Hamarosan induló új projektünk témája.
Ismertető: https://naruto-ku...amp;id=418
[Naruto-Kun Projekt] Ao no Hako manga
Hamarosan induló új projektünk témája.
Ismertető: https://naruto-ku...amp;id=418
Szeretném megköszönni a harmadik fejezetet, de természetesen nem csak a a harmadikért vagyok nagyon hálás.
Üdítőleg hat, hogy most nem egy tökkelütött fog meg a kozmikus erőket szerezni, hogy látványos csatákban megmentse a világot hanem.
Egy idióta szembe szál a gátlásaival, leküzdi a félelmeit és megpróbálkozik a kehtettlennel vagyis összejönni a suli legszebb lányával.
(Igaz ő jelenleg előnybe van mert ezzel a sok szerencsétlenkedéssel olyan mint egy otthontalan, gazdátlan kutyakölyök és köztudott kik imádják a kutya kölyköket ).
Szóval izgatottan várom a folytatást, de mégis türelmesen.
Egyesítve 2024.05.02 19:10:23:
Volt valami sejtésem, hogy ez a srác egy "lovag" és kezd beigazolódnia gyanúm hisz lett egy segédje aki idővel az imádója is lehet. Majd az idő eldönti kiből mi is lesz.
Ja, majd elfelejtettem, köszönöm a negyedik részt az egész csapatnak.
Köszönöm ezt a varázslatos tizedik fejezetet. Robogunk mint az úthenger. Valami azt súgja, hogy a lány nem csak az "akupunktúra" miatt nyomkodta meg a fiú fejét, de mindegy szép lassan alakulnak a dolgok.
Nem kell kapkodni ráérnek pár száz fejezet alatt szerintem rendesen ki tudnának bontakozni.
Egyesítve 2024.06.30 14:42:58:
Különös, hogy nem ír ide mostanában senki. "Mi van Pesten tífusz?"
Komolyra fordítva a szót köszönöm a tizenegyedik és tizenkettedik fejezetet. Szép lassan fokozódnak a tétek, először csak egy telefonszámról volt szó, most már egy akváriumi randiról. Nem tudom mennyit segíteni a srácnak ha megtudná nemcsak a telefonszám védelméért harcol hanem, hogy kettesben lehessen Vele. Lehet feldobná, de lehet, hogy csak megzavarná a koncentrálásban.
Bárhogy is lesz remélem a végén nem fognak beleszorulni abba az akváriumba vagy agyon taposni azokat a szegény halakat.
Ezért utólag is bocsánatot kérek minden olvasótól, de nem tudtam magamban tartani, egyszerűen kicsúszott.
Egyesítve 2024.07.14 13:34:30:
Szeretném megköszönni a 12, 13, 14. fejezetet. Szép lassan alakul ez a kapcsolat, sőt talán más játékosok is be akarnak szállni ebbe a versenybe. Azt nem tudom, hogy az a barátnő tudat alatt vágott olyan képet mintha mérges lenne és még nincs tisztábban azzal, hogy neki is kell egy darab a srácból? Mindegy.
Amúgy meglepett ez a telefonos lelki segély szolgálat mintha egy privát szuper gyóntatója enne (mázli, hogy van mobil és nem kell fellőni a Batman jelet) és bármit bevallhat a srácnak. Példának okáért , hogy ő ette meg az utolsó epres pudingot.
Még egyszer hálás köszönet, hogy viszitek (és vissza is hozzátok) a sorozatot.
Egyesítve 2024.08.17 07:11:39:
Erről a kis képről a következő jutott az eszembe.
Két gyerek beszélget.
- Ti szoktatok imádkozni vacsora előtt?
- Nem, az én anyukám jól főz.
Köszönöm a 19. fejezetet.
Ugrás a fórumra: |