
Egyelőre ennyi spoilermentesen .Már nagyon várom a part 2.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.05.01. 12:50
 
Shiro
Avantgard: Infinity War (Spoiler)
Miért érzem úgy, hogy Dr Strange a saját filmjében sokkal ópébb volt.
De megkockáztatom, hogy le tudta volna győzni Thanost a kő használata nélkül is.

Kikalkulálta, hogy 14 milla variációból csak egyszer nyerhetnek. Vesztettek, de mégis olyan érzés, hogy ez a terve része volt.


Thanos számomra ijesztő volt, egyszerűen a fanatizmusa miatt. Van egy hibás elképzelése, miszerint jót tesz, ha rosszat tesz és ezért bármire hajlandó. Meg lehet öl ni, el lehet pusztítani, ki lehet vonni a téridő kontinuumból, de igazán ártani nem lehet neki.
Persze mondhatjuk, hogy lelkileg megviselte Gamora megölése, de inkább tűnt úgy, hogy ez számára csak egy kötelező kis kellemetlenség.

Kíváncsi leszek ilyen érzelmi hatást vált ki, mikor kiderül, hogy a terve számos hibát rejt nem csak humánus, hanem technikai szempontból is és ezáltal nem megoldás a problémára.

Az előzmény filmekből kettőt nem árt látottni, a Polgárháborút, és a Ragnarököt, hiszen mondhatni ezek alapozták meg az események végkimenetelét.img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Dawe
Megnéztük tegnap mi is a végtelen háborút, hát azt kell mondanom, bátyám elsírta magát, azt hittem én nem fogok így járni. De tévedtem, amikor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Póki ott elporlad Tony előtt, belegondolva hogy egy 15-16 éves kölyök elporlik kb, hogy meghal, és kétségbeesetten keresi, hogy na most mit tudnék tenni, meg nem akarok menni még. Egyértelmű, hogy a kövi részben visszahozzák, és az is nyilvánvaló, hogy hálószövő karrierjének még koránt sincs vége, de tény, nagyon durva hatást okozott.)

Szóval jah, zseniális a múvi!
 
goku5
Ma végre én is megnéztem a Végtelen háborút! Hát mit is lehetne mondani rá?
Hát hogy brutál! Ez volt az eddigi legjobb Marveles film és ezt egy darabig max a folytatás múlhatja felül!
Spoiler
Hát amit tényleg leművelt Thanos! Elképesztő ilyen meggyőző fő gonoszt! :bow
Még szinte magával vitte az embert is hogy ő jót cselekszik pedig nem, és hogy még neki is vannak mély érzései!
Az meg hogy az össze hőst együtt látni még jobb volt!
A befejezés nagyon durva és ütős volt. Még számítani is lehetett rá. De azért nem ilyen durvára! Nekem max azért nem tetszett keltett bennem hiányit mert nem igen szeretem a ha a gonosz győz és nincs Happy End! Na de emiatt csak még jobban várja az ember a folytatást mi lesz kedvenc hőseinkkel.

Amúgy válaszra de 2019-ben jön egy új Pókemberes film is nem?:hmm HA minden igaz Pókember: az új bosszúálló címmel. Mert mint ha már láttam is volna belőle előzetest az előző résszel vegyítve. Na akkor most ez hogy van és mikor játszódik vajon?
Igaz elvileg az ezután bemutató Hangya is ez előtt játszódik, na de akkor is.


Neked is csak annyit tudok mondani, hogy tilos a spoiler. A következő alkalommal már nem csak ennyi jár érte.
Szerkesztette: Jon - 2018.05.05. 21:27
 
Ugrás a fórumra: