Ez is egy nagyon kis rész volt.
Nem gondoltam volna hogy egy jó kis elefánt nem hogy csak erős de ilyen gyors is. Jó ellenfél volt. Jók voltak ezek a gyűrű kombinációk (együttes használat).
Szegény XX meg igencsak túlerőltette magát, ha még a következőn se tudott harcolni. Bár megjegyezném, hogy újabb (elvileg) erősebb csapat, mégis legyőzték ketten.
Ezek a tanárok meg már a jövőjükről beszélnek. Még korai. De amúgy tényleg mindig az járja meg a végén és bánja meg jobban aki nem méltatja az embert. (hogy
gyenge) Lenézik főhősünket majd lesz mit megbánniuk.
Következő részben meg még jobbnak ígérkezik. Egy jó kis családon beülni harcnak. Valahogy igen ismerősek azok a kinézetek. Valahogy egyértelmű kinek is lehetnek a leszármazottai és milyen harci lelkeik lehetnek. Bár a szőke srác valahogy nekem nem tetszik. Olyan tipikusan rossz fiús kinézete van.
Én aki nem olvasom a novelt. Hát a leírtak alapján én is csak arra tudok következtetni hogy spórolhatnak a karakterekkel. Viszont nem értem miért, ha elvileg még ilyen fontosak is lennének. Pláne ha még elvileg a jövőben is nagy szerepük lehet. Nem lehet őket kivenni. Bár ha tényleg csak így az elején lenne akkor még valamennyire érthető is.
Másrészt én viszont pont az nézem, gondolom, hogy pont a sietés miatt van az hogy spórolnak. Minél hamarabb előrébb akarnak jutni a történetben ezért amit lehet kihagynak és megoldják kevesebb karakterrel, akik gyorsabban lejátsszák az eseményeket.