A Yu Yu Hakusho anime eddig is fent volt a Netflixen, igaz sajnos szinkron nélkül, de a Live action már kapott magyar szinkront. Nyilván eltelt több mint 10 év így az anime magyar hangjaiból senkit nem hallhatunk viszont. Ami nem csoda, mert úgy tudom pl Gerő Gábor ( Yusuke magyar hangja ) nem sokkal a sorozat után felhagyott a szinkronizálással.
De hogy Bozsó Pétet hallom és nem káprázik a fülem az WTF???
Én elkezdtem nézni, mert az Animét imádtam, mai napig a kedvenceim egyike.
Még nem értem a végére, még van hátra egy rész, az elején azt gondoltam hogy nagyon telibe talált. Mert amúgy szerintem a főbb szereplők eléggé el lettek találva, harcok is jók benne, viszont ami nagyon idegesített ami utána jött, hogy ennyire lerövidítették a történetet. 66 részt, azaz két évadot belesűríteni 5 részbe.
Amúgy se egy hosszú anime, de talán az amelyikbe nagyon minimális a töltelékrész.
Nem lett szörnyű, de ha adtak volna időt neki, akkor sokkal jobb lett volna.
Egyetértek az előttem szólóval. Valószínűleg nem hittek benne teljesen a Netflixnél, hogy sikeres lesz, ezért szabták ilyen rövidre. Tényleg jó a szereposztás, illetve a harci jelenetek is igényesen megvannak csinálva. Ugye pont az első fele az animének az, ami szerintem izgalmasabb. Bennem így sajnos keserű szájízt hagyott és igazából azt sem mondhatom, hogy bátran ajánlom mindenkinek. Aki még nem látta, annak javaslom, hogy nézze meg inkább az eredeti animét, az ugyanis egy időtlen klasszikus.
Nagyon elsietett lett.
Semmire se hagytak úgy igazán időt.
Ha 8 részes lenne és a Tornáig dolgozta volna csak fel az évad akkor nagyon jó is lehetett volna.
Sajnos így eléggé a semmiből jött minden kb.
Nem érződik hogy ők tényleg erős ellenfelek lennének.
Karasu esetében hiányzott a szőkítés a maszk levétel után illetve Bui esetében nem értem a Harci Aura ábrázolását.
Az nagyon nem ilyennek kellett volna lennie.
Toguro 100% formája meg az egész legrosszabb ábrázolási döntése volt.
Mintha fából lenne.
A néhány szereplő viszont nagyon illik a karakteréhez: Botan, Koenma emberialak, Bui, Karasu, a két Toguro, Yukina, Yusuke
Összességében nem rossz és nem kidobott idő a megnézése de meg se karcolja azt ami lehetett volna.
Végül egy kérdés az eredeti művel kapcsolatban.
Lehet csak azért mert nagyon bejött mindig is Bui karaktere meg ilyesmi vagy azért mert Hieiel a harca messze látványosabb és erőteljesebb volt mint a Kuwabara vs Id. Toguro de nekem mindig is úgy érződött hogy Bui és talán Karasu is le tudná győzni Id. Togurot. Karasu ugyebár szétrobbanthatja annyira is hogy belehaljon. Bui pedig nekem Youkiban érződik erősebbnek. Még ha nem is tudná kivégezni de erősebbnek érzem.
Szerintetek?
Végül egy kérdés az eredeti művel kapcsolatban.
Lehet csak azért mert nagyon bejött mindig is Bui karaktere meg ilyesmi vagy azért mert Hieiel a harca messze látványosabb és erőteljesebb volt mint a Kuwabara vs Id. Toguro de nekem mindig is úgy érződött hogy Bui és talán Karasu is le tudná győzni Id. Togurot. Karasu ugyebár szétrobbanthatja annyira is hogy belehaljon. Bui pedig nekem Youkiban érződik erősebbnek. Még ha nem is tudná kivégezni de erősebbnek érzem.
Szerintetek?
Igen, szerintem is legyőznék, de idősebb Toguro szerepe nem is arról szólt, hogy ő milyen erős.. Ők egyébként hogyan is voltak testvérek egyáltalán..?
Nekem ez volt az első anime amit láttam, nagyon imádtam az egészet.
El kell fogadni, hogy eltelt az idő. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt meg lehet élőszereplősen csinálni, de le a kalappal. Az eleje az tényleg fantasztikus volt, én el tudtam volna képzelni még pár olyan nyomozós részt.. Hasonlóan akár mint a Lucifer sorozat. A tornát nagyon bánom, hogy kimaradt. Viszont elismerem, hogy így modernizálva lett a sorozat és kissé hihetőbb volt az egész.
Yusuke edzése is tarthatott volna tovább nyilván, az erőviszonyok nagyon furán alakultak.
Nekem összességében tetszett, barátnőm pedig aki nem látta az animét nagyon odáig volt, jobban bejött neki mint pl a One Piece ami szerintem 10/10 volt.
Erre a sorozatra próbáljatok meg egy különálló történetként tekinteni és jobban fog tetszeni. Nekem 10/9, és nagyon várom a következő évadot mert hogy ha jön Sensui akkor ott még lehet jókat alkotni ám.