Egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozzák meg vele, akik nem is feltétlen ismerik az eredeti DB -t. Nagy csodát nem várok tőle, de ez is Dragon Ball, úgyhogy valószínűleg követni fogom
Az animáció így a teaser alapján ígéretes, meglátjuk mit hoznak ki belőle.
ez most komoly? Miért nem tudják végre a Super-t folytatni?
nem tiszteled akira toriyama az eredeti alkotót ő ezzel ünnepli 40éves dragon ball-t mindenki valami újat akart most kapjuk majd meglátjuk mi sül ki belőle
Én személy szerint annak örülnék, ha a megfiatalodott Goku kalandjait animálnák meg, amikor elment kitudja hová Shenlongal. Meg persze a Super folytatását is szívesen látnám.
Ez az új anime valóban igencsak GT 2 hangulatú és minden bizonnyal tényleg a fiatalabb korosztálynak szól, csak közben szerintem az eredeti tábor, az idősebb generáció pont ezért fog még inkább lemorzsolódni. Ahogy végignéztem ezt a pár percet, először valóban volt egy kis mosoly az én arcomon is, de a végére érve nekem annyi gondolatom volt, hogy "oké, nézzük meg, mit hoznak ki ebből". A lelkesedésem jócskán csökkent.
Ti mit vártok ettől a sztoritól? Szerintetek elérik ezzel a fiatalokat?
Mostanában, hogy egyre több helyen látom a mai, fiatal animés generáció krémjét, azt kell mondjam, eléggé kétélű kard ez az egész. Attól függ, milyen irányba viszi el Toriyama a sorozatot.
A mai fiatal tábornak elkeserítő tapasztalataim alapján nagyjából az alábbi elvárásai vannak: faék egyszerűségű cselekmény, látványos harcok csillogó villogó effektekkel, mindezt 12 részben, nehogy hosszabb legyen.
Én személy szerint, 30+ évesen inkább azt várom, hogy Toriyama a régi DB-hez nyúljon vissza, és legyen cselekmény, kalandozzanak a szereplők, és ne az döntsön egy csata kimeneteléről, hogy ki robbant nagyobbat. Illetve ne akarják összecsapni az egészet, legyen idő a történet kibontakozására.
Nagy drámákat és feszült pillanatokat nem várok, mert ez a Dragon Ball, itt mindenki is visszahozható 2 perc alatt, továbbá mivel a Z és a Super között játszódik majd előzetes infók szerint, így borítékolható, hogy pontosan ugyanoda fog visszajutni a cselekmény, ahonnan kezdődött: Goku traktorral szántja a földet.
Ettől függetlenül - ha még aktív fansubber leszek akkor - töretlenül fogom hozni a részekhez a feliratot, de nincsenek túl nagy elvárásaim már a DB világával szemben, hiszen a Super végkifejletéből is remekül látszik, hogy nem mernek nagyot lépni, mindig vissza kell állniuk az alap állapotba, hogy bármikor folytathassák a történetet ugyanonnan.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Hogy őszinte legyek ez már megint mekkora borzalom lett! (hogy finoman fogalmazzak)
Alap hogy ez már megint az óvodás korosztálynak megy!? Max 10 éves korig jó. Nagyon gyerekes lett. Na meg elvileg a Szuper előtti de inkább egy párhuzamos idősík mint az. Már csak a Kaioshinek meg a fülbevalók magyarázata más volt a Szuperben.
Ezekről a gyerekes ostoba gonoszokról meg ne is beszéljünk.
Azért adok neki egy esélyt de nem sok reményt füzük hozzá hogy még jó is lesz.
Max ami még pozitívum lehet hogy még mindig megvan Goki szinkronszínésze. Számomra még kész csoda hogy vállalja még. Bár szerintem ez a sorozat pont jó lett volna arra hogy behozzanak egy új hangot neki.