Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Duma topic 14
Saphira
Egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen a kommentszekción (csak erős idegzetűeknek ajánlott!):
https://www.faceb...216255913/

Néhány random kiragadott hozzászólás, még csak nem is a legrosszabbak:

"Who the fuck told you this story? I can't belive that people look at this ? Romania appears after Hungary? :D D :D alot of things are wrong here .""

"WRONG!!! Hungary never existed on any map till the 15th century, and then it was The Austo-Hungarian empire not Hungary. Before 15th century, they did not even existed as a state. Only scattered settlements living in the Panonian Plains. Check your history and STOP spreading fake information."

"Hungary, now now kids how the fuck Hungary is on the map?? They barely have any traced history in Europe until 950y ago they migrated here,who made the video and gave them rights? Ignorants,Europe was almost entirely called Dacia and before that was called Tracia and take a guess who are the direct descendants of that line? The romanians.
70% of the countries in this video are immigrants."

"Hungarians came from Mongolia, this map is false Hungaria never existed 1000 years ago. Romania also known as Dacia, in the year 1000 occupied all of whats Hungary today, most of Poland, half of Bulgaria, and ripped into Germany. Hungarians were just travelling from Asia to Europe sucking Khan's dick along the way. And the Ottoman Empire, tried a couple of times but NEVER set foot in Romania, your map shows as if they conquered it, which is false."

"Before everything was hungary. They made us who we are today, they are the middle and the heart of europe... and the f##!!ing world. Muhahahaa... and a hungarian made this video for sure and it's like porn for them... the only explination here."

"C'mon dudes, we all know that Amerigo Vespucci was named after the Hungarian Saint Imre (Emeric). So America is Hungarian land! Give them the whole world, they deserve it!"

" Read some history-roman dacian wars 101 102 105 106 .we are there from the begining of time.read some about Steven the great ,Vlad the impaller who defend you ass against ottoman imperium. Read about battle of Mohacs wich after hungary stop to exist as a nation .so dont pretend you know everything"


A legdurvább, hogy nemcsak kiszemezgettem ezeket a kommenteket a sok felvilágosult román komment közül, hanem az összes román ilyen. Nem tudom, mit tanítanak ott, de valami nagyon elcseszett abban az országban.


[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Jon
Nem minden román ilyen. De sajnos az biztos, hogy sokan vannak.
(Bár lehet, hogy csak a kommentekre értetted, hogy az összes román komment ilyen, akkor semmi.)


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Stance
Én is pont az egyik nap futottam bele ilyenbe és románok tucatjai írtak olyanokat, hogy két kézzel fogtam a fejem miközbe azon fantáziáltam, hogy atombombákat baszok rájuk.
 
Szentinel
A legdurvább, hogy nemcsak kiszemezgettem ezeket a kommenteket a sok felvilágosult román komment közül, hanem az összes román ilyen. Nem tudom, mit tanítanak ott, de valami nagyon elcseszett abban az országban.


Eléggé ironikus módon, a Fülöp-szigeteki munkatársaim is meg voltak arról győződve, hogy a románok agresszív lények. A román munkatársaim sokat káromkodtak, és gyakran voltak bunkók, vagy épp lusták. Az én tapasztalatom is az, hogy nem a legnormálisabb nép.
 
Stance
Nekem is van egy román munkatársnőm, aki együtt volt egy melegpornó színésszel, ráadásul az aberrált féléből. Még a mai napig nem tudom feldolgozni.
 
Hiei
Azért tiszteljük már valamennyire a szomszédunkat... mondjuk azzal, hogy kettő és nem egy bombát baszunk rájuk. Egyébként Stance tanusíthatnál némi önkrtitikát. Nem sokkal tűnik értlemesebb gondolatnak atomot dobni a szomszéd országra...xD
Ha megengeded szeretném túl élni a dolgokatXD
Ami meglepett engem, hogy a Szlovák Magyar viszony milyen rendezett lett az elmúlt pár évbe, ahhoz képest, hogy előtte milyen elmérgesedett volt.
 
Capac
Stance csak annyiban mondott faszságot, hogy az atom tényleg nem a legjobb megoldás. Viszont, a napalm már jóval humántalanabb és körmyezetbarátabb megoldás, de ez csak az én véleményem.

Mindmeghalunkon is volt egy zseniális kommentfight egy olyan poszt alatt, amiben egy felvilágosult laposföld hívő azt taglalta részletesen, hogy ha 5-ből kivonsz mínusz 2-őt a végeredmény 3 lesz nem 7 xD
Elképesztő volt, hogy a cáfoló kommentek százaira is még mindig ugyanazt a bullshiteg tolta, hogy 5 5 mínusz 2, az 3 és nem 7. És gec az ilyenek köztünk járnak, lélegeznek, szaporodnak és szavaznak. Elkeserítő...
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Sabaku
Nekem nővérem mikor Angliában dolgozott, azt mondta, hogy a románok teljesen normálisak voltak, jól ki lehetett velük jönni, ellenben a lengyelek voltak nagyon suttyó bunkók. Ráadásul sokszor ők voltak többségben, és annyira sem vették a fáradságot, hogy angolul beszéljenek mások előtt. Nem csoda, hogy az angolok utálják őket. Ha jól tudom az értelmesebbeje Németországba megy közülük.


i.imgur.com/R2cU7eQ.png

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
 
Ishida
Hiei írta:
Ami meglepett engem, hogy a Szlovák Magyar viszony milyen rendezett lett az elmúlt pár évbe, ahhoz képest, hogy előtte milyen elmérgesedett volt.

Most inkább Ukrajna felé kezd eltolódni a dolog szerintem.
 
Capac
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem bejön a Star Trek Discovery. Végre ennél a sorozatnál is az az érzésem, mint anno a Stargate Universe-nél, hogy talán végre sikerült csinálniuk egy minőségi Stargate sorozatot. Csak jelen esetben ugye Star Trek érában. Szomorú, hogy 40 év és két JJ Abrams film kellett, hogy eljussunk idáig.

Szerk:
Lehet sznob zsidózni, mert vettem egy 4K tévét : ((
Szerkesztette: Capac - 2017.11.14. 21:08
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Jon
Hiei írta:
Ami meglepett engem, hogy a Szlovák Magyar viszony milyen rendezett lett az elmúlt pár évbe, ahhoz képest, hogy előtte milyen elmérgesedett volt.


Ugyanazok a két ország érdekei, a két miniszterelnöknek külpolitikailag ugyanolyan elképzelései vannak (ráadásul amúgy is lehet párhuzamot vonni Fico és Orbán között nagyon sok mindenben), és ezek felülírják a nacionalizmust. Aztán talán hirtelen arra is rájöttek, hogy gazdaságilag sem olyan rossz ez így.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Saphira
Egyszer azt álmodtam, hogy megnyílt a föld, románia és szlovákia meg eltűnt benne, aztán Magyarországot körbevette egy lávatengerrel teli kanyon, ami miatt a Balaton felforrt, és kispriccelt a közepéből egy gejzír.

Ja, és mindenki boldog volt.


[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
 
Micsudi
Szerintem is jó lett a Discovery :) bár a legfrissebb még nincs meg. Jah és az Orville is adja :D

Ami meg Romániát illeti, szerintem Magyarország és Románia az elkövetkező 50 évben még nagyon komolyan egymásnak fog esni valahogy. A világpolitikai áramlatoktól is. De valahogy erre nagyon sok pénzt mernék tenni.
 
Ishida
Szar Trekk Diszkóveri? Köszi nem, bojkottálom Anthónia Rapper munkásságát! Kevin rulez!
 
Aes Sedai
Én rohadtul nem értem már, miről beszéltek. Mi az a "románia"? Remélem nem fertőző.
 
Ugrás a fórumra: