Új projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://naruto-ku...amp;id=390
[Naruto-Kun Projekt] Versus manga
Új projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://naruto-ku...amp;id=390
Én is szeretnék csatlakozni az előttem szolokhoz. Köszönöm, hogy elindítottátok eme remek projektet, hát nekem is leesett az állam mikor az utolsó oldalakra értünk. Megvoltam győződve ez egy szokványos történet amit számtalan alkalommal láthattunk már, de csalódnom kellett, szerencsére pozitívan. Most izgatottam (és persze türelmesen) várom, hogy végre kiderüljön miként fognak reagálni szereplőink a kialakult helyzetre. Akár mi is lesz idáig számomra idáig 5/5 szóval nagyon szépen köszönöm.
Egyesítve 2023.06.18 19:09:38:
Hát mit is mondhatnék? Az egyik szemem nevet a másik meg, nem még nem sír de közel áll hozzá. Vitathatatlan, hogy nagyszerűen indult ez a két fejezet és jó pár dolgot megtudhattunk belőle, de attól tartok, hogy ez első pár fejezetben ellövik a legjobb ötleteiket későbbre pedig jönnek a kevésbé jók. (Mint például a csillám pónik támadása. ) Reménykedem benne, hogy jó szokásomhoz híven most is tévedek.
Úgy látom szép lassan kezd körvonalazódni kinek milyen szerep jut a csapatban. Van egy beképzelt szépfiúnk, egy hallgatag megfontolt emberkénk és egy lovagunk aki tűzőn vízen keresztül megy csak hogy betarthassa adott szavát.
Tizenkettő egy tucat mindenkinek csak ajánlani tudom eme remek művet a fordítóknak meg ezer hála és köszönet a kitűnő, gyors és nem utolsó sorban precíz munkájukért.
Finoman fogalmazva főszereplőink nyakig vannak a guanóban. Üdítő látni, hogy milyen nagy kulimászban vannak nem pedig a történet elejétől olyan erőt birtokolnak a hősök amivel a démon nagyurat egy tüsszentéssel kiiktatják (elég gyakori). Kíváncsian várom, hogyan fogják vagy legalább próbálják azt a rengeteg katasztrófa helyzetet megoldani. A fordítóknak köszönet (ismét) a remek munkájukért.
Ugrás a fórumra: |