A.k.a. Got topic. (És mikor épp nincs egyéb filmek és sorozatok.)
Szerkesztette: Gdat88 - 2016.06.24. 23:39
Filmek & sorozatok
https://worldofbl...jpg?w=1200
Supergirl sorozat. Jimmy Olsen régen és most. Más is vél felfedezni különbséget?
Ha a Star Wars Anime lenne. Szerintem nagyon cukin meg lenne csinálva ezzel a rajzolással. A jobb oldali kép az Első részből van csinálva, ha valaki nem ismerné fel, mert nem fogadja el, hogy létezik olyan.
Mivel a filmb uzi-ról van a link és a linből a bu zi szt ki csillagozza automatikusan ez a cuki új fórum ezért katt így a linkre.
http://filmb uzi.hu/archives/2016/02/27/ha-a-star-wars-anime-lenne/
Kazekage írta:
A főszerkesztője már az Acélemberben is feka volt. Amúgy meg senkit nem érdekel Jimmy olsen, se Supergirl.
Ishida: Már Miért lenne a maszkos Jay?
Befejeztem az új X-akták utolsó részét. Hát számomra kicsit uncsi volt ez a rész, ráadásul cliffhanger-rel zárult. Azért jó, hogy új évadot csináltak, a véremberes részért (paródia rész) már megérte .
A Flashben érdekes volt, hogy Jay Zoom, rá gondoltam volna utoljára . A végén kiderül, hogy még a maszkos fogoly is egy Jay változatai közül.
Szerintem Scully dögösebb, de ízlések és pofonok. Azt olvastam, hogy lesz folytatása, csak még nem tudják mikor.
Justified
Anno ez a sorozat annyira kellemes csalódásként ért a sok szar CSI,NCIS, és a folyamatosan romló Bones vagy éppen a Castle után,hogy örömmel ültem le a monitor elé és most 6 évaddal később úgy álltam föl a sorozat elől,hogy azt kell mondjam,az utóbbi évek talán legjobb nyomozós drámája pergett le a szemem előtt.Végig sikerült tartani a színvonalat a 3. és a 4. évada kicsit gyengébb lett,de az utolsó évad kárpótolt mindenben.A sztoriba nem megyek mélyen bele a lényeg hogy Raylan Givens (Timothy Olyphant) egy rendőrbíró akit visszarendelnek Harlan megyébe hogy elkapja a helyi gonoszt Boyd Crowdert.A többi spoiler.
A karakterek baromi jók, Timothy Olyphant olyan baromi jól hozta végig a John McLane stílusú karakterét hogy még mindig nem vagyok képes elhinni hogy olyan szutykokban játszott mint a Die Hard 4 vagy az Álomcsapda.
Walton Goggins zseniálisan adta az elmebeteg számító intelligens gyilkost.Neki írták a legjobb szövegkönyvet,rögtön utána jön Olyphant.
A látvány baromi szép,legalábbis nekem nagyon bejön a vidéki lepusztult redneck környezet.A zenék is tökéletesek,passzolnak a képi világhoz.Többet nem mondok,de Aes neked meg Ishiának külön ajánlom mert szerintem rohadtul bejönne nektek.
Megnéztem az új Steve Jobs filmet.
Nem tudom milyen kritikát kapott, de azt hallottam nem túl pozitívat, hát engem nem érdekel. Nagyon jó lett a film. Úgy kell elképzelnünk, mint egy szindarabot. 3 felvonásból áll;
1. Mikor 1984 (talán) bemutatja a Macintosh Steve Jobs. A nagy műsor előtt katasztrofák sorozata, mint pl.: hogy nem biztos, hogy a Macintosh tudni fogja a műsoron mondani, hogy "Hello", vagy egy nő aki szűlt egy gyermeket és azt mondja Steve-től van, és pénz kell neki, vagy a vezérigazgató aki mintha az apja lenne Steve-nek beszélgetnek, stb. Nagyon jól fel van építve.
2. Majd ugrunk, Steve már nem dolgozik az Apple-nél bizonyos okok miatt, így a NEXT machina bemutatása előtt vagyunk ahol ugyan úgy mindenféle parák vannak és konfliktusok.
3. Még egy kis ugrás, már 1998-ban járunk, miután a csőd széléről mentette meg Steve az Apple-t bemutatja, azt a cukorfalat kis Mac gépet. Természetesen ugyancsak vannak parák, többek között a lányával aki már 19 éves és a viszonya sose volt a legjobb, főleg mert nem igazán akarta elismerni 100%san hogy a lánya.
Azért mondtam, hogy úgy kell nézni, mint egy színdarabot mert zseniálisan van felépítve az összes helyszín, hogy mindig kb ugyan azokkal beszél és hogy - természetsen nem 100%-san lett vissza adva, de Aaron Sorkin ezt meg is mondta hogy nem ez a célja - megmutassa mi is történt körülbelül.
Michael Fassbender fantasztikus színész amellett, hogy jól is néz ki. Még mindig jól néz ki és nagyon jól játszotta szerintem Steve Jobs-ot. Majd ott van Steve Jobs jobb keze és munkabeli házastársa (nem volt viszonyuk, csak ő volt tipikusan a nő mellette) Joanna Hoffman azaz Kate Winslet aki egyre dögösebb ahogy öregszik, szerintem és színészi alakítása is remek volt, véleményem szerint.
A zene alatta meg nagyon magával ragadja az embert.
Például: Steve Jobs Soundtrack - Revenge (Daniel Pemberton)
Íme a trailer.
Steve Jobs - Official Trailer
Szerk.: Jah és ahogy kezdődik, egy interjúval: epic!
Az új Walking Dead:
Nagyon idegesen kezdtem bele a részbe, hisz amikor letöltöttem az n betűs oldalról a részt, kaptam egy spoilert, miszerint Ab meghal. Hát nagyon jó volt úgy végignézni a részt, hogy kb végig láttam a keresztet a feje felett, minden jelenetnél azt hittem, hogy na most, na most, és végül nem. :"D A Sasha-s szerelmi szál meg tuti, hogy vmi tragikumba fog fordulni hamarosan.
Nem sokat tudok ezen kívül amúgy hozzáfűzni a részhez, azt hittem, sokkal furább közösséghez vezeti őket Jesus, de végül is, csak annyi, hogy eléggé terror alatt vannak tartva. Viszont, hogy Rick és csapata egyből elvállalta a Negan elleni csatát.. nem tudom, Daryléknek is eléggé mák volt, hogy épp egyikőjük se halt meg, és az talán csak egy kisebb portyázós csapat lehetett. We will see, de szerintem eléggé megfogják tizedelni Rick csapatát, sőt, aztán lehet, be is csicskítják őket...
TWD s06e11
Nekem tetszett. Lassan építik fel ezt a Neganos dolgot, de erre nyugodtan rá is szánhatják az időt, maga a háború velük egy egész évadot minimum kitölt majd.
Ügyesen adagolják Glenn és Abraham számára is a halál jeleit, vajon melyiküket éri utol előbb? xD
A képregényből nagyjából tudom most mik következnek az évad végéig, hát ez durva lesz, arra felkészülhetsz.
Ugrás a fórumra: |