Köszönöm!
Dragon Ball Daima anime [NKWT projekt]
Tény, hogy inkább a sima DB-re hajaz, illetve a GT-re, hogy gyerekek lettek, de annyira szép az animáció, hogy muszály megnéznem. Ráadásul a felirat tökéletes. Annyira jó lenne, ha a DB és DBZ is kapna ilyen feliratot. Nekem a Daima kezdi visszahozni az igazi DB hangulatot. Igaz lassan indul be a sztori, de ahogy írtam, az animáció brutál jó és ez engem kárpótól. Nagyon köszönöm a munkátokat! Dova nagyon jó fordító. Tapion-sama is nagyon jól fordítitta a DBS és a SDBH részeket. Gabor-sama is kiváló munkát végzett a DBKAI-val, csak nekem az már nem tetszett. Kivették a jó zenéket, meg a cenzúra is nagyon jelen volt. Igaz, hogy a DBZ nagyon el van húzva, de vannak töltelék részek, amik tetszettek. A Superbe csak bele-bele nézegettem, mert annyira nem tetszik az animáció, meg az irány, amerre haladt. Nekem az SSJ4 irány jobban bejött. Remélem egyszer kapni fog egy minimum Daima szintű animációt, cenzúra nélkül, és mangahű történettel, ellentmondások nélkül az egész.
goku5 írta:
Valahogy tényleg maga módján nosztalgikus. Nagyon emlékeztet még a kezdeti DB-ra amikor is Goku még tényleg kicsi volt. Csak nekem az a bajom vele hogy akkor még én is fiatal voltam, kisiskolás nem pedig felnőtt. Szóval még mindig azt mondom hogy ez inkább kisgyerekeknek lett megírva. Nem pedig a régi rajongóknak. Más korosztály.
Amúgy goku meg agyilag lényegében tényleg soha nem nőtt fel rendesen, de itt mintha tényleg elmében is gyerek lenne.
Adná az ég, hogy az egész eddigi db anime ilyen animációt kapna.
Egyesítve 2024.11.17 19:39:36:
Meg az egész kapna tőletek feliratot.
Egyesítve 2024.11.20 20:08:29:
De nagyon várom, hogy ehhez is fel legyen töltve külön a felirat. 4k-ban megvan a videó, csak a felirat kéne hozzá.
Ugrás a fórumra: |